Różański- zmana butów nic ci nie pomoże bo prymityw bedzie dalej z nich wychodził
Wg. rejonizacji Twój szpital znajduje sie przy ul. Babińskiego w Krakowie.
Chadziński- jawne faworyzowanie jednych aktorów widowiska nie przystoi komentatorowi
telewizji publicznej. Coraz mniej sie dziwię dlaczego nie sędziujesz meczy
w PLH - bo zatracileś cechę najważniejsza u arbitra- OBIEKTYWIZM
-
-
CRACOVIA - PODHALE play off 3 : 4 - temat zbiorczy
PAS .Zroum jedna sprawe na forum h 24 wzpowiada sie cala POLSKA nie tylko kibice PNT mistrz jest zawsze w plecy. pozdrowienia dla normalnych.
Chadzińskikomentowalmecz???
ok.
dead29 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No dobra błąd a czy ktoś tu pisał jaki to
> Marian psychopata jak wysłał Voznika na kilka
> tygodni na rehabilitację ja Jarka nie
> usprawiedliwiam, zrobił źle powinien
> przeprosić.
>
> Takie moje zdanie, ale nie powinno się obrażac
> też Jarka za to,
>
> Jeszcze raz gratulacje.
Od Mariana wara to Wasz psychopata Kolusz naraził Mariana w zeszłym sezonie na
kontuzje barku i okło 10 meczy grał z blokadą a po sezonie miał operacje,tego nikt nie wie w N.Targu bo my krakusy nie płczemy o byle g--no tak jak Wy razem z podpuszczajacym Was redaktorkiem Leśniowskim,piszącym głupoty,nastawiając wrogo nowotarskich kibiców na Cracovię-coż takiego bylo Voznikowi zderzył sie z Marianem nawet kary nie było-nie gral moze 2-ch meczy .Jak jest taki delikatny niech uwaza na dwa razy wyższego i śilniejszego Mariana,respekt musi byc !!!
Tu są zdjęcia :) http://www.sportowefakty.pl/galeria/index.php?k=6&p=21&g=486
najlepsze jest to - http://www.sportowefakty.pl/galeria/index.php?k=6&p=21&g=486&z=6
i to,bo to Voznik ma spotkanie z bandą - http://www.sportowefakty.pl/galeria/index.php?k=6&p=21&g=486&z=10
panie KAJAK z twojego postu wynika ze HOKEJEM sie nie interesujesz wiec po co Twoje posty.
Bo lubie jak Cracovia wygrywa (nawet w bierkach).
Forum to czytam co jakis czas i zauwazyłem że warta odnotowania jest przemiana kibiców Podhala po wygranym meczu i po przegranym.Sie normalnie wplątałem w dyskusje ........
Wojna zaczyna się od nowa
pj2007-02-25, ostatnia aktualizacja 2007-02-25 21:18
Hokej: Półfinał mistrzostw Polski: Wojas/Podhale - ComArch/Cracovia 2:4. W piątek wygrały "Szarotki", wczoraj "Pasy", bo grały skuteczniej i dokładniej.
Już w piątej minucie zadrżały serca nowotarżan. Doskonale broniący w Krakowie Tomasz Rajski fatalnie się pomylił. Górale zgubili krążek, a z pierwszej ,,gumy" huknął Grzegorz Pasiut i siatka zatrzepotała.
- Większe szanse na awans do finału ma zespół, który nie będzie łapał głupich kar - mówił kilka dni temu trener krakowian Rudolf Rohaczek. Czech pewnie kipiał ze złości, gdy jeden po drugim na ławkę szli Paweł Kozendra (wyrzucenie krążka za lód) i Marian Csorich (rzucenie na bandę w niegroźnej sytuacji). Po dwóch minutach bez założenia zamka w kolejnych dwóch górale ostro przycisnęli. Po serii mocnych uderzeń Tomas Jakesz huknął spod niebieskiej, krążka dotknął Milan Baranyk i był remis. Za moment nastąpiła chwila dla czujnych fotoreporterów: Rafał Radziszewski wyleciał w powietrze jak z katapulty, wcześniej parując na poprzeczkę strzał Mariana Kacirza.
Kiedy na ławkę kar powędrował Grzegorz Pasiut, zabójcze w przewagach "Szarotki" już po sześciu sekundach zdobyły gola. Rafał Sroka kilka razy markował uderzenie, poczekał, aż Leszek Laszkiewicz rzuci mu się pod nogi, i w końcu wypalił w róg bramki. Do końcowej syreny krakowianom brakowało czterech sekund
Kilka minut później Sroka ze złości walił kijem w bandę. Po jego frajerskiej stracie krążek przejął Leszek Laszkiewicz, pognał samotnie na bramkę i wykończył akcję pewnym uderzeniem pod poprzeczkę. - Wyczułem intencję Sroki i przeciąłem jego podanie - mówił przed kamerami TVP3 zmęczony lider "Pasów".
W drugiej tercji raz po raz zawodnicy obu drużyn zmieniali się na ławce kar. Ale brakowało szybko założonych zamków i składnych akcji. Gratkę mieli za to miłośnicy ostrych spięć. Między hokeistami co chwilę iskrzyło, a bandy trzeszczały aż miło. Najlepsze okazji bramkowe zmarnowali w tej części Baranyk i Zbigniew Podlipni. - Mecz wygra ten, kto pierwszy strzeli bramkę w trzeciej tercji - przepowiadał w przerwie L. Laszkiewicz. I wyprorokował. Sześć minut przed końcem meczu liczący Grzegorz Pasiut urwał się Martinowi Voznikowi i wpakował gumę w okienko bramki Rajskiego. Załamany bramkarz "Szarotek" padł na lód jak długi.
- Nie podniecam się tym zwycięstwem, play-off nie kończy się po dwóch meczach. Już we wtorek kolejny ciężki bój - tonował trener Rohaczek.
- Przegraliśmy ten mecz przez błędy. Drugą tercję powinniśmy wygrać 3:1, a przegraliśmy 0:1. Na domiar złego do końca sezonu nie zagra Sebastian Łabuz [kontuzja barku - red.] - mówił Wiktor Pysz, trener Podhala.
Wojas/Podhale - ComArch/Cracovia 2:4
Tercje: 2:1, 0:1, 0:2
Bramki: 0:1 - Pasiut (5.), 1:1 - Baranyk (14., Jakesz, w przewadze), 2:1 - Sroka (20., Zapała, w przewadze), 2:2 - L. Laszkiewicz (16., w osłabieniu), 2:3 - Pasiut (55., Hartmann), 2:4 - Laszkiewicz (60., w osłabieniu, do pustej bramki).
Kary: po 18 minut. Stan rywalizacji: 1:1.
info G,W.
Wspaniałe zwycięstwo!
Cos mi sie wydaje ze kluczem do sukcesu bedzie kondycha.
Od polowy 2 tercji Podhale puchlo w oczach
i jesli tylko uda sie we wtorek wejsc w koncowa faze meczu z sensownym wynikiem
to na koniec bedzie dobrze
Muertes Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> będzie dobrze - martwi za to spacerek jaki
> Stoczniowiec funduje Tychom
Spokojnie. Rok temu Tychy też miały spacerek z Unią, a a my 6 meczów z Podhalem, a jak się skończył finał wiadomo:-)
OK to zostawię Mariana w spokoju, popatrz sobie na sytuację gdy Leszek Laszkiewicz udzerzył chamsko Milana i niewątpliwie winna byc kara a na karę kto pojechał????????
Właśnie Milan, dzięki takim sytuacjom my boimy się złego sędziowania.
A w dzisiejszym DP jest wypowiedź pana Wojasa,który stwierdził ,że interesuje go w tym sezonie tylko Mistrzostwo Polski i jeżeli drużyna go nie zdobędzie to wycofuje się ze sponsorowania Podhala.Nie wiem na ile poważnie brać te słowa ,bo już chyba po zakończeniu ub sezonu mówił to samo.Ale jak rzeczywiście tak się stanie to stawką rywalizacji z Cracovią jest przyszłość hokeja w NT oraz samych zawodników Podhala.Po meczu ponoć bardzo długo nie wychodzili ze swojej szatni, w której było bardzo nerwowo i gorąco niczym ....w saunie.
Wspaniałę zwyciestwo jak lubie Rózanskiego tam mam nadzieje ze za ten incydent z ostatnich sekund ktos go porzadnie porysuje po tych jego zeberkach
Wygralismy i tylko to jest wazne chociaz mecz byl wyrownany i przez dwie tercje
to Podhale jednak wiecej mialo z gry 3 nalezala zdecydowanie do nas.
Rajski moze i w Krakowie dobze bronil ale ewidentnie widac ze jest slabszy
od Radzika i mysle ze nasi juz maja na niego sposob ,robi jeden blad i Leszek
oraz Pasiut juz wiedza jaki......
Bardzo zdziwily mnie komentarze Jacka Ch. ja tez mam krytyczny stosunek
do sposobu budowania naszego zespolu , ale kiedy graja kibicuje chlopakom
calym sercem , a w jego komentarzach wyczuwalem jakos taka niezyczliwosc...?
Martwi mnie jednak postawa naszych starinieri oprocz niezlej gry cialem Hartmana
nie byli lepsi od naszej 4 piatki...
Ja tam będę się martwił spacerkiem Tyszan jak pokonamy Podhale.
Jak zwykle jestem optymistą ale będzie ciężko.
CRACOVIA PANY!!!!!
O porysowanie Jarka się nie martw, bo Marian juz na niego polował 2 tercje, dalej Łabuz miał operację, powiedzcie że po ewidentnej karze na waszego zawodnika, Jarek nie grał na 100% możliwości bo nabawił się na kadrze urazu, i musiał z nim grać!!!!!!!!
To być może powód jego zachowania, bramki straciliśmy po naszych błędach i to jest prawda.
Ja jeszcze widziałem że ilekroć rozgrywaliśmy się to sędzia nam przeszkadzał i za gówno(przepraszam) dawał karę, dziwi mnie jeszcze jedna sprawa kfalifikator nie był tam gdzie zawsze, gdzieś indziej, może powiecie że to bez pokrycia ale ja po ochłonięciu mam złudzenie że Cracovia kupiła ten mecz.
I dlatego w przewadze straciliscie bramke. Ochłoń jeszcze raz.
kupilsmy mecz dobre hehe...
dead29:
nie potraficie przegrywac to wasza najwieksza wada - patrz zachowanie waszego (C), sedziowie napewno nie wypatrzyli wyniku meczu, bylo pare bledow np. ostatnia kara dla Pasow ( w tv nie bylo widac zadnego przewinienia)
Podhale sprzedalo mecz? raczej braklo wam sil, w tym roku gramy do 4 zwyciestw wiec jestem spokojny o finał
Art. 212.
§ 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku.
§ 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
Proponuję ustalić personalia oszczercy i powiadomić prokuratora o popełnieniu przestępstwa.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)