czlowieku o jakim Ty wstydzie mowisz ?myslisz ze kto inny by nie skorzystal gdyby okazja byla ? wez sie zastanow
-
-
CRACOVIA - LECH 3 : 0
poza tym to gołym okiem było widac jak "czysto" Zagłębie wygrało
przeciez to ŁKS zgłosił że w zagłębiu gra nieuprawniony zawodnik!!!
Komisja Ligi zapoznała się z pismem Cracovii , dotyczącym udziału w meczu z Zagłębiem Lubin Roberta Kolendowicza. Komisja stwierdziła, iż Robert Kolendowicz został uprawniony do gry w Zagłębiu w związku z prawomocną decyzją organów PZPN jak również na podstawie warunków umowy łączącej zawodnika z ŁKS i regulujących ten kontrakt przepisów Polskiego Związku Piłki Nożnej.
źródło:interia.pl
1.umiesz liczyć, licz na siebie.
2.czy pzpn(w tym przypadku komisja ligi) rozpatrzył coś kiedyś na naszą korzyść?----> patrz punkt pierwszy ....
o tym samym mowie, nie szukac pkt poza boiskiem
tomecki Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Monday Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > "Filipak tez chce Cracovii silnej! moze mu
> jakos
> > na ambicje wejdzmy? "
> >
> > ha ha ha! Filipiak i
> ambicja?
> >
> >
> No tak Monday szydło zaczyna wychodzić z wora:-)
> Twoim problemem nie jest Cracovia , ale Filipak.
>
> POdrażniona ambicja? Zwolnienie z Comarchu?
> Wykorzystanie i porzucenie przez Comarch?? Nie
> przyjęcie do pracy w Comarchu?? A może Filipiak
> podkupił Ci jakąś działkę, wyrwał kobietę??
> ;-) ;-)
>
>
Zajmij się swoimi problemami; a nie brakuje Ci ich. Twoje przypuszczenia mnie rozbawiły jak nigdy. Najbardziej trafne było to ostatnie. Nie przypuszczałem, że on taki "Casanowa". Pewne natomiast, ze jest góralem ... ze Wzgórzy Golan.
, wyrwał
> kobietę??
> > ;-) ;-)
>
Najbardziej trafne było to ostatnie. Nie
> przypuszczałem, że on taki "Casanowa
Trafne?? A więc jednak ;-)
nie ma o czym wogóle mówić. To jest kwestia WYŁĄCZNIE rutyny urzedniczej. Jest podejrzenie choćby najmniejsze ,że był nieuprawniony gracz do rywala to administracja Klubowa MUSI pisać (bo 1. przyjdzie prezes i op...li "od czego Wy kurna jesteście?"....albo 2.w następnych kolejkach inny Klub zauważy i dostanie walkower a roszczenia Cracovii np. się przedawnią ...wtedy Kibice się wsciekna i op...lą ""od czego Wy kurna jesteście?")
To są po prostu akurat poprawne rutynowe zachowania.
ps: akurat graczy Lubina po aktorskich popisach jego gwiazd i jesienią i w sobotę wogóle bym nie żałował jakby wo. przyznano.
A propos statystyk, to do ostatniego meczu z ZLubin, to mieliśmy zero porażek u siebie. Statystyki też się jednak zmieniają i tego "dziewictwa" już nie ma :(
mam pytanie do kumatych, czy kibice Lecha płacą za wjazd i czy jak przyjedzie do mnie kumpel z Poznania to może wejść normalnie ze mną na B jak to bywało przedtem??
Wątpię, to raczej była jednorazowa akcja. Niech sobie lepiej wyrobi identyfikator i kupi bilet
Z tego co wiem poznaniacy bez kłopotu moga zakupic bilety w nasych kasach na dowolne miejsca. O wchodzeniu za friko raczej mozna zapomniec.
Oj niedobrze ,niedobrze ( i jak bumerang wraca temat wzmocnienia składu - całe szczęście ,że doktor ściągnął Kłusa)
[b] a tak swoją drogą to kto tyle czasu się grzebie z porządnym zdiagnozowaniem NAJWAŻNIEJSZEGO zawodnika druzyny??? no kto??????????????? [/b]
Cracovia osłabiona na piątkowy mecz z Lechem Poznań
Wak
2007-03-27, ostatnia aktualizacja 2007-03-27 20:16
Bez Arkadiusza Barana i Michała Karwana będzie musiała sobie poradzić Cracovia w meczu z Lechem.
Baran jest jednym z podstawowych zawodników, od niego zaczynali budowanie wyjściowej jedenastki wszyscy trenerzy Cracovii. Choć nieraz zmagał się z dolegliwościami, w opinii kibiców jest jednym z najtwardszych i najbardziej wytrzymałych na ból piłkarzy. Wszystko wskazuje na to, że tym razem może przegrać z kontuzją.
"Baranek" narzekał na silny ból w kości biodrowo-krzyżowej, a od kilku tygodni na kłopoty w odcinku lędźwiowym. Dziś przejdzie badanie rezonansem magnetycznym i badanie komputerowe. - W jakiej jestem dyspozycji? Nie skaczę do główek, unikam starć z przeciwnikiem, mam kłopoty nawet przy chodzeniu - wyznał obolały piłkarz. Boi się, że lekarska diagnoza wykluczy go z gry do końca sezonu.
- Nie będę oceniał stanu zdrowia piłkarza przed wynikami badań specjalistycznych - poinformował lekarz Cracovii Tomasz Wolny.
Skoro Baran na kłopoty z kręgosłupem narzekał jeszcze przed obozem na Cyprze, czy nie powinien wyleczyć urazu w Krakowie? - Arek nie zgłaszał dolegliwości eliminujących go ze zgrupowania! - zarzekał się wczoraj trener "Pasów". Czy Baran mógł zostać źle zdiagnozowany? - Nie wiem, nie jestem lekarzem - uciął trener Stefan Majewski.
Natomiast Karwana, który był ostatnio chory na grypę, dopadło zapalenie ścięgna Achillesa, choć prawie nie trenował. - Wirus uaktywnił stary uraz i wdał się stan zapalny - ocenił trener Majewski.
- Jest w trakcie leczenia specjalistycznego, najdalej za dwa tygodnie będę mógł powiedzieć, kiedy wyjdzie na boisko - dodał dr Wolny. Wczoraj nie trenował też inny zawodnik środka pola Paweł Wojciechowski (kłopot z mięśniem przywodziciela).
W tej sytuacji budujące są słowa Łukasza Skrzyńskiego. - Byłem pierwszym stoperem tego zespołu od czasu przyjścia trenera Majewskiego. Teraz, po przerwie, będę chciał w meczu z Lechem potwierdzić słowa trenera - zadeklarował Skrzyński.
- Przez miesiąc odcierpimy wszystkie choroby i kontuzje. Nikogo już nie dokupimy, bo okienko transferowe zostało zamknięte, ale nie jestem z tych, co narzekają - zakończył.
oswiezylem tez temat w dziale niżej ale i tu napisze
Czy nie dałoby sie podziałac, zeby na meczu z Lechem wzdłuż sektora B wisala nasza wielka flaga o Ojcu Swietym?
2.IV juz w poniedzialek, i mozemy uczcic w ten sposob rocznice
... nie ukrywam ze troche pozytywnej atmosfery wokol tej flagi nie zaszkodzi naszej Cracovii, chcoc akurat w tym wzgledzie schodzi to na daleki plan, najwazneijsze to godnie uczcic pamiec o największym Rodaku.
taki transparent w naszej sytuacji może tylko zaszkodzić..
Byłem dziś na Wielickiej na treningu i Baranek ćwiczył.
ancymon Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> taki transparent w naszej sytuacji może tylko zaszkodzić..
A mozesz rozwinąć. IQ mam kole 60 (no moze 65) i nie rozumiem.
Też nie kumam wypowiedzi ancymona
Ja rozumiem jedno, niezależnie od tego, co miał (lub nie miał) na myśli ancymon - że ta flaga jest niekompatybilna z słynną "Bóg wybacza, Cracovia nigdy". Czyli trzeba by wybrać; dla mnie wybór jest akurat prosty, jestem za 'papieską'.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)