Jeszcze nie zapowiadałem meczu.
Jako, że to mój debiut będzie 5:0, pod warunkiem, że zagramy 3-4-3
[b]można kupić karnet bezpośrednio przed meczem[/b]
-
-
[mecz] Cracovia - Zagłębie Sosnowiec 1 : 0
teraz zagramy 3-6-1 ;)
mam nadizeje ze to wygramy. bo tak to bedzie lipa jak chuj.
Powiedzcie Mi, czy mecz będzie tzg "podwyższonego ryzyka" ?
Czy będą bilety ?
raczej biletów nie będzie
nie ma innej opcji niz nasze zwyciestwo!Ciekaw jestem czy Stefan postawi na Szczoczarza czy Moskałe?
Moskit kontuzjowany; pytanie czy na dłużej...
pytanie czy zagra jak mezczyzna 3-4-3 czy jak kobieta 3-5-2
miejmy nadzieje że podwyższone ryzyko bedzie miało jedynie zagłebie na boisku :)
5:0 musi być !
Pamiętajmy ,że w Zagłebiu gra wierny kibic Pasów , wychowanek Piotrek Bagnicki!!! Powitajmy go brawami.
Co do meczu ryzyka to już szkoda słów. Cała Polska potrafi sprzedać bilety na mecz z "przerażająco-fanatycznymi kibicami z Czerwonego Zagłebia" :D TYLKO U NAS SIĘ KURNA "NIEDO" :(
o braku biletów m.in na ten mecz przeczytają nasze wnuki w monografii 150-lecia klubu.
To jest dramat, teraz do mnie dochodzi co raz bardziej jak wielki. Kara drakońska.
To tak nawiasem.
Wracając do samego meczu, czy Kłus zagra w tym meczu? Pod nieobecność Barana, dobrze byłoby żeby stanął na nogi.
Wygramy spokojnie wedlug mnie ;) A ciekawe czy tamte frajery przyjada :P
Bądź spokojny że przyjadą...
To bedzie ciekawiej :) tylko troche glupio jak i oni nas przekrzycza :P
Zgodnie z informacją na plakatach przedmeczowych, które wiszą na miescie
bilety są i można kupić w kasach stadionowych przed meczem.
dokładnie na plakatach jest info ze bilety mozna kupic przy Wielickiej, ale jeżeli dobrze spojrzałem to ceny karnetów na plakatach są wyższe niż te podawane na stronie... (?)
no to REKLAMA mega jezeli sa bilety , jak przeciez bylo jasno mowione ze NIE MA !
No to szczerze mówiąc Klub tym co pojawią się na Wielickiej powinien sprzedać bilety skoro tak pisze na plakatach. Inaczej będzie mega kompromitacja i kolejni ludzie wysłani w kosmos...
No to w pyte że nawet o tym nie było wiadomo że są te bilety! I skąd ludzie będą o tym wiedziec skoro ja czytajac internet dowiedzialem sie dopiero teraz...
Zaglebia bedzie tyle ile dostali biletow
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)