C
-
-
SONDA
- B -
niestety dla mnie skończył się kredyt zaufania dla tego Pana.nie wymagam aby każdy mecz wyjazdowy wygrywali ale dlaczego zawsze z nami najsłabsze drużyny wygrywają?
dlaczego nie jesteśmy wstanie w pięciu spotkaniach na wyjeżdzie zdobyć nawet jednej bramki i chociaż zremisować?
DLACZEGO?????
Czara goryczy się przelała...
B
B B B B B
rzadko sie wpisuje na tym forum ale tutaj jednak musiałem...
A DO KONCA RUNDY A POZNIEJ W ZALEZNOSCI JAKIE ZROBI TRANSFERY!!!
raczej: jakich nie zrobi ;)
B - jak beznadziejne wyniki na wyjazdach !!!
B- jak brak choćby jednej strzelonej na wyjazdach bramki !!!
B- jak brak Gizy w kładzie
C do meczu ze Zniczem
potem zobaczymy
B
C - jescze troche poczekac wierze ze urwiemy punkty w waznych meczach. Jesli nie to zdecydowanie B
A do końca rundy, chyba, że przed przerwą na reprezentację nic nie wygra, wtedy B
takie sondaże po każdym meczu, po zmianie pozycji w tabeli będą przynosić inne wyniki...
Po wczorajszym B... ale co będzie za 2 tygodnie, a co (szczególnie) za miesiąc?
W dodatku, ta orkiestra ma być najlepszą w świecie, w przepięknym budynku filharmonii dopiero, grając przed widownią krawatową z minimum wyższym wykształceniem - najwcześniej - za dwa lata (a to se wpiszę w sygnaturkę)
A (do konca rundy, a potem zależnie od wyników)
B
B!!!!!
B
Przypadek...?
Wydruk z portalu www.sportowefakty.pl.
Data: 23.09.07 20:56, Autor: Ariel Brończyk<>, Źródło: własne
Stawowy podał się do dymisji!
Nieoficjalnie dowiedzieliśmy się, że po przegranym meczu przez Arkę Gdynia z Piastem Gliwice szkoleniowiec spadkowicza z Orange Ekstraklasy - Wojciech Stawowy - podał się do dymisji! Zespół Arki miał być murowanym kandydatem do awansu, lecz w ostatnich spotkaniach drużyna z Trójmiasta spisuje się przeciętnie.
Wojciech Stawowy pracował w Arce od lipca 2006. Został w klubie, gdy drużyna została zdegradowana do niższej klasy rozgrywkowej. Miał przywrócić Arce blask i wrócić z nią do Orange Ekstraklasy.
Rzecznik prasowy gdynian - Paweł Bednarczyk nie potwierdził naszej informacji: - Ja na ten temat nic nie wiem. Trener Stawowy nic mi nie wspominał, aby chciał odejść. W podobnym tonie wypowiadał się również jeden z pracowników klubu, z którym udało nam się skontaktować. Uznał, że to tylko plotka. Niestety, nie udało nam się dodzwonić do samego zainteresowanego, bowiem jego telefon milczał.
W dwóch ostatnich ligowych meczach Arka zdobyła zaledwie jeden punkt, remisując u siebie z Turem Turek 1:1. Wcześniej drużyna z Gdyni nie potrafiła pokonać przeciętnego Kmity Zabierzów. Gdynianie remisowali także z zespołami Śląska Wrocław oraz Znicza Pruszków. Obecnie Arka zajmuje dopiero dziewiąte miejsce w tabeli (17 pkt.).
Jak mam nie skomentowac sondy
skoro żadna odpowiedzic nie pasuje!
Mam zdanie a wiec nie "C"
Cierpie ogladajac bezstylowy futbol ala Majewski wiec jak napisac "A"?
Ale nie uwazam ze nalezy wyskakiwac z samolotu bez spadochronu wiec zadne tam "B"!
Jesli juz i jesli na teraz to nie ma innej opcji niz "A"
Na teraz na mecz ze Zniczem i chciazby derby powinien zostac
bo:
-przygotowywał zespoł na runde
i nawet jak wtopi na maksa to i tak jest zima jest czas na znalezieniem sensownego trenera (juz go trzeba szukac panie Tabisz...)
Zaden magik na juz nie odmieni gry tej druzyny (chyba...)
A jak Majewski pomeczy nas do zimy to nie bedzie mial albii
"ze nie pozwolono mu czegos dokonczyc"
Nie mozemy go wywalac (i tak wywalic go moze jedynie profesor)
nie majac NIKOGO na jego miejsce
Jezeli ktos uwaza ze brak trenera jest lepszy niz trener Majewski
to niestety wyklucza sie z grona rozsadnych dyskutantów w dyskusji na temat
funcji trenera Cracovii...
Szukamy trenera (my szukamy... taaa)
a Majewski niech rzeżbi w gownie do zimy
tak to widze
LiD.Z. Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A DO KONCA RUNDY A POZNIEJ W ZALEZNOSCI JAKIE
> ZROBI TRANSFERY!!!
>
>
Zrobi transfery do dupy wyda wirtualne pieniądze i wtedy go zwalniać? jak zwalniać po rundzie, to niech nowy trener sam sobie dobiera grajków.
B
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)