dead przestancie nam krasc piosenki...
-
-
CRACOVIA - PODHALE play off 3 : 4 - temat zbiorczy
dead29 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Więc życzę wam i sobie ciekawego meczu w
> piątek i dla Szarotek życzę FINAŁU, najlepiej
> ze 100-cznią, sa niesamowici z 3-0 na 3-3, wielki
> sukces.
No to twoje marzenia sie raczej spełnia ,bo nie sądzę ,aby Stocznia zdołała jednak wygrać w piatek w Tychach i będziecie grać z nimi w FINALE ....ale pocieszenia.
Nie ja kupiłem krążki na waszym lodowisku, będą wpadać do waszej bramki, w dodatku kupiłem też ochroniarzy i nie wpuszczą waszej drużyny na lodowisko, w dodatku kupiłem waszegom prezesa i nie postanowił kupować meczu :)
dead postanów sobie nie postanawiać
Przy takich okazjach jestem pewny jednego ... czy wygrywasz czy nie...Niestety w piątek mnie nie będzie w Krakowie , mimo wszystko jestem raczej spokojny o wynik :).
Vasago Napisał(a):
| W chwili obecnej na 50%
| jesteśmy poza finałem....
Kwintesencja czarnowidztwa... nie w polowie wygrani tylko przegrani :D
Post miesiaca.
Nic sie nie stalo Cracovio nic sie nie stało,w piatek zagracie jak z nut i wybijecie hokej Wojasowi..Slabon ,Laszka L.i D. Maniek i Piekarski dadza powtórkę z niedzieli w Krakowie i będziemy szczęśliwi.
Widocznie hokeiści wolą zakonczyć rywalizacje u siebie:).
W piatek wygramy!!!!!
Wie ktos o ktorej jest mecz w piatek? To wazne dla mnie!!! Musze sobie ustawic dzien juz dzis! Prosze o wiarygodne info!
ciekaw jestem jakim prawem Podhale robi naszą lokomotywę, może się kolega z Podhala wypowie.
Wszystko odpatruja lokomotywę ,zawolanie kto wygra mecz,piosenki tylko hokeisci nie potafia tak jak nasi podziekowac kibicom,widocznie nie maja za co .W piatek wszyscy na Siedleckiego!!!!!
Dementor, małpują nas niemiłosiernie we wszystkim co nie przeszkadza im nas nas bluzgać. Ale popatrz na to z tej strony - jesteśmy wzorem.
Wlasnie jak ogladalem relacje w tvp (tylko polowe 2 giej tercji) to nie maja zadnych swoich piosenek wszystkie nasze tylko zamiast Cracovia to podhale...i w wielu nawet sie nie rymuja..
No to jesteście wzorem, ale przynajmniej jest doping, ale przynajmniej u nas ostatnio nie było na was bluzg, w przeciwieństwie do waszej drużyny.
http://www.wojas-podhale.z-ne.pl/dalej.php?szyld=zdjecia&link=zdjecia&link2=zdjecia&id=69
tu macie zdjęcia z meczu,
odkryłem że MAAAARIIIIIIIIJJJJJJAAAANNNNNN ma taki sam telefon jak ja!!!!!!!!!!!!!!!
dead29 , jedno co moge powiedziec o tych fotkach to że zaje..iste macie tam swiatlo - szczerze zazdroszcze...
dead29 Napisał(a):
ale przynajmniej u nas ostatnio nie było
> na was bluzg, w przeciwieństwie do waszej
> drużyny.
To dobrze, że u was taka kultura, szkoda tylko, że Podlipni sam się wyzywał ;)
A to bydło co odgadzają pastuchy w odblaskowych kamizelkach to taki zwyczaj Podhala ?spedzają je z obór i chlewików na dzień meczu? Najlepiej widać jak sie zachowują na zdjęciu z Marianem.Nie no dead i inne bodzie, pitery - nie pierd.....ie jacy to wy jesteście cacy i bez skazy.
nie wiem jak wy,ale ja widzialem na tych zdjeciach,jakies wciekle psy...szkoda slow.
ryba psuje sie od glowy - dziwne by było gdyby fani zawodników rzucających bidonami w publiczność, czy 'walących w ryj' przeciwnika który śmiał wbić gola, zachowywali się normalnie. Tak sobie myślę że oni jeszcze nie dorośli, żeby mieć MP. Było by bardzo źle gdyby to się stała sztandarowa ekipa PLH...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)