obejrzyjcie sobie za chwile wystąpienie do narodu naszego premiera w TVP, zaraz się nam lepiej zrobi ;)
-
-
[mecz] Górnik Zabrze - Cracovia 1-0 jak zawsze w Zabrzu:(
nawet trener Clepardii by byl lepszy od niego :(
ciekaw jestem ktory trener w całej Polsce pozbył by się Gizy?
taki los bramkarza...
trzy mecze na wyjeździe i trzy porazki po 0:1
na Legii - najlepszy
z Polonią - najlepszy
z relacji "LIVE" wynika i "pseudoradiowej", że co nieco wybronił
teraz jeden fatalny błąd i co? DUPA ZBITA
GORSZE O WIELE - bilans strzelonych bramekna wyjeździe jest ZERO!!!
No i przejebali....
Nędzna wynik, bezbarwana gra i gdzieś w okolicach 12 miejsca po 6 kolejkach....
Czas zacząć myśleć o utrzymaniu się w lidze....
No i koniec, kolejny beznadziejny mecz w naszym wykonaniu.Teraz 2 tyg przerwy i czas na przemyślenie obecnej sytuacji, a jest nad czym myśleć....
poczekajmy z kurwowaniem aż napisze ktoś kto to widział...
Na wyjeździe zero punktów i zero bramek... Drużyna bez formy....
MAJEWSKI OUT !
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img252.imageshack.us/img252/8195/n982ae0.jpg[/IMG][/URL]
Moze jak spadniemy do 2 ligi będą znowu bilety i kibice... Możemy przegrać wszystko tylko żeby derby wygrać, a potem w 2 lidze znów walczyć o awans przy pełnych trybunach.
Nie wiele brakuje, zeby napisac to samo. Ale prawda jest taka, ze nie mamy armat.
A przeraza mnie powiekszajaca sie dysproporcja miedzy publika na zomowni, a nami.
Tak nawet nie bylo w trzeciej lidze. Smutne to.
A widze, ze bedzie jeszsze gorzej.
armat? myslisz o napastnikach? Ci sa ale nie ma im kto podać..
Trzeba już teraz dać spory datek na mszę świętą żeby nie było kompromitacji w derbach!!!!!!
Nie ma co bronić Majewskiego no bo nic za nim nie przemawia -nic...
Capello zdobywał ligę mistrzów a potem go wywalali więc czemu musimy trzymać Majewskiego który tylko skłóci drużynkę taką niestety jaką mamy!!!
Jesteśmy chyba na razie "rewelacją" sezonu... biorąc pod uwagę 4 miejsce w sezonie poprzednim....
Treneiro niestety swoją konsekwencją zdołuje nas - oby tylko nie do II ligi. Napastnicy w nie zmienionym garniturze, mimo, że strzelili 1 bramkę w 6 meczach (i to do pustej bramki). Stracić bramkę to nie rozpacz, ale jak się strzela bramki w co 3 meczu to "będziem rwali" - zapraszam do klubu łysych.
Nie dość, że bez punktów, to jak słyszę znowu po nieciekawym meczu.
A jutro co? Skoszarowanie od 8-16 w klubie? I po co to wyjeżdżanie do Pszczyny dzień przed meczem. Pojechali 2 razy i dwa razy 0:1.
Coś trzeba zmienić. Zawodników, trenera, schemat gry - niech się coś wreszcie zmieni.
Ręce opadają bo tak Cracovia brzydko nie grała nawet broniąc się przed spadkiem z 3 ligi.
Tak brzydkiego stylu to nigdy nie mieliśmy i niech ten pan da już spokój z taktyką 3 obrońcami bo tak naprawdę to my gramy 8 obrońcami i 2 napastnikami o pomocy nie wspomnę bo jej nie ma.
Dobrze że jest Młoda Ekstraklasa ale żeby oni nie musieli grać 3 obrońcami to by już wogóle ciupali wszystkich w lidze:D:D:D
Trenera zmienic ale po rundzie bo teraz nie ma zabardzo kogo wziąć..Ależ byłaby kompromitacja jak by to 4 miejsce dawało szanse gry w Pucharach.Majewski zniszczył zupełnie te drużne.W dodatku wydaje mi sie że atmosfera raczej jest fatalna a jak ogladalem dzisiaj mecz wisly to mi sie az smutno zrobilo ze pod drugiej stronie blon chodzi o jakies 19 tysiecy wiecej ludzi niz u nas:(
Ciekawe ile dziś kilometrów poszczególni gracze przebiegli....?
Panie Trenerze: Czy za przebiegnięte kilometry doliczą nam jakieś punkty ?
Znowu w PLECY przejeba...ne coś jest nie TAK chyba grają przeciw Stefkowi albo Stefek huj..owo ich przygotował!!!
NĘDZA ,NĘDZA,NĘDZA,NĘDZA,NĘDZA,NĘDZA,NĘDZA,NĘDZA,NĘDZA,NĘDZA...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie mam pojęcia dlaczego Stefan trzyma wiecznie do końca meczu tego Moskałe???
Przecież on nic nie gra!!!!!!!!!!!
Nie wiem czy raz chociaż strzelił w tym meczu na bramkę!!!!!!!!!!!
I koszmarne ustawienie!!!!!!!
Czy on nie widzi ,że to nie ma sensu!!!!!!!!!!!
Psiarnia nas w derbach rozniesie z taką grą!!!!!!!Ale jestem w kurwi..y
Jeszcze te kur.y z reymonta wywiesiły naszą flagę do góry nogami... ;/
Co kilka minut w relacji slysze; szarza z lewej strony, dosrodkowanie..,szarza z prawej strony, dosrodkowanie i znowu ktos wyzej skacze od Moskaly.
KTO ICH TAK K.URWA UCZY?
W polu karnym tylko najnizszy zawodnik na boisku i te gorne pilki.
Jezeli oni to cwicza na treningu, to ja nie mam pytan. Majewski nie tylko musi odejsc, on ma stad s.pierdalac, bo zostalo na tyle duzo meczow, ze mamy szanse cos ugrac.
do IZONA!
Jak u nas będą ludzkie warunki, będzie można kupić bilet w kasie a drużyna będzie grała
o mistrza to na nowy stadion przyjdzie 15 tys. Większość "klientów" z drugiej strony błoń poszłoby i na TORPEDO PACANÓW byleby zjeść kiełbaskę, zobaczyć dobry mecz o "majstra" i zasiąść na fajnym stadionie. SĄ JAK PTACTWO SEZONOWE!
Dementor nie wpieprzaj polityki do tego forum bo jesteś na to za ......
Wystarczy jeden uparty baran Majewski.
KURWA ZAJEBANA MAĆ MOŻNA PRZEGRAĆ ALE Z JAJEM A TE SKURWYSYNY Z NOWU PRZESZŁY OBOK
MECZU NIECH WYPIERDALAJĄ DO CZARNYCH LIPA GWIAZDY W DUPE WYJEBANE
Albert napisał :
"Dementor nie wpieprzaj polityki do tego forum bo jesteś na to za ......
Wystarczy jeden uparty baran Majewski"
znaczy mamy BRACI Baranów w Cracovii?
1. Uparty BARAN
2. Arkadiusz BARAN
z relacji wynika ,że Cracovia straciła gola i....cofnęła się do obrony-nowa myśl taktyczna :
Jak stracisz gola masz myśleć o obronie by nie stracić drugiego - myśl taktyczna trenera Majewskiego który był....obrońcą :-(
azurro Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A przeraza mnie powiekszajaca sie dysproporcja
> miedzy publika na zomowni, a nami.
> Tak nawet nie bylo w trzeciej lidze. Smutne to.
> A widze, ze bedzie jeszsze gorzej.
Jeszcze nie dramatyzowałbym.
Poszli na nową trybunę, na Lecha.
Piękny stadion...
To jednak w większości kibice sukcesu.
U nas na mniejszą frekwencję obok ostatnich posunięć zapracowały jednak, niestety, wybryki osttanich lat z dziką satysfakcją podchwytywane przez prasę... I pobiciu Arki na gts cicho. A jesli u nas coś było, to rozdmuchane do granic możliwości - a istotny wkład mieli tow. Miętta z Jurczyńskim, potem już szło...
Jak będizemy mieli duży stadion, bezpieczny, to wielu wróci.
A jakby jeszcze gts poleciał w dół - zobaczylibyśmy czy ich kibice są naprawdę wierni...
Co nie znienia faktu, że warto zacząć jakoś lepiej grać...
spoko z wisla przegramy tylko 1-0 bo jak stracimy bramke to bedziemy sie bronic wiec nie bedzie tak zle
Jednego nie jestem w stanie zrozumiec. Gramy z najwiekszymi obok Polonii Bytom frajerami.
Mecz uklada sie dobrze, niby maja przewage, z ktorej nic nie wynika. 20 minut do konca, zamiast wprowadzac zawodnikow, ktorzy moga zadac decydujacy cios, wchodzi Szwajdych, ktory nie potrfi uderzyc i Wisnia strzelajacy glowa, ale jak ma mu kto dokladnie podac.
Takiej taktyki sam diabel by nie wymyslil.
Uwazam, ze miarka sie przebrala. On musi odejsc. Z takim Gornikiem to nasza druzyna ME by nie przegrala.
Niech jeszcze mi powie, ze profesor mu kupil wszystkich pilkarzy, ktorych chcial.
On jest zalosny.
Nieładny ten mój post,ale wracam diabelnie zmęczony,obok żonka szczęśliwa -pieski 4 do ucha,20 tys widzów i my,żałosna dopiero co zebrana grupa górniczych kopaczy i nas gniotą,nie mogą strzelić to pomaga im Cabaj.Skład,forma,styl niby Doktora szkoda pisać chyba ,że motto przyświeca nic nie zmieniajmy póki Filipiak daje się doić.Recepta-ochłonąć i jutro na młodych.
zdjęcia z tego meczu są na www.gornik-zabrze.com
Sorry, ale z tymi zawodnikami nic nie osiągniemy więcej niz środek tabeli, okienko trasferowe zestoła strasznie zaniechane, kupiono bardzo prostych zawodników, którzy nie są wzmocnieniem. Sprzedaliśmy Gize, więc nasze transfery są na gruby minus. Jestem zwolennikiem otwartej gry, a nie obrony !!! Dzisiejszy mecz z Górnikiem udowodnił, jacy jesteśmy bezradni w lidze, jeśli chcemy walczyć o wysokie cele musim Pan Filipiak wyciągnąć troche kasy z kieszeni, a nie robić wieczne zakazy dla kibiców !!!
Pierwsze widoki z Zabrza:
1. Kolejna tragedia - zero gry bez pilki
2. Najlepsi Wiśnia i Bojar, którzy weszli...
3. Żal mi Cabaj bo od początku rundy byl naszym najlepszym graczem a tu taki klops;(
4. Że taktyki nie mam to wszyscy wiedzą - wybicie na Moskale, ten potyka się o wlasne nogi koniec akcji
5 Grajki mają nas w dupie - za doping nie podziękowali! BAAAA - nawet się nie odwrócili po meczu tylko leżeli na murawie ( to im akurat wychodzi)
6 Kulig potwierdza, że jest dobrym graczem...
z tej drużyny to chuja będzie, trzeba wpizdu rozgonić to toważystwo albo zmienić trenera , bo jak sie miedzy sobą dogadac nie mogą wielkie gwiazdki i wszech wiedzacy trenejro . Jest konflikt w druzynie i trzeba to jasno poiedzieć .
No właśnie. Poraz kolejny gratuluje Majewsiemu(palantowi) i reszcie dryużyny super wyniku. Po raz kolejny gratuluje niby trenerowi za wystawienie moskały w ataku. To trzeba być totalnie jebniętym zeby nie widzieć że przynajmniej w ataku to tego głąba trzeba zmienić.Wiem że zaraz kolega"awaria" wyskoczy z jakimś mądym tekstem na obrone tych patałachów . Odemnie niech spada i przejży na oczy.
Gratuluje super transferów. Filipiak zastanów się co robisz z tego klubu.Człowieku obudź się i zrozum że na gre w pierwszej lidze i na porzadnym poziomie nie wystarczy drużyna sprzed dwóch lat- jednego roku bez porządnych wzmocnień. Co ty robisz? Są zawodnicy wymieniani na porzadnym poziomie którzy mogą wzmocnić drużyne ale po ch..j kupowć(brać ich) jak przecież mamy "super dream team" który będzie walczył o utrzymanie.Podczas jak to są łajzy które prawie wszystko przegrywają.Aż po tych wszystkich latach spędzonych na Kałuży żal patrzeć co siędzieje z tą drużyną.
Pozdrawiam I czekam na odpowiedzi wszystkich slepych którzy będą wciskać po raz kolejny że to wypadek przy pracy i mamy drużyne która jest najlepsza i wogóle. Żygać się chce.
Albert Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dementor nie wpieprzaj polityki do tego forum bo
> jesteś na to za ......
no dokończ kurwa...
Ludzie nie kłóćcie się. Nie można w chwilach słabości skakać sobie do gardeł.
Ale jedno jest pewne.
Nie będę już krytykował żadnego PASIASTEGO kibica o NIC.
Wszyscy jesteśmy sobie potrzebni. Wszyscy.
Nie popadajcie w załamanie, na gts jak byliśy w trzeciej lidze tez z dwadzisicia tysięcy ludzi chodziło, a u nas 500.
Nie dajcie się zmylić.
Jak ktoś powiedział, będzie stadion, będzie gra to i ludzie przyjdą i te 20 tysięcy na PASACH tez by było. TAKA PRAWDA.
Niestety koncepcja trenera z lat 80 2 bundesligi jest zwyczajnie anachroniczna.
On jest niestety zbyt dumny.
Człowiek myśli że sa lata 80-te.Zatrzymał się w rozwoju.
Niestety ale ja go chciałem już w tamtej rundzie wy.pierdolić.
Zwyczajnie dlatego że on nadaje sie do trenowania zespołu w III lidze i tyle tak jak większośc "leśnych dziadków".
O kwestiach biletowych i promocji KLUBU w Krakowie i Małoplsce nie wspomne .Bo K.U.RWA bym musiał pojechać na WIelicka i tabiszowi z laczka zapodać.
OK. Skończyła się z mojej strony taryfa ulgowa.
DOŚĆ.
Coś mamy pecha do tego Zabrza.
Majewski wymyślił taktyke gra 5 pomocnikami to naprawde powinno grać się do przodu ale nie tym składem nasze skrzydła to tragedia połowa drużyny nie pasuje do Majewskiego wymysłu i są trzy wyjścia zmienić taktyke wymienić połowe drużyny lub zmienić TRENERA!!!Nasze grajki kondycyjnie jakoś wytrzymują ale szybkość jest tragiczna a cała polityka taktyki STIWA polega właśnie na tej szybkości
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)