ale paradoksalnie to NAPRAWDĘ jest nasz najlepszy jak do tej pory wyjazdowy mecz,choć wynik niestety o tym nie świadczy:(
-
-
po meczu Korona - Cracovia
Bravas Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> DareCki Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > kim tu grać ?
>
> chyba tylko drużyną z Młodej Ekstraklasy
> GIZA WRÓĆ!!!
> MAJEWSKI OUT!!!
Giza niewiele by zmienił ale jak to komuś pomaga ;)
Skąd wiesz ,żeby nie pomógł. Wiosną Gizmo z Kłusem wygrali mecz w Kielcach.
Zagrali jak nigdy , przegrali jak zwykle !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oni ostatnio tez dostaja :/
moze by coś pomógł:) bo czasem wyraźnie go brakuje...
ale z dzisiejszego meczu wynika,że naszym problemem jest... brak szczęścia niestety:(
harowali w 2 połowie i ...2-0:(
No i co ? Strzelił też z gts, czy to znaczy żeby teraz też strzelił ?
Proponuję więc wystawić Dudę wygramy 1-0 po jego główce :D
Trzeba się powoli oswajać! Siedem meczy - 0 pkt! Odliczamy: JEDEN!
Albo grają beznadziejnie i wygrywaja albo graja lepiej i przegrywaja.. :/
A Bytom wygrał 0:3... kto by pomyslał....
Zabrze - Sosnowiec 4:2... 4 bramki Jarki... jak ja bym chciał takiego zawodnika w Pasach...
No i jeszcze psy wygrały z jaga 5:0... nie chce widziec derbów....
No cóż... W sumie 13-te miejsce na koniec sezonu mnie zadowala... Tylko te nerwy....
ni kurwa kolejny wyjazd w pałe, chuj żesz z tym Majewskim, derby już można na straty spisać :(
ps. Panie Filipiak dzisiok z Cracovią wygrali brazylijczycy... być może weźmie Pan sobie to serca.
KONIEC MECZU! CRACOVIA ZAGRAŁA DZIŚ DOBRE SPOTKANIE, ALE NIESTETY PONOWNIE NIE UDAŁO SIĘ ZDOBYĆ BRAMKI. KOLPORTER KORONA ZDOBYŁ ZA TO DWIE I WYGRAL 2:0
ja zostawie to bez komentarza :D
to jakieś dziwne jest...
przegrywamy w pierwszej połowie 0-1 (to mnie nie dziwi;))
po przerwie niby jest ok,ostro rzucają się do odrabiania straty, mają sytuacje
i nadchodzi końcówka,akcja Korony(która do tej pory grała cofnięta),zamieszanie...
i...0-2:(
to dziwne,naprawdę...
Najważniejsze, że mecz się podobał żonie Filipiaka! Już niedługo na Kałuży będzie tylko rodzina Filipiaka i koledzy z zarządu Comarchu! Kulturalnie będą wracać do domu w szalikach i firmowych brykach. Majewski najlepsza taktyka to 1-9-0-1. I proponuję ogłosić, że na transfery w zimie mamy np 30 baniek, a że żaden piłkarz nie pasuje do koncepcji to trudno. Jak to jest, że żadna gwiazda nie przyjdzie do nas za friko! Bo klub to firma na której trzeba zrobić "byznesssss" czyli wydusić jak cytrynę i kopnąć w d>>>>
To już robi się problem panie Filipiak!!!
LiD.Z. Napisał(a):
> To już robi się problem panie Filipiak!!!
>
>
Filipiak nie pozbędzie się swojego pucybuta.............
Stefan Majewski- Gratuluję zwycięstwa trenerowi Zielińskiemu. My dwa razy zdrzemnęliśmy się wtedy, kiedy nie powinniśmy i w efekcie straciliśmy dwie bramki. Nie wiem skąd bierze się to, że u siebie potrafimy strzelać gole, a w meczach na wyjeździe jeszcze ta sztuka nam się nie udała. Dziś byliśmy zbyt nerwowi w chwilach, gdy stwarzaliśmy zagrożenie pod bramką Mielcarza. Mimo to uważam, że w meczu z Koroną widać było światełko w tunelu, bo zagraliśmy najlepsze spotkanie na wyjeździe w tym sezonie. Szkoda tego, że traciliśmy bramki w momentach, gdy to my mieliśmy przewagę.
Jacek Zieliński- Mieliśmy dziś sporo kłopotów z drużyną Cracovii, zwłaszcza gdy ta atakowała skrzydłami. Nie zagraliśmy najlepiej, ale na szczęście mecz ułożył się po naszej myśli, strzeliliśmy dwie bramki i wygraliśmy mecz. Dziękuję moim piłkarzom za grę, bo nie było łatwo nie straciliśmy gola i to cieszy. W środę gramy z Zagłębiem Sosnowiec w Pucharze Polski i wystawię na ten mecz najsilniejszy skład.
DG
Jestem ciekawy czy żonie Filipiaka się meczyk podobał a może jej bardziej podoba się Majewski niż Filipiak!!!
Każdy to powie,FILIPIAK niszczy Cracovię!!!
rozrabiaka Napisał(a):
> Każdy to powie,FILIPIAK niszczy Cracovię!!!
rozrabiaka - pomyśl chwilę, zanim coś takiego napiszesz.
Właduj setki tysięcy SWOJEJ PRYWATNEJ FORSY w klub.
Chcesz być tam, gdzie teraz jest Garbarnia, Wawel, Hutnik?
Chcesz żenady na boisku takiej, że widać zę nikomu nei chce się grać?
100 osób na trybunie popijajacych piwko, 50 bez piwka - i tyle?
Zero dopingu? Jakiegokolwiek - czasami okrzyki pod adresem piłkarzy, negatywne i rozpaczliwe, czasem pod adresem sędziego?
Szatni dla piłkarzy w barakach?
Piłkarzy którzy nie dostają wypłaty zaległej od pół roku?
Chcesz?
Naprawdę?
Bo po takich odzwykach i śpiewach w końcu i święty może nie wytrzymać... A Filipiak święty nie jest...
Co, znajdziesz następnego sponsora?
Już to widze...
A najbardziej ucieszy się gts...
A kibice Cracovii będa na wymarciu...
Chcesz tego?
Tylko potem, za kilka lat, Ty i seria innych takie hasła manifestujących, spojrzyj w lusterko i powiedz: Puchary mi się marzyły. Mam V ligę. I ekscytujące derby z rezerwami Wisły.
Bo wiesz, ja byłem na takich derbach... Udawało nam się prowadzić momentami wyrównaną grę...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)