umieram
-
-
CRACOVIA - PODHALE play off 3 : 4 - temat zbiorczy
kurwa zabieraja chyba mnie..
w morde, menda Rozanski:(((((((((((((((
kurwa mac!!!!!!
przegralimy;(
W dupę jeża, frajerstwo nasze. Idę się u(ś)pić.
ale wtopa
kur.. mac ide chlac,ja pierd....
Niestety Rózanski najlepszy!!!!!!
Są takie momenty w życiu mężczyzny, że chce się płakać. To jest taki moment :( .
nie wierze,Cracovio...;nie wierze..;kkkuuuurrrwaaaa
ale jestem rozjeb...,napewno nie tylko ja,masakra,zwalka dzis murowana u mnie
:(:(:(
trzymajcie sie,ide zatopic smutek w alkocholu
Najlepszym nie wychodzi jak Laszka ,Pasiutek nie strzelił????To niemozliwe????CHYBA ŚNIĘ????
Szkoda bo jak by Prokopowi nie odbił sie krążek to pewnie był by gol ale Podlipni co zrobił udeżyłby jak by od niechcenia w środek TU MI BRAKUJE KARELA !!!!!!!!!!
ehhh, tak to juz jest z karnymi...
glowa mnie boli, mam dosc, ide sie leczyc...
3majcie sie
CZY WYGRYWASZ CZY NIE...!
No a HARTMANN nie strzelił gola, z karnego gratki dla was za to że tak walczyliście, gratki za doping, ale to PODHALE będzie w wielkim finale.
ps. ale się wam nie opłaciło przegrać dla biletów. hehe
Brakuje Profesora, Voznika... Za to mamy Pinca et consortes. :(
Gratulacje dla Podhala. Niestety, ale jak się w TAKIM meczu wygrywa u siebie 2:0 i mimo to w tak kretyński sposób przegrywa, to nie zasługuje się na grę w finale. Prokop, Pinc, Cerny - to zawodnicy, którzy nie mają prawa grać w zespole Cracovii.To już wolę takich jak Wajda - przynajmniej młody i ambitny. Teraz trzeba wygrać brąz, bo to plan minimum. I zacząć myśleć o nowym sezonie. Bo ten jawi się bardzo mgliście i ciężko.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)