Skoro Miszczu mówi ze tylko Kaczmarek albo Chojnacki, to Filipiak nie ma wyjscia.. bedzie musial ktoregos wybrac:P
-
-
Kto nowym trenerem ?
mistrzu a co nas obchodzą kibice "stamtąd"? tak samo pękali ze śmiechu jak w 2002 zaczęto mówić o wyciągnięciu Pasów do 1 ligi.
Majewski wywalczył 4. w zeszłym sezonie. Minęło 6 spotkań nowej rundy i już chcecie go zwalniać? Ochłońcie.
A może nie tylko wśród znanych nazwisk trzeba szukać ?
Skoro ściągamy piłkarzy "bez nazwiska" to i na takiego trenera warto postawić? Oczywiście nie mówię o jakimś żółtodziobie, ale o kimś kto osiągnął już jakieś ciekawe wyniki (z grą jaką chcemy widzieć).
Ma ktoś jakieś ciekawe typy ?
P.S.1 Majewski z zespołem wywalczył 4 miejsce i chwała mu za to. Tylko teraz widać, że się nie dogada z piłkarzami więc nie ma widoków, że może się coś poprawić w ich współpracy (i grze zespołu). Dlatego jeśli nie teraz to pewnie po 1-2 kolejnych słabych występach...
P.S.2 Przychodził Drumlak, słyszeliśmy jaki to zawodnik, ale wierzyliśmy że u nas będzie inaczej. Jak się skończyło, wiemy. Przychodził Majewski, wiemy z jakich powodów odchodził z poprzednich klubów, niektórzy (np. ja) wierzyli że u nas będzie inaczej. Jak się to skończy w najbliższych tygodniach, możemy przewidzieć.
Może trzeba wyciągnąć z tego wnioski na przyszłość ?
meezeck Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Skoro Miszczu mówi ze tylko Kaczmarek albo
> Chojnacki, to Filipiak nie ma wyjscia.. bedzie
> musial ktoregos wybrac
>
>
>
> Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 2007-09-03 13:33 przez
> meezeck.
Jak ja coś mówie to tak ma być:P Ale najbardziej by mi odpowiadał zagraniczny trener.
Pablito zrobił majewski to 4 miejsce i co z tego.Nie ma wyników druzyna skłócona z trenerem i grająca gnój.Naszej archaicznej pilki ala DDR lata 80 nikt nie chce oglądać.
Dlatego Majewski wynocha!!!
Co do tego co pisze Miszczu To myśle że;
1.Filipiaka stać na Kasperczaka i to jest trener absolutne nr 1 w Polsce.
Taki musi sporo kosztować .I łudźmy sie że jak zakontraktujemy Smudę,Michniewicza czy Wdowczyka będzie wiele taniej.A to trenerzy o klase gorsi.
2.Kibicom wisły nie było by w cale do śmiechu .Wręcz przeciwnie -wiedzieli by że szybko ich zespół będzie miał w nas jeszcze trudniejszego przeciwnika.Wielu z nich Kasperczaka do tej pory uważa za najlepszego trenera ktory trenował wisłę.
3.Pozycja trenera jest to kwestia kluczowa i strategiczna .Dobry trener to co najmniej połowa sukcesu drużyny.Na Cracovię Kasperczaka grającą ofensywnie chodziły by tłumy.
Otoz to,madrze gadasz dac Mu wodki!!!!!!!!!!!!
Tylko Potter nie tylko o pensje chodzi. Kasperczakowi tez wypadałoby trochę zawodników dokupić....nie zgodzi się przyjść do druzyny bez porzadnego rozgrywającego
mając obiecane nie transfery lecz mozolne ogrywanie 18-19 latków . Dlatego na Kasperczaka nie ma szans.
Zresztą jak już pisałem wielokrotnie gwałtowne zmiany trenerów to prawie zawsze głupota i źle się na tym wychodzi . Taką sprawe można rozważać na grudzień a nie na teraz.
Dokładnie Khalidzie.Wisła za Kasperczaka grała najładniejsza piłkę w Polsc,e ale trzeba sobie jasno powiedzieć,że miała Wisła skład,który przewyższał inne zespołu o dwie klasy.Nie ma w tym momencie żadnych szans na to ,aby ta drużyna spełniła w 100 % twoje oczekiwania potter nawet gdy jej trenerem zostanie Kasperczak.Jeżeli nie zmieni sie polityka klubu to żaden trener w najbliższym czasie nie powtórzy osiągnięcia Majewskiego z zeszłego roku.ŁKS też gra bardzo ofensywnym systemem 4-4-2 ,a przypomnij sobie jak prezentował się tydzień temu na tle słabo grającej w tym sezonie Cracovii.
Moim zdaniem wdowczyk to dobra alternatywa. Tylko mysle ze zmiana trenera powinnismy zaczekac do konca rundy.. chociaz jak nic sie nie poprawi to moze nie byc za wesolo i nie wiadomo czy np taki wdowczyk bedzie jeszcze do wziecia?
Musze sie zgodzic...
ja bym już w tej chwili brał Wdowczyka i nie zastanawiał się ani chwili
Zmiana trenera nic nie da dopóki grojki nie zrozumieją że kopanie w piłkę to ich zawód za który klub płaci im ciężkie pieniądze więc może wymagać aby siedzieli przy Wielickiej po 10 godz dziennie i zapier..... oni traktują cięższe i dłuższe treningi jako rodzaj kary....
Przecież oni zachowują się tak jakby robili wielką łaskę już samym wyjściem na boisko .
Trener zagranicy przydałby się do juniorów aby młodych uczyć zachodnich wzorców grania w piłkę od małego . Poczytajcie sobie wypowiedzi piłkarzy , którzy wyjechali na Zachód , wszyscy zgodnie podkreślają że tam jest całkowicie odmienne podejście do zawodnika niż u nas , nie mówiąc już o myśli szkoleniowej w której dzielą nas od zachodu ( czy choćby od Czech ) lata świetlne .
Engel!
albo Jacek Gmoch. lepiej nie bedzie, ale za to weselej.
RS- gra w piłkę ma przedewszystkim zawodnikom sprawiać przyjemność a w ich grze nie widać przyjemnośći... coś tu jest nie tak
szczerze mówiąc zdaje mi się ze grają przeciwko Majewskiemu... nawet nie byłbym zły jeżeli okazałoby się to prawdą
Dajcie spokój do k...y nędzy z wdowczykiem.Miał super zespół w legii i co po sobie pozostawił?.Podobnie bylo w Koronie!!!.
Ja kolego zac liczę na Kasperczaka i zmiane polityki Filipiaka względem klubu.
to sie mozesz przeliczyc... zejdz na ziemie
A ja za szybkimlopezem powtórzę :głos na Marka Wleciałowskiego.
Ma byc mlody, zdolny, rzadny sukcesow, ambitny, wyksztalcony i sentymentalnie zwiazany.
Kiedys musi sprobowac sil w doroslej pilce.
PIOTR GORECKI!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)