Mam nadzieje ze ci którzy przyjechali zobaczyli wspaniałe widowisko stworzone przez kibiców jednej jak i drugie druzyny.Atmosfera była naprawde WYKU..........!! No i wspólne spotkanie w przerwie przy korytku z kiełbaskami miła atmosferka.
-
-
Po meczu na ŁKS
:-)
atmosfery nie da sie opisac ;)
fajnie bylo..
Malenczuk sie fajnie najebal ;)
Racja,meczyk z zajebista oprawa!!!A te Wasze race na 3/4 mnie po prostu rozwalily!!!!!!A co do Malenczuka...bawicie sie chlop umie...;-)
Atmosfera fajna gra naszych niestety nie.Ide na rynek sie dobić.
bylo naprawde zajebiscie !!! oprawa byla swietna !!! no i frekwencja dopisala !!!
www.lkslodz.pl
ps. poznalem swistaka i kogos jeszcze, nie pamietam niestety kogo sorki :D
ps2. www.lkslodz.pl - jest relacja z meczu i pierwsza czesc zdjec
Było super dzięki ŁKS za fantastyczną atmosferę - szkoda że mecz trochę słabszy od tego co się działo na trybunach
dzięki Obs za wszechstronną pomoc:-)
W ostatniej chwili musiałem zrezygnować z wyjazdu do Szczecina.
I już wtedy wiedziałem, że odbiję to sobie to w Łodzi. I tak też się stało.
REWELACJA !!!
Takie kluby jak ŁKS bedą istniały ZAWSZE, bo mają wspaniałych kibiców.
piotroc to ja bylem ten drugi:)
powiem Wam tak:to byla po porostu rewelacja, bez dwóch zdań.
przedsmak zabawy sylwestrowej.
szkoda tylko, ze pilkarze sie nie dostroili do nas kibicow obydwu druzyn, bo my dalismy z siebie wszystko.
ŁKS gratuluje oprawy.cudowne widowisko, wspanialy stadion.cudo cudo cudo, mozna by tak caly czas..
oprawa była rzeczywiście na super poziomie! gratuluję!
niestety piłkarze wypadli o wiele gorzej...
To teraz juz rozumiem dlaczego pieprzony kwaśniak z radia Kraków tak narzekał na oprawę, chyba zal mu tyłek ściskał , że tak na Reymonta nie mają:-)
Jebać Wiślaków z radia kraków !
Musimy zrobić akcję w celu zmiany prowadzących relacje z meczów. Albo @$@#$@# prowadzącego psa ....
oprawa - zajebista
atmosfera - zajebista
nasz doping - w drugiej polowie parodia :(
oprawa zajebista!!!!!!!!! doping slaby a z drugiej strony jaka gra taki doping:///// niestety
fajnie ze moglismy wyjsc z klatki i pochodzic swobodnie po sektorach LKS-u,wypic piwko na meczu pogadac z Lodzianami ogulnie wypas!
Atmosfera i oprawa super. Szkoda chyba lodzianom tej flagi co im sie spalila ;-)
Mam nadzieje, ze straz pozarna dobrze dogasila bo od nas slabo bylo widac.
Tylko u nas doping zawodzil, chyba wszyscy wykrzyczeli sie w pociagu. Ale nie bylo tez najgorzej. Opravcy sie postarali byly "bajery ogniste" jak race, bengale, zimne ognie. Co tam jeszcze? Wulkany, dymy kolorowe. No bajka - czekam na zdjecia i relacje aby zobaczyc jak to wyglada.
Tylko czemu ku... mnie tak glowa boli?
teraz przekopiuje to co napisalem na naszym forum odnosnie meczu...
"Jak dla mnie ....wypasik...choc mogloby byc lepiej...
Z oprawy to powiem tyle...wypas na maxa to byly pasy materialu odpalone razem ze strobo ....na calej dlugosci Galery i sektoru obok...no racowisko udane (race jak arce zawsze fajnie wygladaja choc ilosc odpalona w jednym momecie powala - 320)...choc rece mi opadly jak daje race gosciowi na trybunie a on mowi ze nie bedzie odpalal
ogolnie kumulacja wszystkich prezentacji bardzo dobra...no i te male sektorowki...ze zgodami...swietny pomysl...heh zapomnial bym o poczatku drugiej polowy...flagi na CALEJ Galerze i SEKTORZE OBOK...motyw konkretny...no oczywiscie w cha innego piro... baterie beda w wiekszych ilosciach
Co do dopingu - niezly momentami rewelacyjny, jedna nie zgrana w ogole trytbuna z Galera...ehh szkoda bo potencjal na dobry doping przez 90 minut ( a moze i dluzej ) byl i jeszcze jedna sprawa...do ch... pana kto zarzuca jakies pojebane przyspiewki na braci zza miedzy ano najebani goscie na trybunie - dla mnie debile, ja nie moge mowic...ledwo cos moge przelknac ale bylo warto
No i ostania sprawa frekwencja...powiem szczerze obawialem sie ze bedzie tak jak zawsze 3-4 tys i nic wiecej...ale podam tylko jeden przyklad...Trybunka...zaczynamy rozdawac konfetti...mysle sobie...nie ma gdzie usiasc w cha ludzi to pewnie zaraz zaczna...a tu ktos zarzuca jeszcze 20 minut do meczu i od razu w moje serducho wlewa sie wiara ze bedzie "dobrze" i tak bylo...
pozdrowienia dla chlopakow z UF/NF - odjebali kupe dobrej roboty...nam rowniez pomagali za co im wielkie dzieki"
co do Waszej prezentacji to nie widzialem za duzo...byly chyba bemgale i race w barwach...tak mi sie zdaje..opiszcie co robiliscie...a z reszta na zdjeciach bedzie widac..
napisze tylko tyle ...
pierwszy raz byłem na meczu na którym bardziej od gry piłkarzy interesowałem się tym co dzieje się na trybunach ...
ŁKS ...
zrobiliście coś niesamowitego !!!!!!!!!!!!!!!!
wilkie brawa , wilki szacunek !!!!!!!!!!!
i ta ekumeniczna atmosfera w przerwie meczu ...
ełkaesiacy pożyczający nasze szaliki aby zrobić sobie fotki w barwach Cracovii ...
:-)
obok siebie posilający się kibice Arki , Polonii , Cracovii i ŁKS ...
wspomnień czar ...
jeszcze raz wilkie brawa ...
i zapraszamy na wiosnę do Cracova ...
ale gdzie ta herbata ??!!
swoją drogą, Maleńczuk, "kawaleria szatana", ogień, ( staż pożarna). Czy top już prawdziwe piekło ?
pozdrawiam
Chce wszystkich uspokoić - ŻADNA FLAGA SIĘ NIE SPALIŁA !!! Zajął się tylko stos serpentyn leżących przed sektorem od jednego z fajerwerków, ale szybka akcja ściagania flag uchroniła je przed zapaleniem. Pozatym dzięksy dla OSP :D
Dziękujemy za przybycie i za miła atmosferkę którą wspónei stworzyliśmy
Do zobaczenia na wiosnę!
Bylo gites wyniku szkoda a atmosfera extra nawet nie wiem ile trazy sedzie przerywal gre przez tą "mgłe".. :P
ale hitem wyjazdu byl chyba kibol w szalu "Adam Małysz" ktory jak nasz i jego pociąg mijaly sie to wyeksponował swoje "barwy" do okna to chyba kazdy widzial w drodze do Łodzi... :P:P:P:P:P
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)