Krótko i treściwie:
Nie daj sie Panie Doktorze. 100% poparcia. Jak czytasz to forum nie zwracaj swojej uwagi na malkontentów. Oni nigdy nie są zadowoleni. Nigdy.
Jeszcze raz PEŁNE POPARCIE!
Pozdrawiam
123
-
-
LIST OTWARTY DO DOKTORA MAJEWSKIEGO.
To jest żart?
co Ty piszesz kolego?
za co poparcie?za tą mierną gre?????
sześć meczów i strzelone zaledwie trzy bramki...i to w dwóch spotkaniach.Czy z taka gra może kogoś napawać optymizmem?
Co mi z tego ,że gramy w pierwszej lidze jak każdy nas leje.
zobaczymy czy po derbach też każdy będzie takim optymistą.
Zaznaczam ,że jak narazie zagraliśmy jeden mecz z czołówki ligi a reszta to najsłabsze ogniwa .Ale jak widać my też już zaliczamy się do tego grona.
Cracovia Pany!!!!!!
Dziekuje za pierwsza w historii wygrana z Gornikiem Zabrze na wiosne, teraz moze pan odejsc.
jak Pana popieram to Groclin jest ostatnia szansą na to aby ostatni Pana zwolennicy nie zaczeli sie domagać dymisjii, ja jestem wśród nich, jeszcze jedna szansa , jak bedzie przegrana poleci z mej klawiatury i ust magiczne M.m.o. . niestety
List otwarty do Majewskiego;
Skłóciłeś zespół ,pozbyłeś się lekka ręka jedynego ofensywnego środkowego pomocnika (Gizę)zarzynasz Bojara i Plastika forując za nich zawodników nie grających nic .
Do tego pleciesz bzdury że zespół ma dobrą forme mimo że nawet dziecko widzi jaka jest rzeczywistość.Idź do diabła-mamy cie serdecznie dość.
Cytat Doktora " Nie trzeba stwarzać dziesięciu sytuacji, żeby strzelić bramkę. Czasami trzeba stworzyć jedną sytuację, strzelić i wygrać" czy ten facet ma nas za idiotów! Przecież wszyscy tutaj nie chcemy jednej sytuacji na mecz,nawet wybaczamy porażki- po dobrej grze a sednem jest właśnie stworzenie tych " 10 sytuacji"
Popieram Pottera,ale jednak wnioskuję o zamknięcie tego durnie rozpoczynającego się wątku!!!
Załosne!!!
Potter o to chodzi że Bojar i Plastyk jest wogole bez formy tak jak Szwajdych Radwański czy Moskała nie mamy zawodników do systemu Majewskiego albo trzeba go zwolnić albo wymienić grajków albo zmienić system to nasze zmartwienie ale wszystko zależy od Filipiaka ja bym próbował zmienić system a potem Majewskiego!!!
Miał Majewski okno transferowe żeby ściągnąć zawodników pasujących do jego koncepcji. Nie ściągnął, to trzeba zmienić koncepcje żeby w pełni wykorzystać ten potencjał, który mamy! A nasz trenejro cały czas uparcie stawia na defensywę i ataki skrzydłami zakończone wrzutkami na niskiego Moskałe bez formy.
Lidz prawisz dyrdymały. Zapytam czy nawet w słabszej dyspozycji Bojarski nie jest lepszy od Szwajdycha?.Bojarski ma ta ceche że zawsze walczy na full .I jest piłkarzem o niebo lepszym od Szwajdycha .Podobnie ma się rzecz z Pawlusińskim.Ile meczy beznadziejnie słabych gra Witkowski i gra nadal.Podobnie ma się rzecz z Kostrubałą -tylko skończony kretyn może myśleć że zastapi on Gizę.Kostrubała powinien grać w młodej ekstraklasie i wchodzić powoli do druzyny na 20 -30 min .
Majewski jestes winien tej degrengolady i wynocha!!!!
Giza mu nie pasował ,piechna i Kazimierczak też.
Nie no ja zyje w innym swiecie jakims.. 100% poparcia?? Wymiencie chociaz jeden pozytyw w naszej grze??!! Co malo tracimy bramek? No swietnie, trudno tracic duzo jak sie broni calym zespolem... Poza tym malo straconych nie przeklada sie na ilosc punktow jakie zdobylismy...
No ale moze sa jakies pozytywy ktorych ja nie dostrzegam (uswiadomcie mnie..).
Stefan Majewski musi zostać:
http://www.cracovia.krakow.pl/forum/read.php?11,1320295
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)