Kto może pomóc (są dla Was pomarańczowe kamizelki czyli głównie zaszczytna funkcja ochrony ogrodzenia) to koniecznie zapraszam na godz. 14.15! Nie tylko z Grupy 100 oczywiście -). Z góry wielkie dzięki!
CRACOVIA NON STOP!
-
-
POTRZEBNA POMOC PRZY ORGANIZACJI MECZU TOWARZYSKIEGO Z POLONIĄ!
fajnie by bylo, zeby wyjasnic, jakie sa konkretnie uprawnienia i zadania takiej ochrony, bo potem jak sie rzuca taki dziadek jeden z drugim, to mu przeciez nie przyloze...
No to przyjdziemy z maaćkiem jutro axe i będziemy bawić się w justusów!
Mam nadzieję że będzie nas więcej bo we dwójaka to se możemy, ale browarów przypilnować!!
Liczę na kosyniera, ze jednak jutro zapomni o flagach, a będzie szalał z plastikowym scyzorykiem na ochronie!
Może pan pizza pomoże?????
moze zzenon?
A może pomogą Ci co to chwalą się iloscią wysyłanych tutaj postów????
zabawne, wpisales w tym temacie juz 4 posty..
BO CHCĘ WYWOŁAĆ KILKU PRZYJACIÓŁ Z OSOBNA, TY ZA TO JESTEŚ NIDOPODROBIENIA SIEKIERA PROSI O POMOC A TY CHCESZ WYJASNIEN CZŁOWIEKU JUZ MI CIE NAWET NIE JEST ZAL.
a musicie sie klocic o takie bzdury. Widac ,ze oczekiwanie na pierwszy mecz wiekszosci po nerwach uderza:-)
to moze jak bedziesz pilkarzy wymienial, to tez w osobnych postach? godne podziwu, zaiste. i bedziesz innych o pisaniu na sieci pouczal.
axe prosi o pomoc, a ja sie przy okazji pytam, co wlasciwie wolno mi zrobic, jak ktos sie pluje, ze wejdzie bo mu sie tak podoba. bo na wieczystej akurat z dziadkami mialem taki problem, a poinewaz pierwszy raz cos takiego robilem, to doswiadczenia nie mam. moze uwazasz, ze nie mam prawa zapytac?
zal to Ci powinno byc samego siebie, bo na innych sie ogladac lubisz, ale jak ktos Tobie przygani, to od razu jezus maria krzywde Ci robia, prawda?
eee, siedze u dziewczyny, wiec sie z jej konta napisalo. brajt pisal, jakby co.
do ochrony zgłosił sie radek jest już nas trzech chłopcy więcej entuzjazmu brajt na Ciebie tez licze tym bardziej ze nieżle sprawiłes sie na turnieju od siebie dodam że po meczu ja zapraszam na piwko wszystkich co zaoferują swoją pomoc. Pozdrowienia
ja niestety przyjade moze nawet pod koniec 1 polowy, bo mam jeszcze inne pasiaste zadanie. ale juz sie zapisuje na nastepny sparing.
widzę , że niesłuszne poglądy zostały wykasowane ...
na pewno chodzi Ci o ten temat? dla mnie niczego nie brakuje, ale moze cos przegapilem
:))
Wstyd panowie netowcy i nie chodzi o brajta ktory sie wytlumaczyl bylo nas słownie 3 ja hc no i kosynier proponuje pisać mniej pierdół a więcej pomagać siekierze bo zostalismy co prawda zwyzywani na ochrone ze nie przepuszczamy za darmo ale to nic w porównaniu do tego co człowiek czuje jak dobrze zrobi coś dla dobra klubu.SZACUNEK DLA SIEKIERY ZA DOBRZE WYKONANĄ PRACĘ.Mam nadzieje że więcej netowców zacznie pomagać przy organizacji meczów a mniej pisać . Pozdrowienia dla tych co nam pomagali.
ja juz pisze sie na nastepny raz. ale powtorze moje pytanie, to moze dostane na maila odpowiedz - jak skutecznie tlumaczyc dziadkowi jednemu z drugim, zeby nie robil jaj i nie wchodzil.
Zgadzam sie z Maćkiem,że czyta sie tu niekiedy dziennie tyle głupot,że aż żygać się chce .Czy paski na strojach mają mieć szerokośc 5,6 cm,czy może 5,7????Czy Olszewski powinien ubierać krótkie spodenki,czy długie,albo,czy Zióło powinen pić dwa,czy trzy piwa dziennie na obozach kondycyjnych???
Dzielni porzadkowi (fotka na zyczenie :-))
[img]http://www.cracovia.krakow.pl/jpg/kibice/trojca.jpg[/img]
A po pracy zasluzony odpoczynek! :-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)