No właśnie... Jak myślicie ?
A może wiecie już coś konkretnego ?
Pzdr.:Leesior
-
-
Co nas czeka w sezonie 2007/2008 ?
odzyskamy to czego nie obronilismy
Tylko czy będzie na to kasa... :) ?
ciekawe kogo Filipiak wskaże na kozła ofiarnego oraz czy nie rozwali tego co budował przez trzy lata.
Moze być "ciekawie"
pamietajcie ze bedzie wrescie prawo Bosmana tak wiec JUZ Zieba powienien siasc do rozów z Filipiakiem i dogadac sie jak to ma dalej wygladać Bo np takie Zagłebie juz powoli zaczyna sciagac zawodników.
odnosnie kozła ofiarnego to cos czuje ze kilku zawodników zasłuzonych poleci z klubu i nie zdzieiwe sie jak razem z nimi Rohacek bo jak mam wielki szacunek dla tego trenera to gdzies popełnił spory bład do tego kilka miesiecy tułania sie i mamy to co mamy :(
Oby Tychy pykneły w finale kozo.... i My zdabadzmy przynajmniej braz :(((((
Może wam sponsor odejść a wtedy może zaciekawie nie być. Ale mam nadzieję że nie i za rok znowu się spotkamy i znowu bedzie święto hokeja.
spoko spoko , comarch nie odejdzie bo jest właścicielem , może być tylko tak ze zmniejszy kwote na sekcje hokeja lub tez sie wk... i znacznie zwiekszy kase na przyszły sezon
dead29 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Może wam sponsor odejść a wtedy może
> zaciekawie nie być. Ale mam nadzieję że nie i
> za rok znowu się spotkamy i znowu bedzie święto
> hokeja.
a wiesz ze niektorzy by sie nawet cieszyli? :)
Co bedzie w sezonie 2007/08?
To bedzie najlepszy dla sekcji rok od 4 lat
Finansowe zaangazowanie Comarchu nie ma zwiazku z sekcja tylko z calym MKS-em
I na tle pilkarzy hokej wypada zdecydowanie na plus
Prawo Bosmana w hokeju juz za rok pokaze jaki jest uklad sił w PLH.
Mysle ze przez najblizsze 5 lat bedziemy zdobywac Mistrzostwo
Dlatego te nie ma co wyzywac najlepszych graczy z druzn przeciwnych
bo od wrzesnia to moga byc zawodnicy Pasów :-)
Mimo wszystko mam nadzieję,że Różański do nas nie trafi:) Tak samo Rajski, ja ich u nas nie chcę.
Dobrze będzie. Bardzo dobrze będzie!!!
zobaczycie ze jeszcze Rajski bedzie u nas bronił , i dobrze bo trzeba mu przyznac ze jest swietnym bramkarzem .
razdwatrzy123 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> zobaczycie ze jeszcze Rajski bedzie u nas bronił
> , i dobrze bo trzeba mu przyznac ze jest swietnym
> bramkarzem .
NO ON MIAŁ U NAS GRAĆ
Dead...
Jak przegracie z Tychami (mam ndzieję), to Wasz sponsor może odejść...
Leesior
ja oczekuje na duze zmany w hokejowej Cracovii ,bo skoro po ubieglym sezonie bardzo udanym mielismy małą rewolucje w kadrze naszej druzyny ,to, w tym napewno nalezy cos zmienic .Trenerem jesli ma zostac dalej Rohaczek,to niepowinien juz prowadzic kadry(Rohaczek napewno odpowiada w sporym stopniu na nasze nieudane transfery zagraniczne bo uparcie ,od pierwszego sparingu przed sezonem trzymał się tylko tej piatki(SAFARIK ,PINC ,CERNY ,PROKOP orazHARTMAN) i jestem wrecz pewny ze te transfery to główna przyczyna tego ze nie ma nas w wielkim finale ,bo chyba nikt nie ma wątpliwosci ze w innych druzynach postacje wiodące to własnie stranierii . Mozna by bylo sprowadzic trenera jak i zawodników za wschodniej granicy? albo jak 100-cznia ze Szwecji ,bo juz mi się znudził hokej czesko -slowacki w glównej mierze polegajacy na wrzucaniu krążka do tercji przeciwnika :)
Wojas się wczoraj naprawdę cieszył i moim zdaniem jak nawet przegramy to nie odejdzie, a jak odejdzie to będzie inny sponsor, już jest kilka propozycji, więc o to sie nie martwię.
Co do prawa Bosmana mam nadzieję że Tomek i Jarek do was nie przyjdą, ale to może się tak zdarzyć że do jakiegoś klubu dojdzie mocny sponsor i wam Laszkiewiczów wykupi, i zgarnie całą śmietankę. A Rajski powiedział kiedyś w wywiadzie że on nie chce grać w innym klubie PLH tylko za granicą więc nie wiem czy do was dojdzie. W obwodzie pozostaje wam Waha na 2 bramkarza, ale może się nie zgodzić.
Nie wiem czy Rajski pogodziłby sie z rola II bramkarza.A o naszego sponsora się nie martw na pewno nie odejdzie.
kontrakt Rohaczka jest wazny tylko do konca tego sezonu(info pewne ) ,sam jestem ciekawy czy zostanie dłuzej u nas?? a jeżeli chodzi o Hartmanna to bym go zostawił na innych warunkach finansowych(bo choc jest dobry to do gwiazdy mu brakuje troche jeszcze)
teraz wyjdzie czy profesor to człowiek z jajami.Na jego miejscu miałbym teraz taką sportową złość że zrobił bym wszystko by za rok wrócić na szczyt.Teraz jest czas by podpisywać nowe umowy z zawodnikami i transfery.Ja osobiście widziałbym u nas;Kłysa i Furo z tth,Drzewieckiego,Wróbla,Rompkowskiego,Zachariasza,Odrobnego ze stoczni.Bagińskiego ,Ślusarczyka,Belicę z Gks ,z Podhala Baklarika,Kacira,Jakesa,Voznika,z unii Wojtarowicza i Jarosa.
Wierzę w profesora to dla niego żaden wydatek zwiększyć budrżet o 1 mln zł ,a wtedy bylibyśmy poza zasięgiem jakiejkolwiek konkurencji bo dojdzie nam ok 500 tys (kasę ta musieliśmy na granie w Katowicach przeznaczyć zamiast na kontrakty.Praktycznie bralibyśmy wszystko co najlepsze.
Rewenator nie ma najmniejszych szans by Hartmana mieć za mniejszą kasę.Zięba ściągnął go w chwili słabości Skalicy .Skalica chciała go już w październiku z powrotem bo stanęli na nogi finansowo.Duńczycy Hartmanowi dawali 3 razy tyle co płacimy mu +samochód służbowy.Zdecydował się na Cracovię bo urodziło mu się dziecko i chciał grać jak najbliżej domu.Dlatego odmówił Duńczykom i Stoczni co dawała mu tyle samo co my.To jedyny stranieri co powinien zostać!!!.
narazie to trzeba stworzyć drużynę juniorów.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)