hokej to po prostu gra prawdziwych mezczyzn i amazonek, pilka jest dla ciot ;)
-
-
Puchar Ekstraklasy Cracovia - Górnik Zabrze 0 : 2
Jake Blues Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> hokej to po prostu gra prawdziwych mezczyzn i
> amazonek, pilka jest dla ciot
>
> They're not gonna catch us. We're on a mission
> from God.
Pamiętam jak kiedyś po meczu hokeja poszedłem do knajpy oglądnąć mecz Cracovii w piłkę z Pogonią na wyjeździe i na początku nie mogłem się przyzwyczaić, że piłkarze przewracali się po lekkich przewinieniach, a sędzia gwizdał takie faule, jakie w hokeju byłyby nie do pomyślenia żeby sędzia to odgwizdał. Dlatego dzisiaj idę tylko na hokej.
Ja coś czuje ze będziemy w finale grali z drugą stroną błoń, "Spotkanie finałowe odbywa się na boisku wyznaczonym przez Ekstraklasa SA. Formalnym gospodarzem jest zespół, który w sezonie 2006/2007 zajął wyższe miejsce w rozgrywkach ligowych." Więc gralibyśmy prawdopodobnie u nas.
Nie gralibyśmy u nas, tylko bylibyśmy formalnym gospodarzem.
Co oznacza, że grać będziemy na pewno w Pasach a oni w tym futerku, na które im sędzia pozwoli.
Ale jeszcze długa droga i daleka. Więc się nie jarajmy szczególnie.
Myślę, że ceny biletów wyjazdowych ustala PZPN, lub OE
to źle myslisz. ceny biletów ustala klub. przynajmniej tak było w tamtym sezonie. wiem bo wszyscy sie dziwi ze Widzew zazyczyl sobie 20 zł za bilety dla nas
tak sobie kombinuję: ceny biletów wyjazdowych na mecze ligowe ustala PZPN, OE, czy kto tam jeszcze u góry
A na Puchar Ekstraklasy kluby mogą sobie dowolnie ustalać. Pewnie robią to w ten sposób żeby zminimalizować problem (czyli doprowadzić do tego by kibice drużyny przyjezdnej nie przyjechali w ogóle, a jeżeli już, to w jak najmniejszej liczbie?)
No chyba, że jest to jakoś uregulowane, chociażby na zasadzie: obowiązują takie same zasady jak w meczach OE, albo co? Może ktoś coś znajdzie na ten temat?
klub moze dac dowolna cene za bilet w PE. a czemu akurat 20 a nie 25 naprzyklad to tego juz nie wiem
mam nadzieje ze frewkwencja bedzie przyzwoita.Ludzie 5zl za mecz i 1 zl za kobiete toz to za darmo!Wszyscy na stadion!
bielty dla gosci sa po 15 zl te dla Gornika na dzis tez!
tak wiec na stronie Gornika sie pomylili albo chca dorobic na swoich kibicach ;)
coś czuję że będzie dogrywka i będziemy marznąć na karnych ;)
Santo z jednej strony fajnie - więcej oglądania meczu za taka samą cene:P i jeszcze nigdy nie byłem na meczu żeby do karnych doszło, ale z drugiej strony...zobaczymy jak zagrają bo dawka 90'+15'+15'+karne może być zabójcza ;)
...i jeszcze 20+20+20 na hokeju!!!
stary kibol Napisał(a):
> ...i jeszcze 20+20+20 na hokeju!!!
+ 5 + karne:)
janczer Napisał(a):
> tak sobie kombinuję: ceny biletów wyjazdowych na
> mecze ligowe ustala PZPN, OE, czy kto tam jeszcze
> u góry
Tak było, ale tak już nie jest. Santo ma rację. Już, co najmniej od jesieni, kluby same decydują po ile bilety dla gości.
Pary półfinałowe ewentualnie
Program 1/2 finału (mecze o godz. 18.20):
18 marca, wtorek
Odra Wodzisław Śl./Groclin Grodzisk Wlkp. - Cracovia/Górnik Zabrze
19 marca, środa
Legia Warszawa - Wisła Kraków
Gregorek zdecydował się na indywidualną akcję środkiem boiska, jednak stracił krążek (DG)
Bramka dla Górnika! Jarka otrzymał świetne podanie, wpadł z piłką w pole karne i mocnym strzałem pod poprzeczkę pokonał Olszewskiego
Nie ma meczu na jakimś Sopcaście ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)