Wiem ,że to nowy temat o nim ,ale warto wiedzieć.
Dzisiaj w programie C+, Liga + Ekstra, zapowiedzieli wizytę....kontrowersyjnego trenera Stefana Majewskiego.Prosili o zadawanie pytań.
Myślę,że paru ciekawych rzeczy się dowiemy.
Godzina 21.15 po meczu GTS-u.
-
-
Majewski w C+
napewno padna pytania i Gize...tydzien temu sie ciekawie wypowiedzial na temat doktora..
ja juz wyslalem pare pytan
Najlepiej by rumcajs zaskoczył wszystkich i zrezygnował .
A gdzie można te pytania zadawać? Bo nie moge znalezc na stronie C+
mam nadzieje że na nim siądą - niech chłop sie pakuje jak najszybciej
wejdz na stronie w program znajdz liga + extra i tam jest adres
mógłby ktoś strescic co mówił i jakie pytania były???
a chyba z 7 czy 8 napisałem
napisze po programie ;)
program był sympatyczny i z humorem
wg mnie Majewski się wybronił, ale nie był specjalnie naciskany
- o Gizie -
a./ z jego wypowiedzi wynikało, że mimo starań /video, rozmowy/ Piotrek grał swoje, a nie to co chciał Majewski
b./ sam w rozmowach z Gizą twierdził, że lepiej żeby Gizę wypożyczyc
c./ sam poszedł do Filipiaka, żeby go wypożyczyć
d./ o całej sprawie wypowiadał się oględnie
- o szansach Cracovii na cokolwiek wypowiadał się sceptycznie - po prostu spokojny środek tabeli i wprowadzanie młodych - to wyglądało jakby miał założone wprowadzić w tym sezonie dwóch młodych do składu /Witkowski, Dudzic, Kosturbała, Szczoczarz/
- dobrze mówił o Moskale
sam nie wiem co on mowil o Gizie
bo z jednej stronie mówił że Giza nie powinien wracać a później mówił o jakimś błędzie w domyślę chyba chodziło o Gize
bo on tak mówi zawsze. po prostu.
dlatego pasuje Prefesorkowi.
rzeczywiście zastanawiające jest to zestawienie zestawiczne Stawa z Rumcajsem.
dla mnie mówił o Gizie jasno:
- miał w stosunku do Piotrka nadzieje i wymagania
- Piotrek nie bardzo je spełniał
- Majewski powiedział wręcz - proszę wziąść statystyki z meczów Piotrka w Legii i porównać je ze statystykami z Cracovii - a sprawa bedzie oczywista
- jako trener ma wymagać i nauczać - a tu /mój domysł/ trafił w próżnię
- o Potrku mówił pozytywnie - że ma bardzo wysokie umiejętności piłkarskie i cały czas będzie mu kibicował
- podkreślał, że Piotrek jest tylko wypożyczony
a tak ogólnie podkreślał /przy aprobacie reszty/, że jednym z problemów Cracovii jest brak lidera - a to tak wygląda /znowu mój domysł/, że próbował Piotrka zrobić - i się rozczarował
po prostu w któryms momencie zlał CRACOVIE Gizmo i tyle w temacie.
kolejna bzdura
a może tak popatrzyć trochę inaczej i dalej:
- kariera piłkarza jest krótka
- każdy ambitny piłkarz chce osiągnąć SUKCES
- Piotrek ma duże umiejętnści, ale już 27 lat i grał w przeciętnym zespole
- dotychczas nie osiągnął prawie nic /awans z niższych lig , bramka roku - to dość blade osiągnięcia/
- a może marzy o reprezentacji, pucharach europejskich, strzelonych bramkach na wielkich stadionach - z Legii mu dużo bliżej do tego celu
z jednej strony żal mi, że nie ma Piotra w Cracovii /bo uważałem go za naszego najlepszego zawodnika/, ale z drugiej rozumiem go, bo ma szansę coś osiągnąć
z podtekstu wypowiedzi Majewskiego - wyglądało, że Majewski uważał, że jego czas w Cracovii się skończył - bo był za dobry
ar Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> jego czas w Cracovii
> się skończył - bo był za dobry
taka prawda :/
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)