Ale bramkarz Zaluska za to ze jest legijnym cwelem w Polonii nie zagra nigdy.Cracovia Polonia forever
-
-
Cracovia - Polonia
Chłopaki jak z karnetami ? od ktorej do ktorej mozna zakupic ? i gdzie ?
koniec 2-1 dla Pasów ...
Gratulacje .Ilu kibicow na meczu i ilu kibicow Polonii.PZDR.
Poloni malutko, widzow 500-1000.
Najlepsze wrazenie robil Makuch,Szczoczarz tez niezle,tylko malo podan dostawal.
Już wróciłem.
Krótkie info: kibiców około 1000- 1200. Polonii jeden autokar + ?.
Pod koniec meczu polonia nie wykorzystała karnego (słupek) po ręce Hajduka (reklamowanej jako "nabita") z mojej perspektywy nie widziałem.
Generalnie porównując z meczem z Widzewem - zupełnie inna drużyna. Duży +.
No faktycznie zanizylem lekko frekwencje,sorka;-)
500 - 1000 ?
1000 było "na bide" :-) + za bramkami i pod drzewkami :-)
Juz sie porawilem;-)
Węgrzyn - duże wzmocnienie.
Szczotka to samo.
Kilka dobrych zagrań Zawadzkiego. ( Może coś z niego będzie??? Co sądzicie?)
czy na meczu była tv kraków?
Zawadzki jeszcze się wyrobi , stawiałbym na niego
Szczoczarz szkoda że nie transfer definitywny,bo on będzie klasa
mi najbardziej podobał się Szwajdych szkoda że tak krótko grał.
Dla mnie b. dobrze zagrali: Makuch, Węgrzyn, Szczoczarz, Szwajdych, Cabaj...
Zawadzki jakby przypominal sobie o co w piłce chodzi, Ankowski tez sie deko szybciej ruszał.
Ogólnie widac postep w grze naszych!
niech się jeszcze trochę zgrają i będzie ostra paka
Oprócz TVP Kraków był TVN.Jakoś tego szybszego Ankowskiego nie widziałem...
Baster jeszcze nie za bardzo.
Momentami graliśmy naprawdę ładnie!!!Szczota i Makuch zagrali dobry mecz
szkoda że Szwajdyszek tak krótko grał bo szło mu całkiem całkiem.
Właśnie dotarłem.Jak zwykle Makuch the best.Dobrze grał Szczoczarz.Węgrzyn troche mało zwrotny(to nie dziwne przy takim wzroście),ale spokojny,pewny.Widać doświadczenie.Widzów ponad 1000.Wśród kibiców był nawet Zióło :-)
ja pochwaliłbym Makucha - bramka dużo dobrych podań no i cudna siata zalożona Poloniście, nieźle wypadł moim zdaniem Basterek niektórzy pisali że strasznie bez formy a w tym meczu pokazał swoją szybkość waleczność choć może czasem nie radził sobie z większymi od niego Polonistami to dla mnie wypadł pozytywnie, dobrze też poszarzował kilka razy Szwajdych no i Zawadzki może sie wreszcie przebudzi po raz pierwszy chyba nie kląłem na jego gre a raz nawet to mu bilem brawo po tym jak wyrobił dwóch gości w rogu boiska, Węgrzyn wiadomo rutyna, spore wzmocnienie dla defensywy.
troche rozczarował moim zdaniem Wacek brakowało mi jego rajdów i kilka razy niedokładnie podawał.
z Polonistów których kojarzyłem to dobrze grał Gołaszewski swoimi rajdami siał nieźle postrach. pechowy dzień miał gracz Polonii z numerem 25 dwa razy takich sytuacji nie wykorzystał że głowa boli!!!kibiców Polonii widziałem niewielu ale to chyba oni próbowali ciągnąć doping .
ogólnie mecz wyrównany z leciutką przewagą Polonii trzeba przyznać że gdyby nie fart (niewykorzstana setka niestrzelony karny) to nie skończyłoby sie to zwycięstwem.
Tak, Zawadzki zagrał chyba swoje naj.... w barwach Cracovii !
Widzów na pewno koło 1000.
Makuch bardzo dobrze w I połowie; w drugiej trochę gorzej, ale upał był niemiłosierny.
Zawadzki rzeczywiście zupełnie inny człowiek. Dwie kapitalne wystawki piłek do Szczoczarza i Ankowskiego po których mieli świetne okazje. Ruchliwy i szybki - oby tak dalej, bo przed wiosną też świetnie grał w sparingach.
Nowak trochę gorzej niż można było się spodziewać, ale to po jego akcji i zagraniu do Makucha padła bramka.
Bania - coś nie za bardzo
Ankowski - lepszy od Bani, ale też i lepszą formą nas już raczył.
Węgrzyn - rewelacja. Widać, że może nie za zwrotny, ale w każdym jego kroku widać rutynę i cwaniactwo. No i zagrania ala "chłop żywemu nie przepuści". Tego nam było potrzeba.
Miłkowski - pocieszam się, że długo nie grał. Bo kilka jego zagrań przypomniało mi Skrzynię. Wierzę, że może zagrać lepiej, tak jak przynajmniej w II połowie, kiedy to popełnił mniej błędów. Poza tym mam nadzieję, że środek obrony to domena pary Węgrzyn - Kolasa.
Wacek - za I połowę dwója. Stale na jego skrzydle przeciwnicy byli szybsi i niemiłosiernie ogrywali naszą "maszynę". W 2 połowie coś drgnęło i zaskoczyło, bo znów widzieliśmy przynajmniej częściowo dawnego Wacka
Baster - parę dobrych zagrań przypomniało nam "szalonego" Basterka sprzed lat. Lepszy w konstruowaniu akcji niż w obronie. I chyba w pomocy powinno być jego miejsce.
Olszewski - mało do roboty toteż trudno go ocenić
Cabaj - chyba łatwo nie odda miejsca Olszewskiemu. Dobry występ.
Szczoczarz - ten chłopak ma wielką ochotę do gry, choć gra jeszcze za bardzo indywidualnie. Szuka piłki, gra niestatycznie, na pewno talent;
Giza - widziałem go w lepszej dyspozycji
Baran - nieźle, tylko te strzały z daleka coś mu nie wychodziły.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)