zglaszam 5 esemesow wyslanych, zero odebranych
-
-
Akcja Opravców!!! - ściągnijmy Pasiaków na Bełchatów!
jak zero odebranych to widocznie chodzisz na Pasy i nie zapomniales drogi na stadion :)
wysłane :)
Kilka smsow+wiadomosci na gg,ktore poszy dalej
Zero otrzymanych :D
bravo Pasy!!
zostaly 24 godziny! zrobmy ile sie da. jesli namowisz kogos na mecz to namow jeszcze zeby rozsylal smsy i wiadomosci na gg. ja nachalnie namawiam swoich znajomych w stylu "wyslij..." "co Ci zalezy...", "zrob cos dla Cracovii..." Dzieki temu wiadomosc ode mnie ma juz kolo 20 osob choc sam wyslalem do 5. wypelnijmy el Paso!!!!!!!!!!
hoop do meczu 16h!!!!
chłopaki pomóżcie i odpowiedzcie na pytanie.... chcialem z kolega isc na ten mecz strasznie ale nie mam identyfikatorow klubowych.... no i teraz pyttanie wpuszcza mnie? czy kazdemu sprawdzaja go czy na wyrywki....? licze na szybka odpowiedziec z gory dzieki!
nie potrzeba identyf.
Akcja świetna, szczegolnie przypadła do gustu mojemu 13 LO - pozdro! U mnie 6 otrzymanych, 10 wysłanych
Tylko, że to nie chodzi o to żeby wysyłać i odbierać, tylko jeszcze trzeba pójść na mecz.. mam nadzieję, że o tym nikt nie zapomni ;)
BTW: U mnie zero odebranych, wysłanych pięć...
23 sms wyslane
opcja 5 wyslanych, zero otrzymanych to najlepsza opcja - wiadomo ze SMSy ida tylko do nowych i sie nie dubluja :)
Jeden otrzymany 10 wysłanych. Akcja na plus.
Domin Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Tylko, że to nie chodzi o to żeby wysyłać i
> odbierać, tylko jeszcze trzeba pójść na mecz..
> mam nadzieję, że o tym nikt nie zapomni
>
> BTW: U mnie zero odebranych, wysłanych pięć...
>
> ------------------------------
>
>
> CracoviA ZawszE PanY
>
>
>
> Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 2007-04-15 03:12 przez
> Domin.
No to zrób coś zeby ceny były normalne to pójde!:)
izon mam nadzieje ze to byl zart albo chociaz ironia bo bilet 20 zł to jest tyle co nic
Już nie przesadzajmy że 20 czy 25 zł to taka straszna cena biletu ne mecz z liderem...
To juz nawet mój stary postanowił sie po kilku dobrych latach przerwy wreszcie przejść na mecz o_0 (wynik wspominania starych czasow przy zołądkowej ;p)
co do tych biletow to cena naprawde wydaje sie byc rozsadna. Oczywiscie zdaje sobie sprawe, ze nie wszystkich stac, i ze przydalyby sie tez bilety za 15, co na pewno zwiekszylo by frekwencje, ale z drugiej strony w drugiej lidze bilety koztowaly 12 zeta, a przeciez gramy z liderem tabeli, Cracovia jest teraz w 6 czy 7 najlepszych druzyn w kraju, sa krzeselka itd. Nie znaczy to oczywiscie, ze klub robi wystarczajaco zeby sciagnac widzow, ale argument ze cena jest niebotyczna po to by raz na rok przyjsc na stadion kiedy jest mobilizacja i wszyscy prosza to troche przesada.
Akcja powoli sie konczy. Na jej ocene przyjdzie czas za pol godziny
i chyba niezle to dzsiaj wyszło to jest argument do negocjacji z klubem zeby nasz stadion był tak pełny jak dzisiaj bilety koniecznie powinny byc obnizone np o 5zł niby mało a jednak dla nas centusiów to jest sporo i znam wielu co kazde 5 zł obraca kilka razy zanim je wyda :( takie Polskie realia z drugiej strony jesli juz nie dąłoby sie obnizyć cen biletów to niech przynajmniej klub pomysli o przekazywaniu np jednej złotówki z kazdego biletu np na opravy czy tez jakies dofinansowania naszych wyjazdów np. My Kibice wykladamy np 60% sumy za wyjazd a reszte dorzuca klub z biletów. Pomazyc soebie zawsze można :/
PS. dzisiaj na mecz udało mi sie wziasć dwóch koleógw ze studiów> Byli pierwszy raz na naszym stadionie i ciezko było ich z tamtad "sciagnąć" po meczu ;)
wedlug mnie naleza sie podziekowania Opravcom. Za to co zrobiliscie nalezy wam sie szacunek. Dzis pierwszy raz od dawna znowu poczulem ze ten mecz jest świętem. Brawo.
Z drugiej strony licze, ze nie byl to jednorazowy wyskok, ze kolejne inicjatywy romocyjne bedziecie podejmowac. Zwlaszcza ze pilkarze dali dobry argument wielu kibicom by przychodzic na el Paso. Dlatego pociągnijcie to dalej, szkoda zmarnowac ten kapital jakim byla ta akcja i dzisiejszy mecz.
Tak jak wspomina dev warto tez negocjowac z zarzadem, uswiadomic im wiele spraw. Tutaj mozecie sie czuc reprezentantami mojego glosu. Pamietajcie jednak by informowac pasiastą brać, gdyby takie inicjatywy mialy miec miejsce. Tak naprawde nie wiem czy glownie o ceny powinnismy walczyc. Dzisiaj nie bylo biletow o 15 a mimo to bylo sporo ludzi takze na A i B ktore ostatnio swiecily pustkami. Mysle ze trzeba rozmawiac z klubem o wiekszej wspolpracy w promocji Cracovii, meczow oraz tworzenia dobrego PR wokol klubu. Trzeba postawic jasny postulat do takich rozmow.
Dzis mozemy byc dumni. Czy kibice Cracovii pojda dalej w przelamaniu marazmu, to czas pokaze. Nie zmarnujmy tej okazji. Przeciez na dobra sprawe nie ma powodow dla ktorych nie mialoby chodzic tyle osob co w drugiej lidze. Jesli tylko grupy kibicowskie beda umiejetnie artykulowac potrzeby kibicow to mozemy zajsc daleko. No i jeszcze jedno - w jednosci sila.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)