Nie ma bata zeby sie wszystkie rozeszly! A ona Ci dlatego pewnie nie powiedziale ze dostala takie odgórne zarzadzenie zeby nikogo nie informowac o liczbie sprzedanych kanretów ;)
-
-
Karnety 40% taniej.- uwaga dają wejście na OE PE i PP (czyli mecz z ARKĄ)!!!
Na Cracovię najtaniej w historii!
Fani "Pasów",FOT.Łukasz Grochala
Fani "Pasów",FOT.Łukasz Grochala /Agencja Przegląd Sportowy
Czwartek, 20 września (15:13)
Zagłębie Lubin, Wisła Kraków, Legia Warszawa, PGE GKS Bełchatów - to niektórzy z rywali Cracovii na ich stadionie w rundzie jesiennej. Od niedawna karnety na osiem pozostałych w tym roku spotkań przy Kałuży można nabywać z 40% zniżką.
Trener Stefan Majewski już zaciera ręce przed tymi spotkaniami. - Będzie bardzo emocjonująco, aczkolwiek osobiście uważam, że nie można dzielić spotkań na te bardziej i mniej atrakcyjne. Prawdziwy kibic będzie chodził na wszystkie mecze bez względu na ich prestiż i będzie z drużyną na dobre i na złe. Mimo to uważam, że tej jesieni będzie jeszcze bardzo gorąco. Cracovię stać na to, aby z każdym z tych zespołów wygrać. Ostatnio stwarzamy sobie coraz więcej sytuacji i jeśli będziemy je wykorzystać to na pewno wyniki będą jeszcze lepsze - przyznaje opiekun "Pasów".
Kibice, którzy zdecydują się nabyć karnety (np. na sektor C1-C4 cena wynosi 90 zł, a na B1-B6 - 120 zł) będą mogli obejrzeć pięć spotkań Orange Ekstraklasy, trzy mecze Pucharu Ekstraklasy i być może również pojedynki w ramach rozgrywek o Puchar Polski.
Źródło informacji: Informacja prasowa/INTERIA.PL
Nie wierzcie w cuda moze pojdzie 100 karneetów ale ja wątpie zeby na derbach byla nas masa
Mam pytanie, czy przed derbami będzie jeszcze jakaś obniżka, tak by na wisłe i legie wejść po mniejszej cenie niż teraz?
powinna być :) ale myśle że jak obniża to dopiero po derbach ... logika działań zarządu, gdzie można jeszcze zarobić jak nie na derbach, zobaczymy ...
Najpierw świta żałosnych klaunów wygnała kibiców ,a teraz skomle o ich powrót.
Niech najpierw publicznie przeproszą kibiców Cracovii za ,,pseudoreformy''i wygnanie normalnych kibiców ze stadionu.Potem pora na spotkanie Filipiaka z kibicami (przedstawicielami wszystkich grup kibiców).Jak się dogadamy i odrzucimy wzajemne animozje to jest szansa że wspólnie szybko frekwencje odbudujemy.
Konflikty na linni kibice -klub nikomu nie służą ,a Cracovia na tym cierpi.
Wiem ile dokładnie karnetów zostało sprzedanych na tą rundę do dziś i powiem szczerze, że jest to żałosna liczba. Gdzieniegdzie na portalach internetowych czy w gazetach nas nawet dowartościowują...
Pasiak_ksc to napisz ile skoro wiesz.
Potter, dfałbyś juz spokój z tymi przeprosinami. Jak to sobie wyobrażasz? Zarząd ma wykupić ogłoszenie w gazetach "Zarząd KS Cracosia SSA serdecznie przeprasza wszystkich PT kibiców naszego szacownego klubu, że w sposób amatorski i niezdarny próbował zapewnić bezpieczeństwo na trybunach czym spowodował opustoszenie trybun". Przecież to śmieszne.
Działąniami które są teraz podejmowane Zarząd przyznał się do błędu i to mi wystarcza.
Co do reszty to sie z Tobą zgadzam, ale jak to zrobić, gdy kibice nie potrafią się zorganizować. Może Tabisz z Filipiakiem założą wątek na forum "Kochani dogadajmy się" to sobie powpisujemy co myślimy.
Ja myśle że dobrym gestem Filipiaka byłoby zwolnienie Tabisza. Serio mówie.
Przepraszam , wróciłem ten watek na powrót na to forum , pełni on też funkcje reklamową. A wszystkim nam chyba zależy aby choć te 3000 karnetowiczów się na derbach zjawiło.
BTW: ilość karnetów sprzedanych łatwo ocenimy za tydzień na Sosnowcu...
Obawiam się ,że ciągle do 2000 daleko:(
juz pytalem, ale sie powtorze: a czy gdzies oprócz Wielickiej mozna karnecik kupic?
NIE
Przed ŁKS-em można było na stadionie. Może znów będzie można?
leszeczek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Przed ŁKS-em można było na stadionie. Może
> znów będzie można?
ale czy ktos o tym wiedział?
Khalid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> leszeczek Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Przed ŁKS-em można było na stadionie.
> Może
> > znów będzie można?
>
>
> ale czy ktos o tym wiedział?
>
> Wejdź, kliknij brzuszek pajacyka
> i pomóż głodnym dzieciom +Ustaw jako stronę
> startową!!!!
> Hej bracia mili wszyscyśmy żyli nadzieją
> lepszych dni Dziś już nadeszły więc smutki
> pierzchły .
Leszeczek wiedział :D
6 dni później
http://www.cracovia.pl/1b_news.php?newsid=1885&x=0
Już zaczynają powoli rozdawać.
no na rozdaja sie, bo dadza jeden karnet
Teraz doszedł mecz z Arka i poza PE jest 6 bardzo atrakcyjnych spotkań...!!!
Ale niestety...trybuny zostały zdecydowanie "przechłodzone".
Cóz ja się będę cieszył jak zobaczymy w sobotę choć 2500 widzów.
a tymczasem w POlsce nawet dużo biedniejsze Kluby sobie radza, choćby sprzedaż biletów on-line (a nie gdzieś pod Zgierzem ;) na Widzew. :
http://sport.onet.pl/0,1248675,1613528,wiadomosc.html
Zaczynają nagłaśniać. Dziś od rana w "ESCE" zaproszenia na mecz i reklama karnetów.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)