E tam... Obecność Majewskiego i tak wszystkich odstrasza... jak napisał Przegląd Sportowy.
-
-
Transfery cd. niekończącej odyseji :) [temat zbiorczy] - temat się wysypał to jest archiwum jest nowy wątek
Thwaite na lewej obronie gra na poziomie Radwańskiego a temu przydałby się konkurent
A ten niby słaby jak ktos napisał Madejski na którym też nie poznał sie wuefista być może przejdzie do ligi szkockiej.
awaria Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A ten niby słaby jak ktos napisał Madejski na
> którym też nie poznał sie wuefista być może
> przejdzie do ligi szkockiej.
ten Madejski, co w Hutniku grał?
http://sport.onet.pl/0,1248691,1660917,wiadomosc.html
ano ten z Hutnika
On tam pasuje - on jest taki: najlepsza sytuacja dla niego to stracic pilke w samobojczym zacmionym dryblingu, by pozniej dogonic przeciwnika i z pelna walka zabrac mu z powrotem pilke. Pasuje tam do Szkocji, a i rzuca sie w oczy. Jezdziec bez glowy.
W dzisiejszym PS pisze,że Cracovia zaprosiła na testy dwóch zawodników Czerno More Varna.
Małecki talent? dla mnie to jest druga wersja moskały tylko potrafiącego podać. nam nie potrzeba niskich napastników. pozatym to jest pies czystej wody nawet raz go na dyskotece widzialem w polo wisly zreszta wystarcza mi jego gesty w czasie przedostatnich derbów u nas kto siedział na C ten pamieta
Cwielu to dobry pomysły też o nim myślalem i jego przejście do nas byłoby realne, inaczej ma się sprawa z Kokoszką bo on raczej w rozwoju by się cofać nie chciał..
nieprawda ogladałem ostatnio program z Kokoszką na tvp3 , powiedział że ma już tyle lat że musi grać regularnie w lidze, więc myśle że u nas chciałby grać ...
no tak ale on regularnie moze grac w lepszych druzynach a nie walczyc o utrzymanie stad daleko do kadry
Widzew jest jeszcze niżej a jakoś do kadry mają bliżej ;) a mogą być jeszcze niżej :]
Santo - Cwielong nei wiele wyzszy od Moskaly, wiec ten argument co do Maleckiego nie przekonuje mnie.
Dostal to chodzi w wislackim polo :)
A może Lisowski z Widzewa:D:D:D??????????????????????????????
Quentin i Hamer wiedzą że to nasz gracz:D:D:D
lopez ale nie chodzilby w tym po dyskotekach pedał. cwielong ma to cos malecki to pies wislacki i ze slabymy jak dla mnie umiejetnosciami
ja dalej proponuje Napoleoniego na ofensa
Napoleoni jest chyba troszke fioletowawy, wiec nie podchodzi.
azurro mysle, ze ci znad morza czarnego są bardziej fioletowi niż Napoleoni :d
Napoleoni gdyby grał w lepszej dróżynie byłby gwiazdą ligi...nie dość że szybszy od Moskały to jeszzce technike ma o niebo lepszą
Małecki jeździł na mecze specjalami z psiakami, to jest typowy pies wiec odpada. To jest ich wierny kibic.
W dzisiejszym PS pisze ,że ŁKS chce sprzedać Madeja i ze względu na to,że w czerwcu kończy mu się kontrakt chcą za niego max 500 tys zł.
Ten koleś z Siarki Tarnobrzeg to będzie dopiero tranfer! Już się nie mogę doczekać! Wygramy ligę dzięki niemu...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)