Nareszcie Grubasie;)
-
-
Stał się cud!!!!
ktos tu chyba dzis w czape dostanie :D
Heh gratulacje . Mam ten sam problem. studiuje już dokładnie 7 lat :D. Ale jest nadzieja 18.09.2007 skończyłem studia( zdałem ostatni egzamin). Niestety magisterki nawet konspektu jeszcze nie mam :(.
PZDR dla studencików
Gratulacje, witam w gronie magistrów w Pasy;].
Ps.Widzę,że wieczne studiowanie się tobie znudziło - 10 lat;].
Gratulacje!
dr hamer brzmi lepiej ;)
gratulacje
łeb mi pęka... na sranie mi ten magister... :D
[i]łeb mi pęka... na sranie mi ten magister...[/i]
:)
Wszystko płynie, najważniejszy jest dystans i poczucie humoru...
Ale przy okazji gratulacje.
hamer Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> łeb mi pęka... na sranie mi ten magister...
podobno po doktoracie głowa boli nieco mniej :P
no to gratulacje :)
z cytryną i miodem powiadasz?
tak jeszcze nie próbowałem - z cytryną i owszem - mniam, mniam :) z miodem i rozmaitymi przyprawami również :)
ale jedno i drugie naraz? - trza będzie spróbować
wlasnie rozpuszczam miód w wodzie i ide do sklepu po wyciskarke do cytryn i lejek, bo jak uronie choby kroplę tego nektaru to umrę z żalu... :D
dawno, dawno temu to Pienińskie Górale, to były "robotne chłopy"... a teraz nie umią nawet cytryny wycisnąć bez "maszynki" :):):)
Czy komuś, kto na przykład studiuje 15 lat jeden kierunek nie można nadac tytułu magistra honoris causa?
nektar wyszedł przepyszny-właśnie kosztujemy z bratem, bieremy zapasy i lecimy na meczyk....
powtarzam-gorzoła pyszniutka!! :D
a co do wyciskania to ja mam za duzo siły i ją miażdzę a nie wyciskam- to jak z deptaniem kapusty-dobrze zeby deptacz byl ciezki ale bez przesady bo wtedy kapuste marasi a nie depta :D
a co do Geosia to nie wiem bo ja 10 lat na jednym wydziale ale na 2 kierunkach-choc skoncyzlem tylko jeden :D mialem nadzieje ze moje popiersie z brązu postawią pod Collegium Novum ale chyba nic z tego... :(
"Gazeta Prawna": Osoby, które rozpoczęły studia przed rokiem akademickim 2002/2003 i jeszcze się nie obroniły, powinny to zrobić do końca grudnia. Jeśli ukończą studia w przyszłym roku, mogą zostać powołane do wojska.
źródło: http://wiadomosci.onet.pl/1617553,11,item.html
ledwo zdążyłeś ;) graty :D
[I]a co do wyciskania to ja mam za duzo siły i ją miażdzę a nie wyciskam- to jak z deptaniem kapusty-dobrze zeby deptacz byl ciezki ale bez przesady bo wtedy kapuste marasi a nie depta [/I]
wedle tradycji i znawców, deptacz kapusty, (dotyczy to też deptaczy winogron) dla prawidłowego przebiegu procesu fermentacji, powinien przez kilka dni wcześniej NIE MYĆ NÓG :):):)
hamer Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> nie liczy sie ilość-liczy sie jakość poza tym
> ja sie tak zrosłem z wydziałem ze chyba sie
> zatrudnie na portierni na Olszewskiego
Proponuję dziekanat :D
'' może wpuści bez kolejki ... '' :D
jak sie zatrudnie na portierni to jest szansa ze w ogóle na uczelnię wejdziesz-psubratów nie bede wpuszczał :D
no na portiera postawa godna, może trochę wzrostu brakuje, ale przeskoczyć i tak za trudno, a obejść ... szans ni ma ;)
ale siła sakrucko... :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)