W wątku Dyskobolia-Cracovia:
magic76 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ale Was ten sędzia Kajzer przekręcił..
> właśnie oglądałem karnego na Bojarskim..
> Wychujał Was ten partacz czarny
Inny partacz to samo zrobił w meczu z wami...
A propos magic76 cierpisz na schizofrenię?
magic 76 napisał:
> Nigdy nie broniłem Zagłębia, iż nie maczało palców w aferach - maczało napewno. Tylko na > szcęście pogonieni zostali huje złodzieje i mam nadzieję, że jak się pojawi próba ich
> reaktywacji po jakimś układzie (np. nowych wyborach parlamentarnych lub zmianę zarządu w > KGHM), to im kibicre nie pozwolą na powrót, hujom jednym. Awans wywalczony ordynarnie - > przyznam. I rozumiem złość kibiców nie tylko Cracovii.
oraz
magic 76 napisał:
> WIELKIE Zagłębie Lubin przede wszystkim super gra na boisku.
Zaobserwowałem, że w wielu meczach taktyka "wielkiego" ZL polega na przedziwnie częstym wywracaniu się waszych zawodników w polu karnym przeciwnika lub w jego pobliżu. A sędziowie skądinąd "wiedzą", że karnego powinni wcześniej czy później "wielkiemu" ZL podyktować. Co ciekawe w sytuacjach, gdy wasz grajek wyjątkowo kiepsko udaje i sędzia się dodatkowo nie ośmiesza dyktując kolejnego karnego - raczej nie zauważyłem, żeby wasz grajek dostał kartkę za wymuszanie... w przeciwieństwie do innych drużyn, gdzie kartki za wymuszanie daje się w sytuacji kiedy karny powinien byc podyktowany...
Oi!fan
------
ACAB!
-
-
Cracovia- Zagłębie Lubin 2 : 4
oi!fan - na umiejętności piłkarskie piłkarzy ani ja ani Ty nie mamy wpływu. Może piłkarze Cracovii powinni się wybrać do teatru na próby? :) skoro uważasz, że to skuteczne metody...
"oi!fan - na umiejętności piłkarskie piłkarzy ani ja ani Ty nie mamy wpływu. Może piłkarze Cracovii powinni się wybrać do teatru na próby? skoro uważasz, że to skuteczne metody..."
"Padaczkę" aktorską na polu karnym stosują zawodnicy każdego zespołu, ale trzeba przyznać, że reżyserzy z wydziału sędziowskiego mają duże uznanie dla twórczości zawodników Zagębia... W tym zakresie "szkoła lubińska" ma wzięcie...:)
Ale nasz Bojar ma po prostu krechę u sędziów, w 9 przypadkach na 10 nie zagwiżdżą karnego, a często jeszcze dołożą żółtą kartkę.
Bojar moglby wykorzystac swoja akcje sprzed paru lat. Jego "ofiara" to juz tylko pierwsza litera nazwiska i kropeczka.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)