Aston1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> może nie ma asyst, bo jak wystawił Dudzicowi
> patelnię z Arką to tamten nie trafił do pustej?
Jak Dudzic sie w tamtej rundzie pieknie pokazywal na pozycjach m.in w Chorzowie(gdzie dostalismy 2;0) Pan Darek udawal ze go nie widzi!!! I kto wtedy robil podzialy na Naszych i ich???jak nie sami pilkarze?
-
-
Darek Pawlusiński- szacunek
Może Pawlusiński to nie jest wielki wirtułoz futbolu, nie widać go zbyt dużo podczas meczu. często po prostu ginie w grze, ale najważniejsze jest w tym momencie, że ma nosa i bardzo często znajduje się tam gdzie jest potrzeba wykończenia akcji.
Piszą niektórzy, że zdobył też część bramek z karnego jako coś prostego i oczywistego, a przecież to jest ogromne wyzwanie psychiczne podejść i strzelić jedenastke jak np. w meczu z gtsem.
Wiem jak łatwo jest krytykować zawodników sprzed ekranu telewizora, ale jeśli trochę pobiega się po boisku i zagra się naprawde "o coś" przychodzi więcej zrozumienia.
Czepiając się Plastika za ten sezon trzeba mieć naprawdę wiele złych intencji.
Jak się znajdzie jeszcze dwóch takich co będzie strzelać po 9 bramek w sezonie to będziemy się martwić o puchary, a nie o utrzymanie.
6 dni później
Ja mam taką radę nie tylko dla Plastika ale też dla wszystkich naszych piłkarzy:
Po 1: grajcie do końca tak jak ŁKS zagrał z Wami, nie poddawajcie się zbyt wcześnie
Po 2: grajcie do linii końcowych, nie ma piłek straconych, nawet jak kolega poda niedokładnie to nie odpuszczajcie
Po 3: grajcie do gwizdka sędziego nawet jak sędzia jest lewy to nie próbujcie wydawać za niego decyzji wcześniej niż on bo niestety wiele bramek wpadło bo Wam się wydawało że był spalony albo faul więc stanęliście wszyscy a przeciwnicy zrobili swoje a protesty na nic się zdały.
Ja jako Wasz fan widząc Wasze zaangażowanie w grę pomimo porażek nadal będę Waszym wiernym kibicem. Ale jak nie będziecie grać na 100% to nie miejcie do nas kibiców pretensji o to że żegnamy Was gwizdami po meczach. W końcu piłkarz to Wasz zawód za który bierzecie niemałe wynagrodzenie a nam kibicom za bilety nikt kasy nie wróci. Chociaż Wy bądźcie uczciwi wobec nas. Pozdrawiam.
W canal+ Plastika określili jako mało pożyteczne ogniwo i taka jest prawda!!!
Darek nie jest w najwyższej formie, ale i w takiej to On najwięcej bramek strzela!
Co z tego jak nie ma żadnej asysty a to jest jego główne zadanie!!!
Jak ma grać tak jak z Polonią Bytom to niech nie wychodzi na boisko. Ale Plastik u siebie gra dobrze. Akurat jego bym zostawił w składzie.
LiD.Z - Plastik nie jest w najwyższej formie, ale gdyby nie strzelał bramek, a miał ze 3 asysty, to byś pewnie napisał, że ma dobre uderzenie, ale nie robi użytku :) Rozumiem frustrację, ale gość jest najlepszym strzelcem drużyny, więc pewien szacunek mu się należy.
Dawniej nawalałem na Piotrka Banię ile wlezie, a potem przez dwa lata z utęsknieniem wyczekiwałem napastnika grającego tyłem do bramki:(
Owszem ma uderzenie ale buraczane. Na 100 strzałów w swiatlo bramki trafia ok.10.
Jego technika strzału jest prawie zerowa, nie strzela tam gdzie chce tylko tam gdzie mu wyjdzie.Ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma.
taki sam blazen jak cala ta zbieranina za wyjatkiem Cabaja, Slusarskiego, Szeligi i Moskaly, i nie zmienia tego zadne okragle zdania mknacegolopeza, zapewne czujacego sie po kilku z nimi rozmowach ich kumplem.
To ciekawe JB co wyniosłeś z mojego postu, który był odezwą do LiD.Z na zarzut braku asyst :)
Co jest nieprawdą, omijaniem tematu?
Nie jest najlepszym strzelcem drużyny?
Nie należy mu się za to szacunek?
Może to, że nie jest w najwyższej formie?
Albo to, że gdyby miał np 6 asyst i 3 bramki, to też by komuś nie pasowało?
hę?
A takie insynuacje może sobie schować do kieszeni :)
Na jego bramki pracuje prawie cała drużyna a on nie ja go widze na ławie i to w najlepszym wypadku !!!
Darek strzelil 9 bramek,wiec nalezy mu sie dozywotnio miejsce w wyjsciowej 11!!!!!!!!!!!!!!!
Zaraz po Macku Madeji nalezy mu sie miano nowej ikony Cracovii!
Plastik "Ikona". :)
To tak jak Smolarek nic niezrobi a bramki strzela
KOTU Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Plastik "Ikona".
Raczej ikona z plastiku.
Nie ikona. Po prostu strzelił 9 bramek, jest najlepszym strzelcem. To też trzeba mu zapisać po stronie win? :) Paranoicy :)
LiD.Z - no jak on śmie finalizować akcje partnerów? przecież powinien partaczyć sytuacje :)
Ja bardzo szanuje Darka ale jest bez formy i jego miejsce teraz na ławie bo liczy się dobro CRACOVII bo narazie wiecej partaczy nią z niego pozytku!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)