Zwycięstwo 5-2 na terenie czołowej drużynki 2 ligi to jednak nie jest przypadek,tymbardziej że było 2-2 i doświadczona paka Craxy wtedy Znicz ugasiła 3 trafieniami.Ich skład normalny nie rezerwowy a u nas drużyna zdołowana a i tak siłę pokazała.Gdyby trener był inny to jednak moglibyśmy grać fajną piłkę mając młodzież w ataku i doświadczenie w drugiej linii:D
Majewski pójdzie w cholerę i zobaczymy wtedy że to był dobry ruch bo On dusi CRACOVIĘ!!!
-
-
Puchar Polski 2007/2008 - 1/8 finału gościmy PRZYJACIÓŁ Z ARKI GDYNIA (31 X 18-00) - zapraszamy!!!!!!!
Co ciekawe w oficjalnym meczu na wyjeździe strzelamy 5 bramek po raz pierwszy od ponad trzech lat!
Klaros to akurat nie jest dziwne bo awansowaliśmy do Eksraklasy i pierwszy mecz to był a potem już normalna liga:D
To jak rozumiem dziesiejsze 5, to "5 +" :D
Tefalu... oni też wtedy byli beniaminkiem :):):)
Znicz... jeszcze rok temu grał z Mlekowitą i Parkietami... Nie jest też prawdą, że grali w najmocniejszym składzie...
Cieszmy się ale bez euforii
Klaros wyslalem Ci wiadomosc na gg
no to Tychy w 1/8
mam nadzieję że ich wylosujemy fajny wyjazd :)
czytałem skład i właśnie widziałem jakąs zmiane w ustawieniu
Cabaj ? Kulig, Skrzyński, Radwański ? J.Wiśniewski, Baran ? Szwajdych, Nowak - Pawlusiński, Witkowski, Szczoczarz.
3 obroncow i 3 defensywnych czyli wlasciwie 5 obroncow. 2 skrzydłowych ktorzy graja do przodu i do tylu do tego 3 napastnikow praktycznie. jets to juz jakas mysl i to przyniosło odrazu skutek! pieprzyc gre na 0 z tyłu mamy grac ofensywnie i strzelac duzo bramek!
co było dobre na Znicz nie koniecznie bedzie dobre w OE, choc na slabsze zespoly moze zadzialac
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> 3 obroncow i 3 defensywnych czyli wlasciwie 5
> obroncow.
3+3=5?
2 skrzydłowych ktorzy graja do przodu i
> do tylu do tego 3 napastnikow praktycznie. jets to
> juz jakas mysl i to przyniosło odrazu skutek!
> pieprzyc gre na 0 z tyłu mamy grac ofensywnie i
> strzelac duzo bramek!
MYśl taktyczna Santo zrewolucjonizuje piłkę nożną.
Choć cieszy brak nuty malkontenckiej:)
Leszek Ojrzyński (Znicz)- Przede wszystkim chciałbym pogratulować trenerowi Majewskiemu oraz Cracovii zwycięstwa. Mam nadzieję, że powtórzy się sytuacja sprzed roku, kiedy to wyeliminował nas Groclin, zresztą również w 1/16 finału, a potem sięgnął po trofeum. Teraz wyeliminowała nas Cracovia i miejmy nadzieję, że będzie podobnie. Chwała moim chłopakom za to, że przy stanie 0:2 nie poddali się i dalej walczyli, dzięki czemu zdołali wyrównać i mieli kolejne okazje. Później, gdy goście zdobyli bramkę na 3:2 postanowiliśmy postawić wszystko na jedną kartę, co tak doświadczona drużyna jak Cracovia nie miała prawa nie wykorzystać. Taki mecz powinien zaprocentować w przyszłości.
DG
Miejmy nadzieje ,że słowa trenera Znicza okażą się prorocze.Cieszy ten wynik,bo jak pokazały wczorajsze mecze w Warszawie i Opolu gra w PP z II ligowcami jest trudniejsza niż się wydaje.Brawa dla drużyny za ten mecz.
Karnetowcy jednak beda miec bonusa :)
A Tychy wygrały z Odrą w karnych !!!!!!!!!!!!
Rock a skad wiesz ze mecz bedzie rozgrywany u nas?
od 1/8 jest mecz i rewanz chyba?
mecz i rewanz
jeden mecz tylko
Tez mi sie tak wydaje bo na 90minut.pl pokazuja tylko jedna date meczu czyli 30,31.10 i dopiero od nastepnej fazy sa rewanze, chyba :P
W zeszłym sezonie w 1/8 graliśmy z Lubinem i był tylko mecz w Krakowie
hihi Śląsk - Rzeka 2:2, będzie dogrywka :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)