ale wiesz powie że gdyby nie czerwień to by wyrównali a nie dostali na 4:2
-
-
Puchar Polski 2007/2008 - 1/8 finału gościmy PRZYJACIÓŁ Z ARKI GDYNIA (31 X 18-00) - zapraszamy!!!!!!!
azzuro ja natomiast widzo to zupelnie inaczej, jak dla mnie wyrok wlasnie zapadl.
5:)
Plastik chyba rozgrywa super mecz! Brawo bedzie 2:6!
... mam nadzieję, że nie siądą na laurach w III tercji...
Pawlusinski z tego co czytam w relacji live to super mecz gra :)
Koniec! Mamy Cracovie w 1/8 PP!
Brawo kopacze, brawo!
Dziekuje za miło spędzone popołudnie! Cracovia Pany!!!!!!
Byc kibicem Cracovii - bezcenne!!!!
Cracovia jest wielka!!!
Trzeba kontrakt z Darkiem przedłuzyć!
5:2 .No i pieknie. Wolowina, wieprzowina i inne masy nie daly rady Naszej CRACOVII. Gratulacje
I to natychmiast!!!!!
A Znicz, to się jednak leszczyński okazał.
Oby to było przełamanie na całego.
Teraz poproszę 100 % punktów w lidze i awans do ćwiary na jesieni.
i bardzo ładnie, cieszą bramki młodzieży no i oczywiście plastik :)
pruszków zdaje sie myslał że nas pokona bezproblemu, chcieli pokozaczyć to dostali
Miejmy nadzieje że to początek lepszego!
Hej hej Cracovia!!!
Ja podejrzewam,że będą tacy co powiedzą, że zwycięstwo z IIligowym zespołem świadczy o tym, że mamy drugoligowych graczy.
Taki już urok części kibiców Cracovii.
leszeczek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ja podejrzewam,że będą tacy co powiedzą, że
> zwycięstwo z IIligowym zespołem świadczy o tym,
> że mamy drugoligowych graczy.
> Taki już urok części kibiców Cracovii.
Pamiętaj że kol. Potter uważa że II liga jest trudniejsza od pierwszej co podnosi wartość zwycięstwa - chyba że źle rozumuję ;)
obawiam się ze ten wynik to spowoduje przedłużenie kontraktu Rumcajsowi... dalej twierdzę że skoro z nimi tak łatwo poszło to 2 liga musi być mega słaba...
a Tychy dalej remisują, Łks strzelił gola Startowi Otwock dopiero w końcówce
Przeklejam, powielam, kseruję swój wpis z innego wątku
W dzisiejszym meczu Trener odszedł od swej taktyki i ustawienia składu.
Nie wystawił 3 obrońców, , 3 defensywnych pomocników (w tym jeden z zadaniami ofensywnymi) i 2 skrzydłowych (którzy w sumie nie wiedzieli, co mają grać: ofensywnie czy defensywnie)...
Tylko zagrał: 3 obrońców, 2 defensywnych pomocników, 3 ofensywnych (z zadaniami ofensywnymi, co widać na przykładzie przebiegu gry i komentarzy w RK dla Pawlusińskiego).
Można było nie grać na ZERO Z TYŁU (dwie bramki stracone) ale ważne było by troszkę więcej strzelić.
To - za przeproszeniem - która taktyka jest jest Stefana Majewskiego a która "robiona na potrzebę chwili"?
Ja wiem... Ludzie, Kibice któzy wiedzą, gdzie jest Ochojno, gdzie są Gracze się cieszą (ja też)... ale z drugiej strony nie popadajmy w euforię
hej żydy nie marudzić choć do jutra.
dziś święto.
Cracovia wygrała!
;-)
Brawo Pasy
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)