http://terazpasy.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=3014&Itemid=63
A do innych , skąd sie wziął ten gość na Cracovii???
Craca pamiętam ale tego pana nie, kibic sukcesu??? czy może jakiś agent??
a i wiem ze to nie twoje słowa , ale na twojej stronie to opublikowano . Dla mnie "jesteś pan zerem".
-
-
Crac , podaj reke Kordylowi - ty jesteś pasiak???
Witam!
Raczej nie udzielam się na tym forum, choć regularnie czytuje. Ale teraz chciałbym coś napisać:
Awaria daj spokój, zacytuje Ci "Od ponad 20 lat mieszkam w USA". To wszystko wyjaśnia, uwierz mi, wszystko. Nie ma się co gorączkować, zwłaszcza że dalej mamy : "przez cały ten czas obserwuję na odległość poczynania mojego Klubu."
Kurcze, przez krzywiznę ziemi obraz jest cokolwiek zamazany. Każdy ma prawo do swojego zdania, trudno, demokracja....
No kurcze przysłał mu Pasiak z hameryki tekst to co? miał go "zdeletować"?
Powiedzcie sami ilu z Was tez było sfrustrowanych w niedziele wieczór. Dopiero chamski tekst Krokodyla + kompletnie niewspółmierna do winy (i precedensów z innych stadionów) kara odwróciła nasza uwage w innym kierunku.
Khalid ok, ale w sytuacji tej całej nagonki na nas nie powinien go publikować.
Powinien, choc moze nieco później.
Musieli zamieścić, przecież gość napisał ,że drużyna za Stawowego umiała między sobą wymienić kilkanaście podań !!!!!!
zac Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Musieli zamieścić, przecież gość napisał
> ,że drużyna za Stawowego umiała między sobą
> wymienić kilkanaście podań !!!!!!
Dokładnie;-) ;-)
Ludzie strasznie się podniecamy, piszemy o jakiejś nagonce, a tak naprawdę to w poniedziałek było trochę szumu, dopierdolili karę za to, że jesteśmy Cracovią i nikogo to już nierusza. Nieporównanie mniejsza (poza karą) reakcja niż przy poprzednich derbach. A rzucanie się na gościa za to, że większość meczu rzucane są bluzgi to aberracja. Przyznam, że też na derbach zaśpiewałem WTSK, choć nigdy tego nie robię i teraz mi wstyd, że się ugiąłem. Powiedzmy sobie szczerze, tak długo jak bardziej będziemy nienawidzić inne kluby niż kochać Cracovię, tak długo będą się jedni z nas śmiać, a inni piętnować nasze kompleksy. Jeśli już nie da się czynnie zwalczać zachowań chamskich to przynajmniej ich nie brońmy. Bo wyjdzie na to, że dopuszczamy rzucanie racami w sektory pełne ludzi.
Khalid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Powiedzcie sami ilu z Was tez było sfrustrowanych
> w niedziele wieczór. Dopiero chamski tekst
> Krokodyla + kompletnie niewspółmierna do winy (i
> precedensów z innych stadionów) kara odwróciła
> nasza uwage w innym kierunku.
Dokładnie tak. Sam wycofałem kilka postów posłanych nocą poderbową...
Pzdr,
Bart.
Crac przegiąłeś pałę puszczając tekst w takim momencie.Wbiłeś nam samobójczą bramkę i dałeś kanali krokodylowi dodatkowe argumenty.Argumenty kolego by nas wyniszczać!!!!!.
Dziwię się tobie jako pasiakowi że w chwili gdy potrzebujemy wspólnej walki z krokodylami i gnidami innej maści ty postępujesz niczym sprzedajny Radziwił!!!!!!.Ta plugawa publikacja powinna natychmiast zniknąć!!!!!!!.Dałeś się kolego podpuścić jak 12 letnie dziecko.
A co w tym tekście jest nowego ? Czy zmienia on w jakiś sposób obraz tego co było w niedzielę ?
Po każdych derbach mamy ten sam scenariusz:
1. najpierw sami (w większości) jesteśmy oburzeni tym co wyczyniała grupa zadymiarzy,
2. w prasie i innych mediach ukazuje się obraz wydarzeń,
3. rozpoczyna się atak na Klub ze strony policji, gTS-u, dziennikarzy, urzędników, itp.
4. wszyscy (prawie) zaczynają bronić Klubu, pomniejszając skalę wydarzeń i bagatelizując poszczególne zdarzenia.
Efekty:
- do następnych derbów (i innych meczy podwyższonego ryzyka) Klub jest znowu źle przygotowany,
- coraz więcej ludzi robi sobie wolne z chodzenia na Pasy...
Może pora to już zmienić. Może - co już było sugerowane - wykorzystać też jako bardzo poważny argument do rozpoczęcia przebudowy stadionu.
Tu proponuję skierować wszystkie siły, a nie do bronienia niesłusznej sprawy.
Całkowicie zgadzam się z BoRutem
panowie jacy jesteśmy to wszyscy wiemy ale dlaczego jesteśmy traktowani gorzej od psiarni czy cwelki tu najbardziej boli serce że dalej w Polsce panują UBeckie metody!!!
Awaria pewno ma wrażenie że literat z Ameryki i Crac to ta sama osoba.
Ja też mam takie wrażenie,czemu nikt ze świata nie wyśle jakiś pozytywny komentarz o MKS-e,
tylko piszący są sami nie zadowoleni i tęskniący za Wojtkiem.
P.s. Dzieci na zdjęciu to pociechy mojego kumpla ze szkoły średniej,dla tego małego to jak ojciec go nie zabierze na mecz to jest załamane.
Kolega podziela polityke Filipiaka i cieszy sie że może wziąść syna na I lige a nie na III -ą.
Ten artykuł pojawił się na stroncę teraz... pnieważ jest zmianka o "wielkim Wojtku",który tak bardzo dobrze szkolił piłkarzy a mało kupował bo go nikt na kolana nie rzucał.Eh szkoda słów.
Tak maaciek masz rację mój syn wdał się w ojca i bardzo przeżywa wszystko co jest związane z Cracovią choć nie wszystko jeszcze rozumie i tego stanu mu zazdroszczę.
CRACOVIA ZAWSZE PANY !!!
Czystej wody samobój.
W kolejnym miejscu w netowym świecie można coś "dobrego" o nas poczytać.
Ale co zrobić.
Widać wszyscy redaktorzy już tacy są, że muszą o jaskrawoościach pisać.
A już poniżej pasa (nia Pasa) jest perfidne komentowanie obecności czyichś dzieci na meczu i nazywanie widowiska "seansem nienawiści"
Rzetelnemu Cracowi zalecam wdrożenie tych jakże świetnych sposobów na wyjście z sytuacji zalecobnych przez teoretyka z Hameryki.
Niedługo się ukaże w terazpasy.pl news o krwiożercy Filipaku i będzie dopiero git.
Raczej o imperatorze carewiczu ;D
Crac, jest jedna rzecz, ktora cechuje Pasiaka: "O Cracovii tylko dobrze" (z dopiskiem "na zewnątrz")
Narzekamy na Kordyla a on jest kibicem GTS i tylko czycha na sensację nawet nie sprawdzone,które mogą dokopać Cracovii,ale prasówki w wykonaniu naszych kibiców dotyczących złego wizerunku swojego klubu i to w chwili najmniej potrzebnych to istny sabotaż.
Rozsądku polecam dla teraz.pasy może zmienicie Panowie tytuł na jakiś inny ???
Pamiętamy jak trybunę nam podpaliliście ubecy !!!
pytanie do starych Pasiakow - od kiedy Crac chodzi na Pasy??
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)