gtx Napisał:
-------------------------------------------------------
>
> Takie pesymisty to świat chyba dotąd nie
> widział.
> Chłopie czy Ty się codziennie końca świata
> spodziewasz?
>
>
Po tym meczu w Krakowie naprawdę trudno było myśleć optymistycznie.... Logika podpowiadała, że się nie pozbieramy.... No cóż - taki jest urok sportu.... Prawda jest też taka, że jeżeli człowiek ma słabą nadzieje, a jednak wszystko się ułoży pomyślnie, to później euforia jest podwójna.... Podobnie jest też w odwrotnym kierunku, tzn, że jeżeli jesteśmy pewni sukcesu, którego nie będzie to rozczarowanie też będzie podwójne.... Jest dobrze ale na pewno nie możemy popadać w hurraoptymizm.... Szanse są dalej wyrównane, tzn. minimalnie więcej szans na awans w tej chwili daję nam: 53-47
-
-
CRACOVIA - PODHALE play off 3 : 4 - temat zbiorczy
Brawo panie trenerze Rohaczek !!!
Gra na 4 piątki wydawała się niezwykle ryzykowna. Ale to tutaj trzeba szukać klucza do zwycięstwa. Oni padli a III tercja była po prostu nasza.
A prymityw Różański, kolega / ? / Laszkiewicza z reprezentacji to facet, który zamiast mózgu ma ......No co ma ?
Odpuszczę złośliwości pod adresem wiecznie niezadowolonych niektorych kibiców, wśród których pierwszym jest facet, który ma ksywkę na literę, której jak mówił kiedyś niejaki ślepowron nie ma w języku polskim.
Więcej zaufania do Trenerów i Zawodników.
Chłopaki jakże ja się dzisiaj cieszę.
A to dopiero początek.
HEJ HEJ CRACOVIA !!!
W piątek przy każdym kontakcie Różańskiego z krążkiem powinniśmy wygwizdać. I przyłożyć się do dopingu, bo w piątek niewiele się różnił od dzisiejszego. A kiedy dopingować fanatycznie jak nie w meczach z Podhalem. W finale będą Tychy i tłumaczenie, że gramy ze zgodą.
Dead29: Różański nie zrobił coś tam przy 4-tej bramce, tylko zachował się jak psychopata, uderzając Laszkiewicza w twarz tylko za to, że... zdobył gola.
[i]Karvin nie obrażaj Jarka wiem że coś tam zrobił przy 4 bramce ale nie dokładnie.[/i]
Chłopie zobacz sobie to w TV - Laszkiewicz strzela bramkę - podjeżdża do niego Różański i atakuje go z premedytacją waląc łokciem prosto w twarz - chcesz go jeszcze bronić?
To nie przystoi napalonemu juniorowi a od reprezentanta Polski kapitana Podhala powinno się wymagać dużo więcej klasy...
graty dla CRACOVI jestem pierwszy raz na waszym forum,według mnie Crakovia dzisiaj zagrała lepszy hokej od Podhala,powiem jeno wtorek jest nasz.PODHALE
No dobra błąd a czy ktoś tu pisał jaki to Marian psychopata jak wysłał Voznika na kilka tygodni na rehabilitację ja Jarka nie usprawiedliwiam, zrobił źle powinien przeprosić.
Takie moje zdanie, ale nie powinno się obrażac też Jarka za to,
Jeszcze raz gratulacje.
Pięknie Was Baco witamy tylko jedna uwaga pisze się Cracovia przez dwa "c"...
A we wtorek jak zawsze wygra lepszy:)
może i przesadzam tak pisząc ale nie znoszę takich akcji - nie wiem o co chodzi z Voznikiem i Marianem - nie widziałem tego to się nie wypowiadam - to widziałem to się wypowiadam
A niektórzy kibice Podhala, wpisujący się na hokej.net i swoim forum, znaleźli już winnych swojej porażki i są nimi oczywiście......sędziowie.
KHALID przepraszam za zniaksztaŁcenie nazwy Twojego klubu w drugiej części ale to pospiech robi swoje . Jeszcze raz PODHALE MISTRZ.POZDROWIENIA.
Czy to możliwe, że trwa normalna dyskusja z kibicami Podhala? Bez inwektyw?
No, proszę mi tu nie obrażać deda bo pójdzie sobie a wróci dziatwa bluzgająca.
E może nie daj Boże jeszcze kiedy wygrajo to wróco podhalańskie juhasy.Dzisiaj widać te bardziej pokorne sie wypowiadajo.........
Kluczem do sukcesu we wtorek jest wedle mnie odpowiedź na pytanie: która druzyna bedzie mieć lepsze warunki do regeneracji sił, odnowy fizycznej...
aczkolwiek w III tercji widać było, ze kondycyjnie to lepsi my jesteśmy - i oby tak dalej
4 bramka.. Faul przy tej bramce? To nie był faul! To było czyste skurwysyństwo... krązek juz dawno w bramce był ale .... (widocznie) tak trzeba było :(:(:(
PAS nie wiem czemu Ćie tak dziwi ta dyskusja.Mam nadzieje że nie myślisz że wszyscy kibice PODHALA są naapinaczami. Dla mnie najważniejszy jest hokej a ,między naszymi klubami niech wygra lepszy. pozdro dla normalnych.
No to polecam :
http://www.hokej24.pl/old/news.php?id=7120&wys_licz=tak#komentarze
to zrozumiesz czemu się dziwię.
Nie traktuję internetu jak stodoły w której młóci się cepem - jakiejkolwiek barwy miałby być to cep.
KAJAK jeżeli chodzi o mnie to wcale nie jestem pokorny .Mieszkam koŁo KRAKOWA kocham HOKEJ mój SYN trenuje w ''waszym 'klubie'a ja jestem kibicem PODHALA mam nadzieje że sytuacja wruci do normy i nie bedzie miedzy kibicami naszych klubów nienawisci.
cieszę się z takiego obrotu sprawy.... :)
No patrz Pan panie Baca jakie to życie przekorne.
Ja jestem pokorny, mieszka w w KRAKOWIE nie lubie hokeja(ale nawet jakby CRACOVIA w bierki grała to też bym się tym jakoś tam interesował)mój syn wogóle nic nie trenuje nie mam nadzieji że sytuacja wróci(bo powroty, chyba) miedzy kibicami naszych klubów do normy.
Wpis mój jest gościnny, bo nie chcę kolegom hokeistom w ich działkę wchodzić bo sie na tym słabo znam także prosze mnie wiecej do odpowiedzi nie przywoływać ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)