Ale Karvin gość z Nowego Targu w komentarzu na Hokej 24 napisał, ze gość na balkoniku ( podejrzenie pada na Ciebie:-)) kiwał znacząco głową ( albo machał ręka juz nie pamiętam), że bramki nie było :-) :-) :-)
-
-
CRACOVIA - PODHALE play off 3 : 4 - temat zbiorczy
Tomecki tam piszą o kolesiu z kamerą
dead - bramka była na 100% i nie zmienił decyzji Pachucki bo ją podjął dopiero po analizie zapisu - odstawiał by ten cyrk gdyby niezależnie od wszystkiego był zdecydowany uznać bramkę?
a teorie spiskowe że monitoring nie działa na meczach z Podhalem żeby Was uciskać polecam zgłosić do TVNu :)
Pysz też dał pokazówke. fakery w stronę kibiców dziękującym zawodnikom po meczu.
Dzis rozmawialem z moim dobrym kolega z NT ktoryjest fanatykiem Podhala i na wczorajszym meczu byl na VIPie i powiedzial mi tak: Podhale nie wykorzystalo gry 5:3 wykorzystala ja Cracovia co do bramki stwierdzil ze raczej byla prawidlowo zdobyta a koncowe ekscesy swoich zawodnikow nazwal blazenada i brakiem profesjonalizmu bo nerwy im puscily jak niemowlakom! Dodal jeszcze ze mecz nam wygral Radzik! Tyle ze on jest normalny bo juz prawie 15 lat mieszka i pracuje w Krakowie wiec nie dopadla go zawistna przesladowcza mania kompleksiarzy z NT! :)
bramka była ewidentna...krążek wpadł przy samym słupku a póżniej nastąpiło ruszenie bramki.
Mecz zawsze wygrywa druzyna lepsza.
Bo lepsza jest ta ktora strzeli wiecej bramek.
Moze i Podhale szybciej jezdziło na łyzwach,
może uzyskałoby wyzsze noty za "wrazenia artystyczne"
Tylko ze w meczu hokejowym a taki byl rozgrywany w piatek
po prostu przegrali.
Mieli swoje granie w 5 na 3 (w tym przez 3 minuty non stop!)
mieli Leszka Laszkiewicza 12 minut poza grą,
wychodzili kilka razy sam na sam z Radzikiem.
Gdyby wykorzystali swoje szanse
nawet najbardziej skorumpowani sedziowe
nie byli by wstanie odmienic losów meczu.
Ale tego dnia to Cracovia potrafila wykorzystac gre w przewadze
i majac duze mniej klarowne sytuacje
wbic 3 razy krążek do bramki Rajskiego.
A co do postawy trenera i zawodników Podhala w koncowce i po meczu,
to zacytuje slowa Czeslawa Michniewicza:
"Kiedy wygrywasz masz szanse pokazac klase jako sportowiec
Kiedy przegrywasz masz szanse pokazac klase jako człowiek"
Podhalaki stracili w piatek obie szanse.
Raf z całym szacunkiem ale powiedz mi kiedy ta klasę zaobserwowałes kiedykolwiek wczesniej u działaczy i sympatykow Podhala? Nie mogli wiec stracic tego czego nidgy nie mieli!
Stracili szanse przyjacielu
Szanse :-)
a tak wlasciwie to o ktorej jutro jestmecz bo jedni mowia ze o 16:15 a inni ze o 18:00 :/
16:15
http://video.tinypic.com/player.php?v=402ry52
pod tym linkiem jest bramka na 2-1
Taktyka Rudiego na piątkowy mecz to brak w skladzie Pinca i Prokopa :P!!!( Z PRZEGLADU SPORTOWEGO).Ciekawi mnie co teraz trener wymysli ?Najwazniejsze by sie dobrze skonczyło tak ja w piątek ,bo wtedy bede pewny na 95 % ze zagramy w finale
o ktorej jutro jest mecz? wlasnie w inf. sportowych po kronice powiedzieli ze o 18.30
???
Niestety, ale nie widziałem tego meczu (robota nie pozwoliła), choć wszystko wskazywało, że bez problemów obejrzę ten mecz.... Niestety siła wyższa:(.... Z relacji prasowych, internetowych oraz z rozmów podczas piłkarskiego meczu z Legią z kibicami, którzy widzieli ten mecz trudno o optymizm.... Niby jest 2-2 i kolejny mecz jutro w Krakowie, ale wyraźnie widać, że w tej potyczce Podhale jest niestety lepsze.... Naszą nadzieją mogła być ich sytuacja kadrowa (kontuzje), która niestety została rozwiązana wzmocnieniiami zawodnikami KTH Krynica (no cóż taki jest przepis i trudno).... Zobaczymy jak będzie jutro, ale niestety jakoś tego nie widzę.... Szczęście i Radziszewski nie będą nam wiecznie sprzyjać.... Nadzieja w tym, że każdy mecz jest inny, ale niestety wyglda na to, że pozostanie nam walka o brąz:(.... Manewr z Pincem i Prokopem, był moim zdaniem samobójczym golem Rohaczka.... Można powiedzieć, że ten samobójczy gol tym razem nie wpadł bo krążek zatrzymał się na słupku, czy poprzeczce.... W/w zawodnicy zawodzą na całego, ale mimo wszystko powinni grać bo w pewnym sense są wzmocnieniem drużyny, oczywiście nie takim jak powinni.... Trener Rohaczek, który odpowiada za trasfery (zwłaszcza obcokrajowców) pomylił się, a teraz kombinuje jak "koń pod górę".... Udało się w piątek, ale jak juz powiedziałem fortuna nie będzie nam wiecznie sprzyjać.... Będzie bardzo ciężko i szanse nasze na awans na dzień dzisiejszy oceniam 40-60 na korzyść Podhala.... Obym się mylił kolejny raz....
W niedzielę jest mecz o 16.15.Tak?A na TVP3 Kraków transmisja o 18.10.Czyli stare numery TVP.
Vasago- manewr z Pincem i Prokopem był czym ala manewr posadzenie na ławce Gizuuuu z Legią.
takie mam odczucia że chce wywołać u nich sportową złość i oby się to powiodło.
w niedziele w pełni sprawny powinien być Cerny bo w piątek grał po bardzo silnych antybiotykach a do niedzieli nafaszerują go witaminami.
Karvin Napisał(a):
-------------------------------------------------------
>> dead - bramka była na 100% i nie zmienił decyzji
> Pachucki bo ją podjął dopiero po analizie
> zapisu - odstawiał by ten cyrk gdyby niezależnie
> od wszystkiego był zdecydowany uznać bramkę?
> a teorie spiskowe że monitoring nie działa na
> meczach z Podhalem żeby Was uciskać polecam
> zgłosić do TVNu
>
Redachtór Cebula sie ucieszy!!! :-)
Wszyscy stranierii są do niczego wiec czy graja czy nie to nie ma zadnego znaczenia ,a to ze trener ich nie wystawia to jest tylko jego tajemnica ,ktorej moze nie chce zdradzić.
TVP3 Napisał:
-------------------------------------------------------
> Wszyscy stranierii są do niczego wiec czy graja
> czy nie to nie ma zadnego znaczenia ,a to ze
> trener ich nie wystawia to jest tylko jego
> tajemnica ,ktorej moze nie chce zdradzić.
Owszem są bardzo słabi jak na stranieri, ale mimo wszystko powinni grac bo sa lepsi od niektórych zawodników krajowych z naszej drużyny.... Powinni mimo wszystko grać....
Przepraszam Cie bardzo Vasago ale ja podobnie jak TVP3 uwazam ze zaden obcokrajowiec nie jest lepszy od naszego najgorszego, gracze z nich beznadziejni ,trener cos pewnie do nich ma ze ich nie wstawia do składu /może sa tak niepewni??/i nie wypuszcza na lód chociażby po to by np.pierwsza piatka miala troche dłuższa chwilę wytchnienia,uwazam że przydali by sie chociaż do tego.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)