Trudny mecz wygrany ,żadnych kartek eliminujących z gry w derbach..jednym słowem same plusy Brawo !!!!!!!!!
-
-
Korona - Cracovia 1:2 (było "Przed meczem z...")
Pięknie;].
Dobry prognostyk przed derbami :D
Bravo Cracovia!
Ile Cracovii na trybunach?
Kielce out.
Tak, kiwka Gizy - marzenie. Strzał... nie było strzału:( ale i tak jest super:):):)
magic76 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Bravo Cracovia!
> Ile Cracovii na trybunach?
> Kielce out.
wróca , napisza !!
Tej drużynie potrzebny 1 obrońca 1 napastnik i trochę spokoju. I możemy grać o wyższe cele...:)
Heh.. mata co świętować, jutro stukniemy gts i mata 1 pkt strata do Wisła.
Ale popadata ze skrajności w skrajności - raz potrzeba Wam całą obronę wymienić - tera jednago, raz 2 napaściorów - tera jeden, raz Cabej bohater - raz do wymiany.. ehh co za miszmasz :)
A dziś bylibyśmy przed Wisłą, gdybyśmy wygrali z Płockiem...
Szkoda tej sytuacji Gizy bo wypracował sobie sytuacje świetnie a zabrakło na prawde nie wiele do bramki. Co miał zrobić to zrobił najważniejsze 3 punkty!
ja pitole nikt nie narzeka!
Ja ponarzekam na gre w 1 połowie, bo oprócz tego, że mieliśmy duuużo szczęścia, to nie graliśmy dobrze. Byliśmy za bardzo cofnięci, mieliśmy problemy z rozegraniem piłki i wyjściem z własnej połowy. Dobrze, że wpadły te 2 bramki, bo mogłoby być nieciekawie.
Cieszy przebudzenie Gizy, który może poprowadzić nas w meczu z psami. Jest dobrze!!!
Nie narzeka bo i Ci co oglądali to widzieli.I bynajmniej nie o wynik chodzi a o walkę na boisku do upadłego(prawie:D)
Po końcowym gwizdku Gizmo z Baniowym jeszcze dyskutowali jak to się stało że nie ma 3-1 po akcji Kłusa z Gizą!!!
Wszyscy zlani potem jak diabli bo wreszcie gryżli trawę i to gołym okiem było widać.
Niech więc nie pitolą co poniektórzy że z Płockiem walczyli ze wszystkich sił bo nie ma szans.Dzisiaj była walka,wzajemna asekuracja i solidarne wspieranie w ataku jak i obronie.
Krótko:w Kielcach postawa drużyny zgoła odmienna niż 3 dni temu(chodzi o wolę walki)a gra nieco podobna:D
z jakaimikolwiek ocenami proponuje wstrzymac sie do niedzieli wieczorem, zeby zas nie bylo rozczarowania.
takie pytanie trochę offtop - czy to był pierwszy mecz wygrany w czarnych strojach?
PAS Napisał(a):
> Tej drużynie potrzebny 1 obrońca 1 napastnik i
> trochę spokoju. I możemy grać o wyższe cele...
[b]BRAMKARZ[/b] + obrońca i napastnik :P
A po co nam nowy bramkarz? Ten którego mamy zapewnia atrakcyjność widowiska :)
magic76 Napisał(a):
> Ale popadata ze skrajności w skrajności - raz
> potrzeba Wam całą obronę wymienić - tera
> jednago, raz 2 napaściorów - tera jeden, raz
> Cabej bohater - raz do wymiany.. ehh co za
> miszmasz
Noo... magic - często się z Tobą nie zgadzam, ale teraz sam miód płynie z Waści ust...
To jest to, o czym ja mówię - nie popadać w skrajności, spokojnie...
Nieżle było moim zdnaiem. Choć się pod koniec denerwowałem. Na marginesie - Wisła P. zremisówała z Groclinem, obecnie jedną chyba z najlepiej grających drużyn ligi. Skoro taka słaba, to powinna dostać moco w plecy... A jak pisałem że nie taka tragiczna to mnie objeżdżano na forum :P
No raz wyjdzie mecz raz nie.
Ech - gdyby Giza strzelił na 3;1... ale to pół minuty przed końcem, wieć widaćbyło że się jużnic nei stanie :D ale widzieliscie jak sobie to pięknei wypracował? No maestria!
Cabaj parerazy pięknei obronił. To wybicie na korner jak szło wzdłuż linii kapitalne - sędzia wtedy zrobił błąd i dał aut.
Bramka; uważam żę odpwoiedzia/lniość to trójka: Radwański, wacek, Cabaj. Ale wszystkim wybaczam bo i akcję zrobił ładnę a temu z Korony to "podbicie" wyszło tak że wymarzyć sobie lepiej nei mógł. Wacek go niestety opuścił, ale z tej pozycji on nie miał prawa strzelić - chyba że mu takie podbicie wyjdzie jakimś cudem i właśnei wyszło...
No i - NIKT NIE PAUZUJE NA DERBY!
za to mamy teraz 7 "1 kartka do Pauzy"
i sądzę że po derbach trzeba będize na Pogoń sięgnąć trochę po rezerwy... :)
Wisła dziwko, Derby blisko!
Dziś nie zagraliśmy znowu jakiejś strasznej rewelacji. Ale widać, że jak nam się mecz ułoży, to potrafimy grać mądrze i dowieść korzystny wynik. W 1. połowie więcej szczęścia niż rozumu, w drugiej to już znakomity popis gry defensywnej i zero przypadku.
Jak strzelimy zomowcom bramkę w pierwszych 20-30 minutach i dobrze wejdziemy w mecz, to zwycięstwo nasze. Jednego jestem pewien na 100% - nie przegramy tych derbów.
Ktoś dwie czy te dwa wykartkowane psy będą grały w Derbach?
Czarny chuj Paulista raczej napewno nie a ta druga cipa Baszczynski to nie wiem :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)