Ale zes se zadal trudu :D
-
-
[mecz]Cracovia - Jagiellonia sobota 18 sierpnia, 19:00 - pierwszy mecz bez biletów (tylko karnety)
To nie chodzi o trud (choć się chwali) chodzi o Fakt ,że niektórzy KOMPLETNIE BEZPODSTAWNIE na tym forum i w prasie zaczeli bajki opowiadać o ok 3000(btw i tak żałosnej jakby tak abyła!!!) frekwencji i wręcz wychwalać JEDNĄ Z NAJGORSZYCH DECYZJI W HISTORII CRACOVII!!!!
Dlatego warto wykonać takią prace i podesłać ją niektórym panom przed oczy...mieliśmy gorszą frekwencje od niektórych 4 ligowych Klubików:(
Czym będzie za 5 lat Klub który dzis nie sprzedaje biletów? no czym?
No chyba ,że jakiś Abramowicz zrobi tu wynik w pucharach...i wtedy pojawią się tysiące nowych fanów sukcesu...ale jeżeli takiego wyniku nie będzie to moze nas czekać "PolonioWarszawizacja" - czyli wyspa wiernych kibiców w morzu kibiców innego lokalnego Klubu.
Skoro tak to zwracam honor i ręczyć mogę że nie będę już ręczył:D:D:D
SMUTNE!!!
Poza dyskusją pozostaje fakt, że frekwencja była mizerna, ale są pewne nieścisłości.
Siedziałem na B8 i wcale nie wydawało mi się, że ten sektor jest na wpółpusty.
Na zdjęciu przedstawionym przez KKK prezentowane jest tylko półsektora (i tu siedzi te osiemdziesiąt osób), a np. mój rząd był zajęty niemal w całości, po drugie przyjęcie, że na B9 było tyle samo ludzi co na B2 jest również nieprawdziwe, bo na sektorach B9 i B10 od lat frekwencja jest zawsze większa niż na B1 i B2.
Pytanie w której minucie meczu były robione zdjęcia, bo wiecie jak było z wchodzeniem na stadion.
Trochę to zalatuje propagandą a'la TP i nagina się fakty byleby udowodnić założoną tezę, ale mam nadzieję, ze względu na Opravców, że się mylę.
Ja doskonale rozumiem, że Opravcy zostali potraktowani z buta przez zarząd MKS, wiem co piszę bo podobną sytuację miałem w naszym FC i to trzykrotnie, ale "na Cracovię nie wolno się obrażać". Filipiak i Tabisz to jeszcze nie cała Cracovia!!!
P.S.
Ze smutkiem konstatuje fakt, jak to pieski czytając muszą się jarać czytając nasze spory czy ludzi było 1500 czy 3000.
Tak czy owak było zdecydowanie za mało.
gtx ciągle piszesz o jakimś potraktowaniu z buta prze MKS ... nie kapuje o co ci chodzi.
Opravcy poprostu zawiesili działalność jakby nie zawiesili dalej by było tak jak zawsze w naszych stosunkach z zarządem. Moglismy się dalej na dobrych warunkach bawić na stadionie, ściemniając że coś robimy, a tak naprawde przy takiej frekwencji to my nic nie jesteśmy w stanie zrobić.
Wiadomo że to wygląda wszystko jak TP ale kkk nie oszukuje, a kwestia w której to minucie to chyba żart :)
Czy przez pisanie że było nas więcej, będzie nas wiecej? Czy tylko poprawiamy sobie humor i sie sami oszukujemy ?
Jak napisał kkk chyba prawda w oczy kole...
Robin, ale tworzenie atmosfery, że posłużę się cytatem "wioska Gallów płonie" też nam nie zapełni stadionu.
Było jak było, płacz nad rozlanym mlekiem niczego nie naprawi.
Bez przełomu mentalnego u osób decyzyjnych dalej będziemy podążać w tym kierunku co dotychczas.
na zdjeciu nie ma mojego sąsiada z lewej, ktory z lekka przysypiał
+1
;)
kkk_84 Napisał(a):
> Akurat Ty sterb, jak narazie byles obiektywny,
> swoja droga mozna bylo z Twoich postow
> wywnioskowac ze znasz sporo osob w klubie, wiec
> moze sproboj sie dowiedziec ile osob bylo na meczu
> i podaj na forum.
Z tego co zdołałem ustalić jest nieoficjalne embargo na informacje o ilości sprzedanych karnetów.
Samo pytanie o to wywołuje silne zmieszanie u indagowanej osoby :(
GTX bardzo prosze nie powiazuj mnie z TP!, dziekuje.
NIe pisze nic o porownywaniu B9 z B2, wiec nie wiem skad to wziales, z racji ze zdjecia nie pokazuja wszystkiego, to napisalem na koncu ze mozna dodac 150 osob jako margines bledu, co i tak nie bardzo zmienia ta frekwencje na stadionie.
Mowisz ze Wislaki sie smieja? niech sie smieja mnie to wali za przeproszeniem, po co policzylem?? po to zeby ukazac nieudolnosc zarzadu w zapelnianiu stadionu, wiekszosc na tym forum 15% znizke na zakup karnetu w sobote uznali za promocje, a tak naprawde to byl akt rozpaczy!
Dla jasnosci nie jest to robione dlatego ze Zarzad "kopnal" Opravcow w dupe, o kopnieciu w dupe mozna bylo by mowic, jak bysmy robili normalnie opravy i nagle by zabroniono nam tego robic. Robione jest to dlatego ze w Zarzadzie zasiada czlowiek, ktory ma duzo do powiedzenia i decyduje w wielu sprawach, a totalnie sie na tym nie zna, w efekcie pograza Cracovie.
Wiec jest to robione po to aby kazdy zobaczyl jak jest na prawde.
Edit:
zdjecia nie sa robione z poczatku meczu.
na zdjęciu nie ma też mnie i mojego brata:)
bramkarz wyskakujący po piłkę nas zasłonił:)
więc +2
a poniżej siedziało ze 2 - 3 osoby, też zasłonięte
więc +5
:)
a Pan Wladysław z Panią Lidią siedziieli akurat w ToiToju +2
Jak optymistycznie by nie szacować było max 1800 luda. No 2000 dla super optymistów. Mało gdyby nawet 1000 dodać to będzie mało. Z drugiej strony bilety tego tysiąca nie dodają i można się tylko zastanawiać, czy jest nas tak mało dlatego, że klub nie propaguje biletów, czy dlatego, że na derbach był dym. Zwróćcie łaskawie uwagę, że był to pierwszy mecz z publiką po derbach i jakoś nie było widać tych tłumów, które odchodzą zawiedzione od zamkniętych kas, a informacja o tym, że biletów nie będzie też nie była szeroko rozpropagowana, jeden mój kumpel wybrał się na mecz (nieco przypadkowo) i kupił karnet.
My śledzimy to co się dzieje wokół Cracovii, więc żyjemy w innym świecie. Brak jakiejkolwiek informacji do szerszej publiki jest żenujący. Do szerokiej publiczności docierają głównie informacje o zadymach.
Mała ciekawostka :
Śmieszna sytuacja wynikła ze względu na policję ... Kibice Jagi
cały mecz szydzą z Pasów ze względu na używany ,,sprzęt" śpiewając ,,huj wam w dupe
nożownicy" itp. po czym wracają na dworzec PKP mydlniki wsiadają do pociągu i zauważają
brak wcześniej pozostawionych tam narzędzi . Zdziwienie konsternacja i churalny śpiew
całego pociagu w kierunku policji ,,gdzie nasze noże hej kurwy gdzie nasze
noże..." :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)