Idę w przyszły czwartek na "Tramwaj zwany pożądaniem" też do wspomnianej Bagateli. Zobaczymy, Mayday i Nożyczki już dawno zaliczone.
-
-
Chodzi ktoś do teatru?
Wszystko o kobietach - teatr ludowy, scena pod ratuszem, byliśmy z żoną i oboje uznaliśmy że sztuka jest genialna, potem poszliśmy na Wszystko o mężczyznach ale takiego chłamu to nigdy w życiu nie widziałem.
A ja idę w piątek na Kałuży, tylko nie wiem czy na komedię, tragedię czy też tragikomedię lub komediotragedię ? :D
jak coś to na komediodramat w dwóch aktach ... w pierwszej połowie będzie komedia .. potem już tylko dramat
El Duce, trafił w sedno ! Polać mu ! :D
"Ja jestem zyd z wesela" w Teatrze Starym, fajna sztuka.
Grają "Żyda" znowu? Nie wiedziałem, pamiętam spektakl z lat 90., bardzo dobry był.
W ogóle, może to przez to że byłem dzieciakiem ukulturalnianym przez mamę, ale wtedy spektakle znacznie bardziej mi się podobały niż jakieś parę lat temu, gdy regularnie bywałem w krakowskich teatrach (na wejściówki, oglądało się siedząc na schodach, ale za niższą opłatą). Dzisiaj mnie na bilety do teatru po prostu nie stać, a w 2005 jeździło się do Warszawy i zaliczało 3 przedstawienia w 3 dni. Ale to na studiach :)
Tak, ale tylko na zajebiste przedstawienia:
http://www.cracovia.krakow.pl/read.php?4,1931472,1952143#msg-1952143
20 dni później
Kajak Napisał(a):
-------------------------------------------------------
ci na okręcie
> podwodnym "Kursk" zdrowi byli ale szczęścia nie
> mieli.
[b]A może to Amerykanie zatopili "Kursk"?[/b] :
http://konflikty.wp.pl/kat,1020229,title,Amerykanie-zatopili-Kursk-Sensacyjna-relacja-rosyjskiego-sztabowca,wid,14464943,wiadomosc.html
46 dni później
wczoraj byłem w Bagateli na "Wieczór kawalerski" ....jak ktoś lubi się pośmiać, polecam :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)