PIĄTEK:
Górnik - Polonia, 19:00
Legia - Widzew, 20:00
SOBOTA
Odra - Inna rzeka, 18:00
Ruch - Zagłębie Lubin, 18:00
Jagiellonia - Korona, 18:00
ŁKS - Zagłębie Sosnowiec, 18:00
NIEDZIELA
Lech - Bełchatów, 17:15
-
-
INNE MECZE 7 KOLEJKI
tacy dwaj Napisał(a):
> SOBOTA
> Odra - Inna rzeka, 18:00
Wierna rzeka :D
Wierna Małogoszcz ;)
I połowa meczu Górnik Zabrze - Polonia Bytom
wynik 4:0,
strzelcy bramek:
1' Jarka
23' Jarka
28' Jarka
37' Jarka
Klasyczny Quad trick już do przerwy.
Strzelil Cracovii i sie przelamal ;)
ale 4 gola to Gierczak ponoc strzelil
Widzew rozdziewicza Legie !!!
1-1
35 min. - trybuny zamarły, cisza na stadionie, niektórzy kibice opuszczają stadion..
??? zdrowo pogięci w 35 min przy 1-1 hehehe
35 minuta
kryta
co?
wychodzimy
i wszyscy wyszli
pomijajac ze to bez sensu to jednak orgianizacja jest
żeby WYJŚĆ... trzeba WEJŚĆ
Jakiś dziwny zawodnik gra w białej koszulce z numerem 7. Kto to jest?
Górnik Zabrze - Polonia Bytom 4:0 (4:0)
Bramki: 1:0 Dawid Jarka (1), 2:0 Dawid Jarka (24), 3:0 Dawid Jarka (29), 4:0 Piotr Gierczak (38).
Sędzia: Mirosław Górecki (Katowice). Widzów 14 000.
Górnik Zabrze: Boris Peskovic - Sławomir Jarczyk, Michal Pazdan, Maris Smirnovs, Tadas Papeckys - Konrad Gołoś, Piotr Gierczak (76. Adam Danch), Jerzy Brzęczek, Piotr Madejski (56. Piotr Malinowski) - Tomasz Zahorski, Dawid Jarka (66. Piotr Ruszkul).
Polonia Bytom: Grzegorz Żmija - Arkadiusz Sojka (46. Janusz Wolański), Grzegorz Jurczyk, Pavol Stanov, Ireneusz Marcinkowski - Wojciech Mróz, Tomasz Owczarek (46. Jacek Trzeciak), Rafał Grzyb, Marcin Radzewicz - Grzegorz Podstawek (58. Michał Zieliński), Mariusz Mężyk.
swego czasu.. katowicki "Sport" prowadził oddzielna tabelę "śląsko-dąbrowską"... Ciekawe jak to by wyglądało teraz
Giza gra tak jak chcial Majewski, biega, cofa sie do defensywy, nie boi sie kopnac z dystansu
nasuwa sie natomiast jedna mysl, u nas gral tak jak gral nie dlatego ze nie rozumial o co chodzi Majewskiemu, tylko dlatego ze chcial za wszelka cene odejsc z druzyny.
pytanie do statystyków:
kiedy ostatni raz KLASYCZNY HAT-TRICK* w naszej lidze się zdarzył?
* KLASYCZNY HAT-TRICK ... 3 bramki pod rząd, strzelone przez jednego zawodnika w jednej połowie
TD: dobre pytanie, to pokazuje mizerię naszych napastników w ostatnich latach. Ja z ostatnich 2 lat nie pamiętam.
Tomasz Frenkowski
sezon 04-05
mecz z Lechem w Krakowie
gole:
2-0 '47
3-0 '56
4-0 '58
nie wiem jak sie maja karne do klasycznego HT ale
Zurawski
mecz z Zaglebiem w Lubinie
gole:
1-2 '66 (k)
1-3 '72 (k)
1-4 '77
No niestety przegraliśmy ale jako pierwsi strzeliliśmy bramkę Legi.Życze powodzenia z Groclinem
Maciekk napewno nam sie przyda bo to nie bedzie latwy mecz.
Ostro na nich siadac!Rysujemy Grodziszczan!3pkt musza zostac w Krakowie!!!!
Do przerwy:
Odra - Wisława 1:1
Ruch - Zagłębie 1:1
ŁKS - Sosnowiec 1:0
Jest ktoś jeszcze w domu?
Ja nie moge być na stadionie z powodu skręconej nogi :(
a ja kiedys w piatek pojechalem do Sanoka na hokej gdzie milicja mi reke zlamala,a juz w sobote z reka w gipsie do Wroclawia na Polar sie wybralem,wiec jak sie chce bardzo to nie ma zadnych przeszkod zeby zobaczyc ukochana Cracovie
Ale ręka nie noga... Ja chodzić nie moge :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)