No i wszystko jasne.Gramy o miejsce w pierwszej 10 - to będzie sukcesik.
Jeżeli z frajerami (Bytom, Zabrze, Widzew) nie potrafimy zdobyć punktu i bramki,
to teraz grając z górą tabeli trzeba się liczyć z wielkim ZEREM. U siebie poza Zagłębiem Sosnowiec też nie ma co liczyć na wielkie zdobycze! Czyli ile tych punkcików
uzbieramy 15,16? I co walczymy o utrzymanie. W zimie Filipiak wyłoży 10 mln na transfery,z których nie wydamy ani złotówki bo przecież nie ma w tym kraju dobrych zawodników. Majewski w ramach poprawy morale drużyny pozbędzie się ostatnich techników,
stawiając na walczaków, którzy boją się własnego cienia (to co zrobił z Gizą osłabiając nasz środek to sabotaż!!!). Majchrowski wyłączy jupitery! I ZNOWY WSZYSTKO ZOSTANIE PO STAREMU- CZYLI DO DUPY! AMEN!!!
-
-
[mecz]Po meczu z Widzewem Łódź
Widzew - Cracovia: statystyki
Widzew Łódź - Cracovia Kraków 2:0 (1:0)
Strzały celne: 6:6 (3:5*)
Strzały niecelne: 6:4 (2:1)
Spalone: 0:1 (0:0)
Rzuty rożne: 1:6 (0:2)
Faule: 25:24 (11:12)
* w nawiasie statystyki do przerwy
6 rożnych było i nic z tego nie wynikło. Panie majewski musisz odejść!
Widzew zagral tak jak My zagralismy z Grodziskiem.
Nawet trener Widzewa podziękował zawodnikom Cracovii za pomoc w zwycięstwie:
"Muszę przyznać, że zespół trenera Majewskiego nieco pomógł nam w odniesieniu zwycięstwa, bo prawdą jest, że bramki zdobywaliśmy po dosyć wyraźnych błędach Cracovii. Jeśli chodzi o nasz zespół to z pewnością nie zabrakło nam zaangażowania i walki do końca. Mimo to uważam, że przed nami jest jeszcze daleka droga i sporo pracy, by grać tak, jak wszyscy tego oczekują. Sporo było żółtych kartek, ale nie wynikały one z żadnej brutalności. Po prostu mecz był twardy i nikt nie odkładał nogi"
A kto konkretnie zawinił przy bramkach?
pierwsza Radwański z pajacem do spółki ...
druga Kulig ...
druga Skrzynia, a nie Kulig z tego co słyszałem w relacji radiowej. chyba, że w Lidze plus inaczej to było widać.
Skrzynia pewniak w składzie, a to drewno jakich mało.
proponuje popatrzeć w C+ lub w TVN i dopiero komentować....
pierwsza - Radwański, nie asekurował gdy Skrzyni w rejonie 40 m uciekł napastnik.Uciekł mu jak z Bytomiem.
druga - Kulig , dał się wyprzedzić
No cuz kazdemu sie zdarzaja bledy a co do Kuliga to chyba jego pierwszy powazny blad bo od kilku meczy gral bardzo dobrze i pewnie w obronie
oglądnąłem właśnie skrót meczu na interi. Wyglądało to strasznie. Przy odrobinie szczęścia Widzew mógł wygrać z nami 5-0!!!!!!!!!!! To już woła o pomste do nieba. Trzeba szybko coś zrobić byśmy nie stoczyli się na samo dno naszej ekstraklasy. Jak dla mnie to do wymiany są obrońcy i oczywiście TRENER!
Ale z tego co ja widzialem w skrótach to my oddalismy tylko jeden strzal lecacy w swiatło bramki-dramat :( Co to sie podzialo z ta Cracovia teraz ;(
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)