Pilne !!! Kto z Was zgodził by się wypowiedzieć w dzisiejszym magazynie CND w Radiu Kraków ? kontakt na priv .
-
-
Oświadczenie kibiców Cracovii - zbieramy podpisy!!!
po najnowszych doswiadczeniach AA z Augustynkiem to pewnie nikt
Bergman Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> po najnowszych doswiadczeniach AA z Augustynkiem
> to pewnie nikt
>
chyba nie masz racji , bo w radiu to pewnie szło by na żywo ( choc w sumie nie musi , ale bywa tak tez w radiu )
Popieram..
ingeborga: podpisy zbieramy na WikiPasach - dokladny adres jest na poprzedniej stronie tego watku
Dodałem linka do WikiPasów w 1. poście z treścią oświadczenia.
Tzeba się zarejestrować, żeby podpisać to pismo na WikiPasy ? Ciekawy jestem ile osób to zniechęci...
Leesior
Trzeba.
Dzieki temu jednak nikt nie powie ze nabijalismy sobie glosy
OK. Podpisane.
to raczej nikt z kibiców nie zgodzi się wypowiedzieć w dzisiejszej audycji Grześka Bernasika w RK (w sumie sie nie dziwie, zwłasza po ostatnich przejściach Adama w TV)
Sory ale czy ktos moze wyslac mi priva z wytlumaczeniem jak mam zlozyc ten podpis?
Zarejestrowalem sie przelecialem z gory na dol cala stronke ale nie widze tam opcji "podpisz" czy cos w tym stylu.
Czy podpis musze zlozyc przez edycje po prostu?
Prosze o odp.
Popieram!
Trzeba sie zalogowac. Przy nagłówku "Podpisy" kliknąć w to małe [edytuj] i na dole okienka podpisać sie "# ~~~~" (hasz, spacja, 4x tylda) co zostanie automatycznie zmienione na podpis pod oświadczeniem.
jak narazie 15 podpisów. Do dzieła!
ja sie moge wypowiedziec w radio ;) ale z jakim skutkiem to sie okaze w praniu :D
już Grzesiek chyba domknął dźwięk. (do 13.00 było aktualne) nie wiem czy kogoś znalazł i o czym dokładnie będzie
O której to poleci?
CND jest od 16-19 .Ma być materiał o Pasach, ale nie wiem w jakim kontekście, mam nadzieje, że w pozytywnym, a z Kibiców chyba nikogo nie znalazł więc będzie pewnie ktoś z Klubu .
Na tą chwilę 26 podpisów.
Przesłąłem treść oświadczenia do "Wyborczej". Ciekawe czy wydrukują.
Magnat odbierz priva - ważne!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)