Nawet nie probuj sluchac transmisji z meczu Cracovii w jakiejs pluskwie dousznej na egzaminie. Jak dostaniemy w dupe to moze to prowadzic do rozstrzaskania eLKi i w konsekwencji ulania :)
Sam w czasie derbow 3:0 w plecy rozpedzilem sie na luku do ponad 40 km i wylecialem z niego dosc daleko :)
-
-
Prawo jazdy
jak zajedziesz zadowolony na koszykarską i egzaminator powie żebyś zaparkował popatrz czy tam nie ma zakazu. Kumpele tak oblali. A to jest moment kiedy tylko wypisanie papierka dzieli Cię od posiadania prawka.
Pamiętaj o czerwonej bieliźnie i czymś pożyczonym co przynosi szczęście.
powodzenia i nie dziekuj!;)
- [i]A teraz proszę pojechać na Sandomierz[/i] - usłyszałem i zdębiałem.
- [i]Ale ja nie wiem jak się jedzie na Sandomierz.[/i]
- [i]Ale czytać Pan chyba umiesz? [/i]
Istotnie, pojawił się kierunkowskaz na Sandomierz.
Dzięki wam wszystkim za pomoc.Jutro do Zabrza a od niedzieli przygotowania do egzaminu.:)
Kiedy kolega ma egzamin? ja we czwartek...(sic!)
ja mam dziś pierwszą jazde także proponuje ograniczyc wychodzenie z domów.. :D
jazda jazda jazda!
griszaKSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kiedy kolega ma egzamin? ja we czwartek...(sic!)
J mam w piątek 14.09 powodzenia kolego na egzaminie
ja zapewne będe zajebistym kierowcą xD tak czuje hehehehhe lol
Rock Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> jazda jazda jazda!
>
biała mazda:)
Jizda, jizda, jizda
Biała Pizda.
(jizda (ukr)=jazda)
PAP, MFi /13:21
Ze sprzętem do ściągania przyszedł na egzamin
Stołeczni policjanci zatrzymali 18-latka, który na teoretyczny egzamin na prawo jazdy przyszedł z miniaturową kamerą, nadajnikiem i minisłuchawkami. Ten zestaw miał mu dać 100-proc. gwarancję zdania testu.
Jak poinformowała Anna Kędzierzawska z zespołu prasowego Komendy Stołecznej Policji, funkcjonariusze zajmujący się zwalczaniem przestępczości gospodarczej trafili na ślad osób, które za pomocą specjalistycznego sprzętu próbowały pomóc sobie w zdawaniu egzaminu.
- Ze zgromadzonych informacji wynika, że cena takiej nielegalnej pomocy kosztowała zwykle około tysiąca zł. Nieprzygotowane do egzaminu pisemnego osoby próbowały dzięki temu pomyślnie przebrnąć przez test. Dotychczas jednak nie zatrzymano żadnej na gorącym uczynku - wyjaśniła.
Tym razem było inaczej, policjanci zostali poinformowani przez pracowników Wojewódzkiego Ośrodka Ruchu Drogowego o młodym mężczyźnie, który dziwnie zachowywał się podczas testu. - Egzaminatorzy przypuszczali, że próbuje sobie w jakiś nielegalny sposób pomóc w jego zdaniu - dodała Kędzierzawska.
18-letniego Roberta C. wyprowadzono z sali egzaminacyjnej i przeszukano. Funkcjonariusze znaleźli przy nim zestaw elektroniczny ukryty w pasie płóciennym na plecach. Składał się m.in. z baterii, kamery video, nadajnika, minisłuchawki i przewodów elektrycznych. Był włączony i przygotowany do działania.
- Mężczyznę przewieziono na komisariat i przesłuchano. Teraz o jego losie zdecyduje prokurator. Nie wykluczamy dalszych zatrzymań - dodała Kędzierzawska.
A tak swoja droga, jak bardzo trzeba byc glupim, by placic 1000 zl za to...
Egzamin teoretyczny nie jest trudny, tymbardziej, ze sa znane wszystkie pytania.
Przeraża mnie to ze tacy ludzie potem jeżdżą autami.
Stary uważaj bo ja trafiłem na aptekarza, przeciągnął mnie po całym Zabłociu, w deszczu, i ud... mnie za brak jednego kierunkowskazu przy zawracaniu na trzy na małej drodze... i jeszcze mi mówi w drodze powrotnej, że mam dryg do jazdy i szkoda, że nie zdałem... ale jestem wk... niestety, MORDor musi z czegoś żyć....
Podczas egzaminu mozna miec bodajze 2 male bledy, wiec o ile dobrze sie orientuje za sam kierunkowskaz nie mogl Cie oblac :>
Swego czasu mialem wlasnie : nieprawidlowe trzymanie kierownicy oraz zmienialem pas jazdy z 1 na 3 i ponoc przy zmianie z 2 na 3 wylaczyl mi sie kierunkowskaz :<
Powiedział mi wprost, że przy zawracaniu na tzry nie urzyłem kierunkowskazu w jedną stronę... mam w kartce którą mi dał na koniec "negatywna" przy zawracaniu...
Nie ma chyba czegoś takiego. O ile wiem to kazdy błąd moze być równoznaczny z przerwaniem egzaminu. Jest tylko jedna sprawa. Jeśli błąd nie miał wpływu na bezpiecześńtwo innych to możesz dojechać do końca, jęsli stworzyłes zagrożenie musisz sie przesiaść...
Chyba nie ma czegoś takiego że możesz zrobic jeden bład...
Właśnie ja sobie mogłem dojechać do końca, jeszcze mnie pan szanowny spytał czy chcę sobie jeszcze pojeździć bo mam czas...
Zdawalem w lipcu tamtego roku, na 100% mozna bylo zrobic 1 DROBNY blad, za 2 teraz glowy sobie uciac nie dam, innych czesci ciala tez nie ;)
Definicji takiego bledu nie przytocze :)
W moim wypadku na pewno bylo to nieprawidlowo ulozenie rak na kierownicy.
I bodajze drugim, nie powtorzenie kierunkowskazu.
Egzamin zdalem.
Poszperalem teraz w necie i znalazlem cos takiego na stronie WORD Zielona Gora :
ile mozna miec bledow w czasie jazdy?
Odpowiedź
Maksymalnie po jednym błędzie w każdym zadaniu. Chyba, że egzaminowany stworzy sytuację, która zagraża bądź może zagrażać bezpieczeństwu ruchu drogowego, ew. wystąpi błąd zawarty w tabeli nr 12 instrukcji (egzamin wtedy zostaje przerwany).
prawda jest taka, że wszystko zależy od egzaminatora i jego humoru... wiem, że zdają dziewczęta, które potem boją się jeździć przez większe skrzyżowania albo muszą jeździć z osobą towarzyszącą bo się boją... wszystko jest subiektywne, tylko najbardziej wnerwia, że znasz swoje umiejętności i przez taki szczegół udupiasz egzamin... Fak MORDor!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)