bo kogo obchodzi hokej
-
-
[mecz] Cracovia - Zagłębie Sosnowiec 1 : 0
|||KAZZ||| Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Człowieku od setek lat kibice się leją przy
> okazji meczów piłkarskich a Ty tu sadzisz
> dyrdymały o grzecznym zachowaniu, zejdź na
> ziemię.
bzdury piszesz, zadymy zaczęły się w latach 80 i niestety nei skończyły się do tej pory
Wypada tylko przeprosić kibiców Zagłębia za debilny zarząd klubu .Na to jak potraktowali kibiców z Sosnowca myśmy nie mieli żadnego wpływu.Jest to powód do wsydu dla klubu.Za was ,,prezesi''kibice Cracovii musza się wsydzić.
Za poziom sportowy odpowiada trener ,zawodnicy i działacze .Trener nie ma kontaktu z drużyną i coraz większe szkody robi.Zawodnicy potrzebują dobrego trenera który z jednej strony bedzie wymagał ,a z drugiej potrafi znaleźć z zawodnikami wspolny język.
Działacze odpowiadają za brak wzmocnień.W ciagu ostatnich 2 lat my na transferach zarabiamy.Na wielu pozycjach nie ma wg żadnej rywalizacji i zawodnicy mając pewne miejsce obniżają poziom sportowy .Mają wielkie mniemanie o sobie i bujają w obłokach.
Najwyższa pora na okrągły stół .W tej chwili robi się coraz większa przepaść.
Kibice nie znoszą Tabisza ,prezesów i maczugowskiej.Ci robia wszystko by kibiców na trybunach było jak najmniej.Robi sie przepasc na linii piłkarze -kibice.
majewskiego akceptują już tylko nieliczni.
Fake i FortArt czy moglibyscie przestac pisac glupoty?
Tylko i wylacznie zarzad jest odpowiedzialny za obecny stan rzeczy. Dzisiaj sie palka przegła poprostu. o samym meczu nie bede pisal bo to wszyscy widzielismy ale wkurzyly mnie inne rzeczy.
Po pierwsze przed 3 osoby kolo mnie chcialy kupic bilet i go nie kupily. Wkoncu sie wkurzylem i poszedlem "porozmawiac" z Pania ale ta spuscila glowe i nie potrafiła wskazac nikogo kto moglby mi odpowiedziec na moje pytania. Potem juz przy wejsciu pedały z ochrony przebijają mi karnet z dwóch stron tłumaczac sie ze nie da sie inaczej. to niech te barany z zarzadu zrobia herby druzyn nizej to wtedy bedzie mozna spokojnie przebic te kluby na srodk.
Tabisz nie potrafił mi powiedziec czemu na plakatach byly ceny biletow odwracajac sie plecami. Filipiak po meczu klaskal dziekowal pilkarzom i sie cieszyl. Ciekawe z czego?
Cieszy mnie to ze Tabisz dostał pocisk. Wkoncu bylo konkretne piłka nożna dla kibiców. I to mi się bardzo podobało.
edit:
dodam jescze tylko słówko o zmianach majewskiego... czemu pod koniec meczu gralismy 2 obroncami w srodku? dlaczego zrobił takiedebilistyczne zmiany jak na ławce był Kostek i Jeleń? wytłumaczy mi to ktoś?
dobrze że przynajmniej Majewskiemu sie tez oberwało. I widac coraz wieksza niechec na trybunach do tego pseudo trenera kazde jego wyjscie z lawki byli kwitowane tekstami typu "do budy". A najbardziej mnie rozmieszylo jak po pierwszej takiej sytuacji Ćmikiewicz poklepał rumcajsa jakby chciał powiedziec " nie przejmuj sie stary " hehe
jakie lata 80? a slyszales o zadymie w okresie okupacji? derby Krakowa nie pamietam juz jakie lata. kilka tys ludzi sie lalo na ulicach kurwa
Fake Napisał(a):
> |||KAZZ||| Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Człowieku od setek lat kibice się leją
> przy
> > okazji meczów piłkarskich a Ty tu sadzisz
> > dyrdymały o grzecznym zachowaniu, zejdź na
> > ziemię.
>
> bzdury piszesz, zadymy zaczęły się w latach 80
> i niestety nei skończyły się do tej pory
Ty piszesz bzdury , zadymy zdarzały się także przed wojną a nawet w czasie wojny ( derbu Krakowa 1943 )
FortArt, my nie jesteśmy święci, ale zarząd swoimi działaniami pokazuje, że nie ma pomysłu na rozwiązywaniu wszelakich "problemów".
Coś jeszcze zauważyłem na stadionie: coraz większa frustracja na trybunach (nawet dziadki już nie wytrzymują), to jest taki śpiący wulkan, który jak wybuchnie ....
MAJEWSKI ostatnia szanse to derby , jezeli wtedy dostaniemy łomot , MUSISZ , ALE TO MUSISZ PODAC SIE DO DYMISJI bo Filipiak i tak Ci nie podziekuje ech
z góry ostrzegam... będzie kilka zmian:
sprawa pierwsza:
[i]Autor: Gerwazy (IP zapamiętane)
byłem w klubie i nie udało mi sie zakupic biletu ze wzgledu na podwyzszone ryzyko tego meczu...ale jesli na plakatach jest podana cena licze na to ze beda sprzedawane w kasach przed meczem
Autor: kkk_84 (IP zapamiętane)
Gerwazy nie bedzie biletow przed meczem, napisali to na oficjalnej, a to ze jest taka informacja na plakacie to czyjes niedopatrzenie.[.i]
Gerwazy: masz pełne prawo zaskarżyć za podanie fałszywej, nieprawdziwej informacji handlowej i domagać się odszkodowania... jeśli złożysz, to wygrasz.. wygraj, co możesz plus 42 tysiące dla mnie.
Romper Stomper Napisał(a):
> FortArt Napisał(a):
>
> > zawsze możecie się dogadać z wiślakami.
>
> To chyba tylko za twoim pośrednictwem ,
Na mnie nie licz. Nie pomogę Wam wyzywać trenera i gwizdać na piłkarzy Cracovii.
> FA , wpis poniżej pasa obrażający wielu
> Pasiaków .
Kilkunastu dzisiaj obrażono to pewne. Na pewno wyplują płuca dla Was następnym razem.
Nie ma opravy, nie ma dopingu, nie ma kibiców, nie ma drużyny, nie ma gry. :/
Fake i ,,, co wy pierdolicie w ogóle za glupoty o tych bandytach w kółko i chuliganach. W zdecydowanej większości klubów, klub rozmawia z kibicami, współpracuje z nimi, ze wszystkim mozna się dogadać - taka jest prawda tylko trzeba obustronnej chęci. Jak był w klubie Paweł Misior to się jakoś dało. Zdażyła się zadyma - to prawda, ale ludzie dalej chodzili na Cracovie. Miał być spokój - to był spokój. W innych klubach się jakoś to wszystko kręci, mimo jednorazowych awantur, czy tam nieodpowiednich zachowań. Można się dogadać i to w sprawie przyjezdnych,i jakiś kar i np nieodpalania rac, bietów, FC.
A ZROZUMIEĆ MUSIMY JEDNO ŻE TABISZ NIE ZROBI NIC BEZ ZGODY LUB POLECENIA FILIPIAKA i taka jest smutna prawda i jak kiedyś ktoś napisał bardzo szybko staniemy przed dylematem Sponsor i I liga czy nasza kibicowska godność.
pilkarzy mozna jeszcze zrozumiec bo moze chca wywalic majewskiego przez slaba gre swoja ale trener nikomu sie nie podobo to najezdzac na niego mozna i to na calego!!
kolo_ksc Napisał(a):
> Fake i FortArt co wy @#$%& w ogóle za glupoty o
> tych bandytach w kółko i chuliganach.
A to interesujące. Zacytujesz choc linijkę?
Fake Napisał(a):
> tego nie wiem, tu też jest winny zarzad?
nic w przedsiębiorstwie nie dzieje sie bez woli/akceptacji zarządu ...
nasz "nierząd" w swojej głupocie poszedł juz tak daleko, że zastanawiam się czy wogóle sa świadomi tego co sie dzieje ...
tutaj mała podpowiedź ...
to zarząd i pracownicy spółki sa dla kibiców aby było im dobrze ...
czytaj: aby w godnych warunkach przychodzili na mecze piłkarskie i hokejowe ...
u nas wszystko jest odwrotnie ...
to kibice sa dla zarządu ...
wiec począwszy od ch.ujowych strojów poprzez syf i brak jakiejkolwiek infrastruktury poprawiającej wejście i pobyt na stadionie na braku biletów na mecze ( co jest ewenementem na skale galaktyczną jak sadze) skończywszy wszystko spierdolone ...
kolo_ksc Napisał(a):
> Relacja ze strony Zagłębia
>
> 17:00 Kibice Zagłębia powoli wchodzili na
> stadion, ta grupa kibiców, która już weszła
> zaczęła wywieszać flagi, ale nie wisiały one
> długo. Ochrona zrobiła akcję w zomowskim stylu,
> wpadła na sektor, zagazowała kibiców i zerwała
> flagę "Adventure Group". Kibice chcieli opuścić
> sektor i wyjść z niego, ale ochrona ich z
> powrotem zagnała do sektora.
>
> 17:15 Na sektorze gości i w jego okolicach
> wciąż niespokojnie. Ochrona wpuszcza pojedynczo
> i przy okazji sprawdza kibiców tak dokładnie,
> że nawet każe wyciągać szaliki i pokazywać
> koszulki, czy nie ma na nich jakichś "zakazanych"
> symboli. W takim tempie to kibice mogą wchodzić
> do końca meczu. Nie chcemy tutaj ferować
> wyroków, ale wygląda, że jest to prowokacja
> ochrony, która rozpoczęła się kradzieżą
> flagi Adventure Group.
>
> 17:20 Kibice Zagłębia opuścili sektor i stoją
> między płotem a autobusami. Nie wiadomo, czy na
> znak protestu przeciwko haniebnej kradzieży flagi
> chcą opuścić obiekt. Jeśli chodzi o boisko, to
> na rozgrzewkę wyszli już zawodnicy Zagłębia.
>
> 17:30 Kibice Zagłębia ciągle poza sektorem, a
> na rozgrzewkę wyszli piłkarze Cracovii.
>
> 17:50 Kibice Zagłębia w ramach protestu nie
> wchodzą na sektor, tylko będą ogladać mecz ze
> stojącego przy sektorze autobusu. Widoczność
> nie będzie o wiele gorsza niż z sektora gości.
>
> 17:55 Kibice Zagłębia nie będą oglądać meczu
> z autobusów. Pod eskortą policji opuszczają
> właśnie stadion Cracovii.
>
> przedmiot sporu:
TA FLAGA WISIAŁA KAŻDYM STADIONIE W TYM KRAJU I NA STADIONACH POŁOWY EUROPY
NIESTETY U WAS BYŁA POWODEM BANDYCKIEJ NAPAŚCI
PIŁKA NOŻNA DLA KIBICÓW.
czlowieku skad wiesz ze o to flage chodzi. nie wiesz dobrze to stul ryja
mysle ze mozemy domagac sie wytlumaczenie , DLACZEGO TAK POTRAKTOWANO ZAGLEBIE SOSNOWIEC DZISIAJ W KRAKOWIE !!!!!!!!!
nie mozna sie tak zachowywac bezkarnie !!
przypomnijmy sobie Zabrze w tamtym sezonie , mimo ze to nie to samo , ale cos musimy w tych sprawach tez zrobic , to nasz kibicowski obowiazek !!
Witam
Pani Maczugowska nie ma prawa podejmowac decyzji o niewpuszczaniu kibiców gosci.
Takie decyzje podejmuje policja.
Na liscie zakazanych hasel i symboli
jest min. trupia czaszka obecna na zakwstionowanej fladze Zagłebia
Kibice Zagłebia postawili weto (ze nie sciagna)
i stad zostali wywiezieni.
Takie sa fakty
a kwestie oceny czy to ma sens
czy tak powinno byc itd
to juz osobna kwestia
Osobiscie nie pamietam sytuacji kiedy na Cracovii
pojawily sie bluzgi pod adresem czlonka zarzadu klubu
To napewno precedens i nie wiem czy jest sie z czego cieszyc...
A mecz
No coz zaglebie zalosnie slabe
choc nie tak slabe jak Polonia Bytom
Dobrze ze mamy to za soba i ze sa 3 punkty
Nawet grajac kiłe trzeba wygrywac
dobra tylko co ? jak ja sie grzecznie Tabisza pytam czemu na plakatach jest infromacja o biletach to sie plecami odwraca
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)