Kogo byśmy chcieli w Cracovii. Temat po to, żeby nie rozmywać tego właściwego "Transfery", który powinien służyć tylko do konkretów.
Tutaj każdy pisze kogo by chciał, a kogo nie zobaczyć w najpiękniejszej na świecie, Biało-Czerwonej Koszulce.
-
-
TRANSFEROWE SPEKULACJE
Zainteresowałbym się trójką młodych polaków ze spadającej ptakovii
Kosmalski
Bieniuk
Koumacha czy jak mu tam było
Grzegorzewski
No jak koncert życzeń to koncert życzeń.
Ł. Piszczek - ale to mało realne, może w przypadku degradacji mistrza.
Wojciech Skaba z Wodziśławia - naprawdę dobry jest.
kryjący obrońcy - nie widzę odpowiednich kandydatów.
-Zakrzewski
-Celeban
-Wawrzyniak
-Skaba
-Ćwielong
młody Majewski z Groclinu
Zakrzewski
Grosicki
starszy Broź z Widzewa
Pietroń
EDIT: I może Paweł Sobolewski z Korony :D tam i tak nie gra na razie
1.Grzegorzewski (wpadl mi w oko jak korona debiutowala 2 lata temu podejmujac nas. co prawda cos tam zmarnowal ale czytanie gry,technika i latwosc wychodzenia na pozycje to naprawde czolowka w tym kraju,to samo 2.Gajtkowski)
3. NIECH WYZDRWIEJE MICHAL SWISTAK,PLIZ!!! i dolaczy do niego np. Oshadogan :).
4. Golinski - kilka b.dobrych spotkan,zwlaszcza na Lazienkowskiej
5.Geworgian
6.Wachowicz (pewnie go WS nie pusci:(
7.Skaba (co roku Wodzislaw wypuszcza dobrego bramkarza,jak nie psy to legla :(. za rok go sprzedadza z wielkim zyskiem na wyspy,ktore juz szaleja za naszymi bramkarzami.
Panowie, ja wiem, że to tylko wątek w stylu koncert życzeń, ale POBUDKA! - Skaba podpisał już kontrakt z Legią
Zasada - ( Polonia Warszawa - lewy pomocnik, bardzo szybki dynamiczny, uzdolniont technicznie, posiadajcy bardzo dobre uderzenei z lewej nogi) - bardzo lubie tego zawodnika.
Wawrzyniak - RTS - dobry zawodnik
Matic - b.dobry pilkarz - techniczne cudenko ( biore pod uwage to co widzialem na treningach)
Kouemaha - przydalby sie taki napastnik
Grzegorzewski - prawdziwy snajper
Łakomy - jesli dojdzie do tego transferu uznam go za trafiony. Chlopak jest naprawde dobry,
gra na obronie tak jak klus w srodku pola. Nieustepliwy i szybki. Dobry zawodnik w dodatku jeszcze mlody - 26 lat.
Ł.Piszczek
L.Iwański
Z.Zakrzewski
C.Ronaldo
a i jeszcze Garguła
Spekulacje wypisujecie czy liste zyczeń? :P
Arifovic i Sikora i jeszcze ten chyba Litwin z ŁKS-U dwuch lepszych obroncow od tych co mamy i idziemy na mistrza
Drogba=bardzo dobry sezon widac ze jest w formie
Maldini-wprowadzilby doswiadczenie i spokoj do zespolu
Beckham- chinczyki i inni podniesli by nam frekwencje na stadionie
aaa i wiem ze nie ralne ale co tam Teryy ktory lamałby nogi Wislakom...
i tyle
Panowie prawda jest taka ze nie stac nas na takich graczy jak GARGUŁA, PISZCZEK, IWANSKI czy ZAKRZEWSKI.
Natomiast powinnismy sprobowac sciągnąc do nas takich zawodnikow jacy sa w zasiegu cenowym i kontraktowym oraz ktorzy chcieli by u nas grac.
Wiec warto zainteresowac sie:
Arifoviciem z ŁKS, Wachowiczem z Arki Gdynia, Zahorskim z Łęcznej
Ewentualnie Kosmalskim z Poloni W-wa, Ćwielągiem z Ruchu, Grzegorzewskim z Odry, Rachwałem z Wisly Płock, Grosickim i Edim z Pogoni, Wawrzyniakiem i Napoleonim z Widzewa...
Zestaw niezbedny do walki o MP to transfery minimum jednego obroncy, jednego ofensywnego pomocnika i jedngo napastnika z w.wymienionych
CRacovia Nh W koncu ktos to zrozumial, ale to sa marzenia a nie spekulacje klubu wiec wiesz;) twoja nazwiska jak najbardziej na TAK wszYSTKIE!! ale i tak uwazam ze sciagniecie z Widzewa tych dobrych to by z bonkiem nie realne bylo
Dlaczego nas nie stać na Zakrzewskiego? W kontrakcie ma zapisaną kwotę odstępnego 300 000 euro. Wiec na Zakrzewskiego nas jak najbardziej stać. Pozostaje jedno pytanie, czy Zakrzewski chciałby grać w Cracovii, czy już teraz chce sie wyprowadzić za granice?
Grosicki, Rachwal i ew Wawrzyniak. I tu pytanie do dobrze poinformowanych. W zimie bylo spore zainteresowanie Wawrzyniakiem ze strony sasiadki. Wydaje mi sie, ze podpisano z nim kontrakt i od lipca bedzie jej zawodnikiem, moze mnie ktos poprawic, jak sie myle.
Cwielag, to raczej na pewno jest zawodnikiem gts-u. Przeszedl tam za dlugi i od razu zostal wypozyczony.
Rachwał
Peszko
Koumacha
Zachorski
Grzegorzewski
Bednarek
Kulig
Kikut
Z tej grupy co najmniej po jednym zawodniku do każdej formacji.
Wszyscy królowie strzelców z trzecich lig (maksymalny wiek do 26 lat).
Jakiś gwiazdor zbliżający się do końca kariery, np. Bąk, Rząsa, itp. (w celach marketingowych :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)