Zapowiada nam się super mecz w sobotnie popołudnie.W ostatniej kolejce Zagłębie w dobrym stylu ograło Lecha ,natomiast Cracovia pokonała groźną Odrę i..... wirusa grypy.Pasy przystąpią do tego meczu po bardzo ważnym meczu PP w Radomiu, z kolei dla Zagłębia walczącego o MP jest to mecz ,w którym będzie chciało zdobyć komplet punktów.Z Zagłębiem potykamy sie w ostatnich latach dość często i jak na razie u siebie (razem z PP) byliśmy 3 razy górą i tylko raz w dość dziwnym meczu padł bezbramkowy remis.Miejmy nadzieje ,że w sobotę podtrzymamy dobra passę z drużyną z Lubina.
-
-
Cracovia- Zagłębie Lubin 2 : 4
Mamy jeszcze Radom po drodze....i jestem przekonany ,że środa dla naszych piłkarzy jest znacznie ważniejsza od soboty.
wzialbym 0-3 w radomiu za 0-1 z Lubinem spokojnie
Popatrzyłem sobie dzisiaj na meczyk Zagłębia z Lechem.....CIĘŻKO będzie.Zagłębie zdecydowanym faworytem meczu z nami.Mam nadzieję,że Skrzynia wróci.......
Z Zagłebiem sie szykuje ciezki mecz, ale gramy u siebie wiec kazdy wynik oprócz porażki bedzie dobry. Póki co wazniejszy jest PP.
Eeeeee tam cieżki mecz , Zagłębia sie mamy bać?
Najczęsciej to oni u nas po pupie dostawali a i "Murinho" najlepiej naszego stadiony nie wspomina.
Rozgromimy ich 1:0.
Ciężki? A z kim niby będzie lekki?
mamy Cabajosa. będzie pogrom jak wyżej napisano. całe 1-0.
Wszystkie mecze są ciężkie. Ten też wygramy.
Skończyły się lekkie mecze odkąd otwarto sanatorium we Wrocławiu ;-)
Zagłębie gra dobrą piłkę - ale neutralizacja Iwańskiego może wystarczyć - warto też zwrócić na nienajlepszą defensywę "Miedziowych"
Z meczu z Lechem nasuwają się takie wnioski co do dwóch naszych meczy - Zagłębie jest zdecydowanie cięższym rywalem - mimo to wydaje mi się że właśnie odcięcie Iwańskiego i zakłócenie jego współpracy z Chałbińskim powinno być kluczem do zwycięstwa - nie sądzę żeby nasi obrońcy dali takiego babola jak Lech przy drugiej bramce, pierwsza to jednak idealne zagranie z wolnego - nie do zatrzymania...
Lech przedstawia słaby obraz jak na razie - do meczu jednak daleko, na tę chilę zero skuteczności i do tego bardzo słaba gra w obronie drużyna zdecydowanie do puknięcia
liczę na 6 pkt...
smuda zawsze ma slaby poczatek...
Obyśmy zdrowi byli...
(mam namyśli oczywiscie zdrowie piłkarzy przed meczem z Zagłębiem
a o zdrowie jeszcze potrzebne na Radonmiak, wcześniej...)
Ej co wy żyjecie w innym świecie ?
Autor: SaNtO (IP zapamiętane)
Data: 11 mar 2007 - 21:41:33
wzialbym 0-3 w radomiu za 0-1 z Lubinem spokojnie
?????????
w Radomiu mają wygrać i tyle nie ma innej opcji.
Nie róbmy z Lubina potęgi. Michniewicz nie jest Mourihnio zagłębie to nie Chealsea a my nie jestesmy Watford.
Jak tak bedziemy podchodzic do meczów czeka nas u siebie na wiosne męka . Po WIELKIEJ legii zawita do nas Super Zagłębie , Niezwyciężony Lech, BOT z innego swiata, klase od nas lepszy. Zespoły z którymi nigdy w lidze nie wygralismy ( Górniki) i wiadomo ta ..... ....... ..... ...... wisla . Panowie troche optymizmu .
Co do Zagłebia stawiam tak jak Kajak - pogrom 1:0
W weekend Zagłębie potwierdziło wysoką formę.Faktycznie Iwański robił grę ale mam nadzieję, że unieszkodliwi go Baran zamiennie z Kłusem.Lech grał bezbarwnie mimo świetnej atmosfery na stadionie.Karwan winien przeanalizować grę Chałubińskiego i mieć na niego receptę.
pykniem ich obojętnym kalafiorkiem na luzaku...:D
Karwan niech analizuje, ale i tak przypialbym na stale do Chalbinskiego "opiekuna" w postaci Barana albo Kłusa.
Albert Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> W weekend Zagłębie potwierdziło wysoką
> formę.Faktycznie Iwański robił grę ale mam
> nadzieję, że unieszkodliwi go Baran zamiennie z
> Kłusem.Lech grał bezbarwnie mimo świetnej
> atmosfery na stadionie.Karwan winien
> przeanalizować grę Chałubińskiego i mieć na
> niego receptę.
Hej!
Akurat "Iwan" nie jest w formie Panowie. Chałbiński nie do zatrzymania - najlepszy napaścior w Polsce, plastra ogra. Jeśli juz to Łobodzińskiego sie obawiajcie, Arboleda wróci, bańka Stasiaka noi i super utalentowany Rui Miguel (o ile zagra).
Zagłebie w Poznaniu powinno wygrać wyżej. Myślę, że do Krakowa wlecą po komplet, nie poczytujcie mi yego za przechwałki ale prawda jest taka, że remis dla Lubina będzie porazką a Waszym sukcesem. Ja stawiam 0:2 dla Zagłębia lub 1:2.
Aha - w bardzo dobrej formie inny kadrowicz - Łukasz Piszczek, niewiadomo co z "Kolendą"..
Mogło wygraj wyżej ,ale na początku to Lech miał swoje sytuacje,a i w meczu z Odrą gra Zagłębia nie wyglądała zbyt różowo.Z Zagłębiem u siebie Cracovii gra się zazwyczaj dobrze,ale jak wiadomo ważniejszy mecz czeka nas w środę w PP,choć przeciwnikiem będzie tylko trzecioligowiec to wynik może mieć duże znaczenie w kontekście końcowego rozstrzygnięcia.Remis w meczu z wami nie będzie w cale dla Cracovii żadnym sukcesem.Ja stawiam na powtórkę z meczu PP czyli 2:1 dla Cracovii.
Ustalmy pewne sprawy
Lubin jak by nie grał z innymi to w meczu z Cracovią nie jest faworytem.
Gramy z nimi 5 raz u siebie na przestrzeni 4 lat
i strzelili nam jedną bramkę z karnego w ostatniej minucie.
Nigdy nie wygladali dobrze
4 razy przegrali i raz zremisowali w chodzonym meczu.
Przypomne ze jesienią w meczu wyjazdowym
bez pytania i bez zadnego problemu potrafilismy im wbic 3 bramki
ot tak na dzien dobry.
Wyobrazacie sobie ze druzyna pod wodza "Doktora"
przegrywa mecz w ktorym prowadzi 3-1?
Nie wiem czy Lubin jest cienki tak wogóle
ale o wynik tego meczu jestem dziwnie spokojny...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)