Przed nami derby na Kałuży. Wyprzedzimy Wisłe:D
-
-
Młoda Ekstraklasa - temat zbiorczy
Pierwej rewanż ze Sosnowcem za porażkę u nich 1-0:X:X:X
Spoko derby ME będa w sobote czyli bedzie wiecej ludzi i noi przed pewnie kolejna cięzką do przełknięcia porażka na wiśle Młodzi umila nam ten weekend rozjeżdżając młode psy.
Licze na to, ze Dudzic wzmocni atak ME.
W OE i tak gramy jednym napastnikiem, wiec Witkowski wystarczy.
5 dni później
a mecz ME z Zagłębiem w niedzielę o 16.00
Dla wszystkich, którzy z różnych względów nie mogą dziś być w Sosnowcu.. JUTRO NA ULICY Józefa KAŁUŻY
No to o 16tej widzimy sie na K1 :)
Widzimy się:)
Trzeba pogratulować Stefanowi;)
No mamy podium Roberta,teraz zwycięstwo z Sosnowcem:)
Czas wyruszać:)
Mój typ 3-1:)
czemu bojarskiego nie ma?
Bojarski jest poza kadra OE i ME.
Mnie bardziej martwi regularny brak Jelenia. Nie wykurowal sie jeszcze w pelni po kontuzji, czy to widzimisie trenerow?
no i w p*zdu, przegralismy 1:2
z takim "bramkarzem" jak Wróbel to ciemno widzę przyszłość Cracovii.
pasiasty81 - Żeleń od czasu jak odpyskował wiceDoktorowi jest też skreślony
Szkoda tej porażki tym bardziej, że młode pieski przegrały ze słabym Ruchem 2:0.
Moze mi ktos wytłumaczyc czemu nie broni najlepszy bramkarz jakiego wogole ma Cracovia Pączek?????Wystarczy przyjsc na trening 1 druzyny by to stwierdzic!!!(wiem ze moze grac tylko 3 starszych ale chyba lepiej mimo wszystko zeby to wlasnie na pozycji bramkarza byl spokoj niz np Gregorek w ataku!)
To co Wrobel dzisiaj zrobil przy 2 bramkach to nieporozumienie!!!
On ma prawie 2 metry,a przy pierwszej bramce nie wychodzi do ''zawiesiny'' na 2 metr a druga bramka strzal z glowy z 8m w srodek bramki przechodzi nad nim i wpada do bramki!!!
Pączek jest wypożyczony (do Hutnika chyba). A co do Wróbla - zgadzam się. Tylko, że Szwiec ma złamany palec (ale był dzisiaj na meczu. I Plastik tyż był)
Choć to co zrobił dziś Tatara, to przewyższa nawet Pawła B. z wczorajszego meczu : gts - łowcy wuRsztów ;)
Pączek jest cały czas w Cracovii trenuje z 1 druzyna
Wystarczy przyjsc na trening 1 druzyny i zobaczyc ze Pączek jest napewno nie gorszym bramkarzem od Cabaja
Zreszta Pączek byl dzisiaj na lawce z Sosnowcem
Dla mnie to wogole niezrozumiala sytuacja ze Pączek nie broni
Fakt Pączek powinnien bronic,ale to ze Wrobel bronic nie powinien to wie juz chyba kazdy,pokazal to dzisiaj.Nie moze byc tak ze majac prawie 2 metry nie wychodiz do pilki na 2 m i daje sobie strzelic druga bramke w srodek nad nim.
Pączek nie mógł bronic bo jest "ponadlimitowy" a wyszedł Karvan Szwajdych Gregorek.
A wyniki ME nie mają znaczenia żadnego. Ważne ilu grajków dla pierwszego składu tam wychowamy.
pasiasty81 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Bojarski jest poza kadra OE i ME.
>
> Mnie bardziej martwi regularny brak Jelenia. Nie
> wykurowal sie jeszcze w pelni po kontuzji, czy to
> widzimisie trenerow?
Majewski nie lubi graczy technicznie dobrych i grających do przodu(CZYLI TAKICH JAKICH MY KOCHAMY)Giza,Bojarski już poszli,a w Młodej nie gra Jeleń z tego własnie powodu.A Szlęzak,który prowadzi grę Młodej nie dostaje wogóle szans w pierwszej drużynie.Widać było że jak doznał kontuzji i go zabrakło tak od razu gra Pasków siadła:(
Słabiej dzisiaj Karcz,Szwajdi i obrona przypadkowa;-)
Gregorek po co?
Wróbel młody -dajcie mu spokój bo się chłopak zdołuje całkiem,a to nie jego wina że przegrali tylko napastników bo jakby wykorzystali dwustuprocentowe sytuacje jakie mieli wynik byłby 6-2 conajmniej.Gregorek,Tatara to im Sosnowicznie powinni podziękować za 3 punkty.Po za tym widać że Zagłębie nie leży naszym młodym skoro już drugi raz z nimi przegrali:X
Dzisiaj Gregorek pokazał drogę którą musi podążać-kierunek Płock!!!!!!!!!!:(
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)