Po tylu latach doczekaliśmy się!
CRACOVIA STO LAT NAD WISłA!
Chodźmy wszyscy razem podziękować piłkarzom! Jak tylko jest to możliwe najlepiej zrobić to już dziś, po ich powrocie. Ma ktoś informacje o której i gdzie zaplanowany jest powrót?
Cracovia Pany!!!
-
-
Dziękujemy! Wszyscy razem chodźmy podziękować piłkarzom!
Swietny pomysl. Trzeba po prostu zadzwonic do kogos w autokarze z pilkarzami. Wszyscy na Wielicka!
Jestem za. Trzeba ustalić godzinę powrotu i wszyscy na Wielicką!!!
Dziękuję Ci Tato, że jestem Pasiakiem.
Super !!!! Jestem za tym dajcie godzinę przyjazdu a dzwonię do kumpli ! zróbmy to będzie super szok dla piłkarzy !!!!
Też się pisze! Zbiorę tyle ludu ile się da! Ale kiedy i o której wracają?
Myślę, że z Łodzi wyjadą ok 21.30. Droga ok 3,5 godziny. W związku z tym koło 1 w nocy powinni być w Krakowie.
Dziękuję Ci Tato , że jestem pasiakiem.
Uwaga, informacja oficjalna, będą około 00:30, obecnie z relacji Pana Maćka pakują autokar :)
;( Niestety nie mogę być! :( rodzice mnie nie puszcza... :(
W takim razie zbiórka na Wielickiej o 00.15.
Dziękuję Ci Tato, że jestem Pasiakiem.
Musimy być wszyscy,którzy mogą i nie pojechali do Łodzi-dzwonić namawiać wszystkich kto żyje i jest Pasiakiem !!!
Proszę wpisami potwierdzać swoją obecność
Panie Mietku, ma Pan wiadomość :)
Ale trzeba powiadomić ludzi sms-ami jest mało czasu !!!
Przede wszystkim osiedla pobliskie nie mogą zawieść Prokocim,Kozłówek,Vola,Piaski,Płaszów,Qrdwanów tam akcja powinna być nagłośniona no i zmotoryzowani.
Oj, co ja widze??? CRACOVIA nad zwisla w lidze!
BD
nie wiecie jak będzie z wjazdem autem pod budynek?? cy raczej wjazd będzie zamknięty??
Był ktoś z forumowiczów;]?
było nas ok 25 osób - mało !!! jesli by patrzec na deklaracje forumowiczów to powinno byc nas duzo wiecej
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)