Gratulacje i wielkie dzięki chłopaki!!!
Pytanie do Was czy jak ustalę godzinę przybliżoną przyjazdu - to ktoś jest chętny podejść przywitać naszą brązową drużynę na Siedleckiego?
Sens to ma jak nas będzie tak ze 20 osób...
-
-
Gratulacje dla brązowej drużyny!!!
Dziękujemy !!!
PS. o której ?
Gratulacje również. Jak się dowiedzaiłam że większość sezonu na wyjazdach to brałem brąż w ciemno. Ale teraz niedosyt bo złoto było o jeden strzeloby karny.
PS. Chętnie pójdę pod halę.
Dziękujemy!
wstępne ustalenia to ok. 7 rano
ale potwierdzę jeszcze
Gratulacje.
Brąz to nie złoto, ale lepszy niz czwarte miejsce. Gratulacje.
Gratulacje!
medal to medal. Gratulacje! W przyszłym sezonie odzyskamy co nasze:)
Dzięki za brąz.. za rok będziemy Mistrzami :)
Gratulacje! Za rok znowu mistrz!
To czekamy na potwierdzenie Karvin.
Ja również się może wybiore :)
PS. Czy hokeiści będą rozdawać jakieś koszulki?
gratuluję ...
a za rok poprosze o złoto ...
;)
Dziękujemy !!!!!
Jak wiadomo apetyty były większe,ale trzeba sie cieszyć ,bo w trzecim kolejnym sezonie mamy medal !!!!
Przegraliśmy rywalizację o wejście do finału o przysłowiowy paznokieć ,tak więc mimo wszystko nie byliśmy w cale gorsi od najlepszej drużyny zakończonego sezonu.
powiem tak rozmawiałem z masażystą - nie był jeszcze w stanie określić - będę go nękał potem o jakieś info :)
Gratulacje!
W przyszłym sezonie wracamy na szczyt!
wiadomo że apetyt rośnie w miarę jedzenia ale jakby nie patrzeć to trzymamy się 3 sezon w ścisłej czołówce i o to chodzi
WIELKA CRACOVIA !!!
Medal jest. Gratulacje! Przełomowa była dziś piąta bramka strzelona przez Grześka Pasiuta po akcji Leszka Laszkiewicza.
Gratki:D
Gratulacje dla naszej wspaniałej Brązowej drużyny.Dla niektórych to ostatni medal w karierze a dla klubu kolejny krążek do kolekcji.Po chudych latach rzyszły dużo tłuściejsze:D:D:D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)