Czyli "tamała" ale kapitan zespołu tak?:)
-
-
Hokej kobiet - temat zbiorczy ...
Ta sama :P
Sobota 29.11 godzina 20 ?
W koncu jakis ludzki termin :)
Gratuluję córki jeszcze 4 lata i już mozna uczyć malutką jeżdzic na łyżwach,bo czym wcześniej tym lepiej.
szanowny stabanie,
deko się mylisz. Gratulujesz byłej Pani Kapitan, a "tamala" to obecna Panna Kapitan ;)
To prawie to samo, ale prawie czyni różnicę :P
Niczego tu już nie rozumiem.
W każdym razie zapraszamy na mecz!!!!
Jaki wynik z KTH?
3:4 po karnych dla Krynicy:(
Wynik bolesny,ponieważ jeszcze w ostaniej minucie meczu prowadziłyśmy 3:2.
Koncentracji brakło....
Wisła-Makkabi 2-1 29-X-1921
Drugie z rzędu przyjacielskie zawody w obecnym sezonie między powyższemi druzynami [...] Przed rozpoczęciem zawodów wręczyła Makkabi Wiśle wspaniale haftowany proporzec, poczem nastąpiło uczczenie dwóch graczy Makkabi
W drużynie są na razie (i niech sie dziewczyny nie spieszą) tylko dwie szczęśliwe Mamy i obie mają tylko synów :)
cieszy mnie to niezmiernie...ale niech się śpieszą bo małych hokeistów potrzeba pilnie :D
Mimo straty punktów -gratulacje dla Mazurka:)za Hattricka:)
a swoją ścieżką - strona koleżanek hokeistek mogłaby od czasu do czasu być aktualizowana :P
Hokeistki wróciły z z turnieju z Warszawy z 3. miejscem. Wyniki sobotnie:
Cracovia - Warszawa: 3:2
Cracovia - Gdańsk: 0:4
Cracovia - Tychy: 1:5
W niedzielę w meczu o 3. miejsce pokonałyśmy Warszawę 8:1!
To gratulacje dla Pań:)!!!!!!
Brąz do kolekcji:P
Zapraszamy w sobotę o 9 rano na mecz przeciw hokeistkom Naprzodu Janów.
Mecz w pierwszej rundzie wygrałyśmy w dogrywce, więc Janów na pewno przyjedzie mocno zmotywowany. Zapowiada się zacięta walka:)
ahhh pazurki pójdą w ruch ;)
Jaki dziś wynik?
niestety 6:2 dla drużyny z Janowa...
Bramki zdobyły J.Sobala i K.Cieślova..
4 dni później
a Ja dziś poraz pierwszy wraz z kolega miałem okazje zobaczyć drużyne na Wigilii Hokeistek i przekonało to mnie a zwłaszcza jedna z nich by stawić sie na następnym meczu :) , tylko kiedy ?? :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)