Jaka jest wasza opinia na ich temat.
Moja:
a) są dość ładne
b) są kompletnie niewidoczne
c) niestety ale NIE SPEŁNIAJĄ swojej roli:(
d) poprzednie było widac na każdym "winklu" , obecnych nie widac nawet jak są powieszone...
-
-
Plakaty meczowe?
traktujac je jako vlepki - ok, fajnie wygladaja. dobry projekt graficzny.
traktujac jako plakat meczowy - bez komentarza. zupelnie nieczytelne, nawet nie wiadomo do czego one piją.
A bylo tak pieknie... (nieskromnie mowiac :D)
[IMG]http://i3.tinypic.com/2na1qpy.jpg[/IMG]
tez uwazam ze powinnismy wrocic do dawnych plakatow , ktory CIEZKO BYLO NIE ZAUWAZYC ! te sa fajne , ale jak zauwazylscie ZUPELNIE NIE WIDOCZNE
Ostatnio przyglądałem się plakatom konkurencji zza błoń, porównując je z naszymi. Oni też zrobili spory krok wstecz, ich plakaty są tak samo nieczytelne jak nasze.
Ciekawe czy to taka moda teraz?
te sa fajne ale powinny byc w 2x wiekszym formacie zamiast nalepiac dwoch obok siebie.
jak dla mnie stare plakaty były idealne!!
- widoczne
- estetyczne
- ładne graficznie
- przyciagajace uwage i wzrok
- [b]no i przede wszystkim czytelne także z daleka[/b]
a teraz...
[url]http://i11.tinypic.com/2m27sd0.jpg[/url]
przeciez nawet nie widac przeciwnika z ktorym gramy bo jest na szaro!!
po bokach tyle miejsca a czcionka taka mała
KLUB POWINIEN JAK NAJSZYBCIEJ WROCIC DO STARYCH PLAKATOW!!!
tak to jest jak sie nie inwestuje w ludzi tylko w stanowiska. przychodza kolejni ludzie i mimo ze graficznie wszystko gra to nie czaja wogole tematu. a kazdy nowy chce sie czyms wykazac i zmienia poprzednie (mimo ze czesto lepsze) na swoje.
niestety ale prowadzenie Klubu to nieco inna bajka niz prowadzenie firmy. Filipiak chyba jednak o tym nie wie.
Cracovia chyba od jakiegos czasu zaczyna promować siebie poprzez swoje logo,chodzi mi o ten napis CRACOV/A.(w sumie niezły)i te plakaty są w tym klimacie.takie nie kibicowskie są.ale chyba oto im chodzi..
ja tez jestem za starymi , są po prostu lepsze ^^
na tamtych z daleka było wiadomo z kim jest mecz kiedy o której i ile kosztują bilety a tu jak jade autobusem to nie wiem czy to jeszcze plakat ze starego meczu czy juz moze z nowego
dokladnie Santo, przed domem przyklejono kiedys plakat Cracovii, i codziennie wypatruje przez lornetke czy sie zmienił, a tu dalej reklama Cracovia - Legia.
tego poprostu nie widac!
Projekty Rocka były po prostu zajebiste, a z dzisiejszych nic nie wynika, przeciętny przechodzień musiałby się wpatrywać, żeby dostrzec, że w ogóle chodzi o mecz piłkarski, anie np reklamę proszku do prania...
Plakaty są mało czytelne. Dawniej np. jadąc tramwajem patrzyłem sobie na plakat i wiedziałem od razu kiedy i o której godzinie... A teraz musiałbym mieć chyba lornetkę...:) Dobrze że jest internet :)
Pzdr.:Leesior
po 1) po co zmieniac to co było dobre.
po 2) jak to mozliwe ze wiekszosc z nas widzi ze plakaty sa złe, natomiast nie widzi tego nikt z osoób odpowiedzialnych za nie - ktos je musiał opracowac, zatwierdzic itd.
Obecne są mało widoczne! Wniosek: Powrót do starych!
Przed rundą wiosenną złożyłem już taki temat /Afisze meczowe/ i nic to nie dało, widocznie w klubie nie chcą brać pod uwagę opinii swoich kibiców .
Kto chodzi systematycznie na mecze nie potrzebuje plakatów a żeby przyciągnąć nowych kibiców to plakaty powinny być wręcz KRZYKLIWE !!!
a te plakaty wisły nie takie najgorsze jak piszecie... z daleka widać kto z kim gra kiedy i o której są nawet herby wisły i Lecha na tych najnowszych napewno mają lepsze plakaty od naszych
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a te plakaty wisły nie takie najgorsze jak
> piszecie... z daleka widać kto z kim gra kiedy i
> o której są nawet herby wisły i Lecha na tych
> najnowszych napewno mają lepsze plakaty od
> naszych
>
> z Pasiastymi pozdrowieniami - Głos Młodego
> Pokolenia
>
>
Teraz to bzdury piszesz bo ich plakaty wyglądają jak zaproszenia na wyprzedaż lub teatrzyk dla dzieci:D:D:D
My kibiców mamy od groma tylko p.Filipiak ich trochę od stadionu zniechęcił i tyle.Afisze to rzecz trzeciorzędna bo kto jest kibicem Pasów to zawsze dużo wcześniej wie kiedy gramy i z kim,o której.Moim zdaniem kibiców nowych powinniśmy ściągać sami,a tych co chcą na mecz się wybrać to poinformuje nawet zwykła telegazeta a taką chyba każdy posiada.Głównym problemem jest podejście do kibica naszych możnowładców:
- brak ulgowych biletów dla młodzieży szkolnej
-brak ulg.biletów dla kibiców którzy 20 lat jeżdzili na mecze 3 ligowe a teraz na emeryturze nie stać ich na ekstraklasę
-teraz na meczach mamy tyle wolnych miejsc że kobiety powinny mieć wstęp wolny(wtedy nie bały by się puszczać na mecze swe pociechy i sektor rodzinny żył by pełną gębą
-brak porządnych wejść na stadion i chamska ochrona do tego zamotana straszliwie
-usyfione krzesełka (czyli kompletny brak poszanowania tychże kibiców ponoć pożądanych
plakaty są ważne bo jedzie taki starszy Pan autobusem patrzy o Cracovia to może warto by się wybrać... kiedy ten mecz? o kurde nie mam okularów...
jak by chociaz na czarno dali przeciwnika i godzine meczu aby to bylo jakos wyrazniej widac.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)