zac proszę Cię....KASA !
-
-
Transfery cd. niekończącej odyseji :) [temat zbiorczy] - temat się wysypał to jest archiwum jest nowy wątek
To Arka zatrudniając za duże pieniądze "gwiazdy" I ligi tj Surma czy Chmiest ma jej mniej niż Cracovia ??!!
Mniej pewnie nie, ale woli płacić Surmie, Chmiestowi niż perspektywicznemu zawodnikowi (tzn takiemu, który za 3-4 lata będzie ligowcem pelną gębą)
Ja wiem ciśnienie w Arce na awans jest ogromne.Nie daj Boże jak sie nie uda....
Jakby był taki wart tynfa to by go Arka czy Lechia już dawno miały u siebie a nie nasi wypatrzyli gościa na drugim biegunie:D:D:D
IAN
Aż Ci sie dziwie:), A co powiesz o Grodzickim? A kto miał pod nosem Jańczyka czy Korzyma?
Legia jakoś sie nie dziwiła że ich nie bierzemy:)
Dokładnie - róbmy swoje.
zubereg....w Sandecji siedzi gostek co rozprowadza transfery do Legii....Do Cracovii ci gracze by nie trafili-nie było szans.....
może w Bałtyku siedzi gostek co będzie rozprowadzal transfery do Cracovii ? :-)
Pablito nic nie odwołuje.Gizę chcieli na silę wytransferować.I nic nie odszczekuje co napisałem .Nie ma powodu.Kolejny raz oszukano kibiców Cracovii obiecankami cacankami.
Zapytam gdzie te 3 mln na transfery?Znów zafunduje nam Filipiak tę sama bajkę że Cracovia ma dużo pieniędzy na transfery tylko nie ma kogo kupić!!!!!.
a tak konkretnie to kto jest wart?
Zobaczmy
kojarzę dwóch gości co ich tak strasznie polecałeś
Chmiest który nie dał rady w Portugalii a w Polsce nawet angażu w pierwszej lidze nie złapał - jedna udana runda w Odrze to trochę mało
Aleksander - nie był w stanie złapać się do pierwszego składu w Widzewie - 4 bramki w tym sezonie
Kogo teraz powinniśmy wg. Ciebie kupić?
Jeżeli chodzi o młodych obrońców to jest w Clepardii Kowalczyk.
Podobno bardzo dobry (Santo niech się wypowie).
Był przymierzany do naszych juniorów, nawet z nimi trenował,
ale Clepka podbijała cene do 10 000.
I chyba z niego będzie lipa.
Karwin rynek jest teraz przebrany.Ze stołu zostały okruchy.Karvinie zawodników polecanych przez mnie było kilkunastu.Dziwne że akurat tylko Chmiesta i Aleksandra pamiętasz.Za wielu z tych graczy nie trzeba było wg płacić tylko dać porządny kontrakt.Jednym z zawodników którego wielu chciało w tym ja był Celeban.Poszedł aż za 100 tys euro do korony -zapytam czy to wygórowana kwota????.Takich okazji było więcej.Tyle że nikt za 5 tys zł kontraktu nie będzie grał.
Za 3 mln można się realnie wzmocnić.Pod jednym warunkiem że te 3 mln chce sie wydać ,a nie okłamuje się kibiców nie mając wg zamiaru tego tego zrobić.
Co do Gizy to cieszę się że zarozumiałemu Filipiakowi i Tabiszowi zrobił pstryczek w nos.
Już liczyli euro a tu figa z makiem.Żeby nie było niedomówień jestem za tym by go sprzedać ale nie za 700 tys euro .Najważniejsze dla mnie to by klub w chwili sprzedaży miał podpisane umowy z piłkarzami na jego miejsce.Nie powinno być tak że najpierw sprzedajemy ,a potem szukamy i nic nie znajdujemy bo Filipiak opowiada starą bajkę ,,Mamy mnóstwo pieniędzy na transfery tylko w Polsce nie ma kogo kupić''.I efekt pozbywamy sie reprezentanta Polski -kupujemy zawodników na wagę i sztukę dla sztuki.Już raz to przerabialiśmy jak ściągnęliśmy tani złom z Zabrza.
Pottrer- szkoda czasu na analizę twojego posta
Tym razem przyznaję rację potterowi.
Zebyscie nie plakali jak zamkna okienko transferowe , i ciekawe co wtedy powiecie !
bo wiadomo co Filipiak powie : NIKT SIE NIE NADAJE , ALE PIENIADZE SA !! a wy znooow HURA HURAAA beda wzmocnienia, trzeba czekac :)
Po ostatnim oknie transferowym prawie nikt się nie nadawał. I wcale na tym źle nie wyszliśmy. Więc zaufajmy panowie Stefanowi, a nie psioczmy bo to się już nudne robi.
Już raz kupowaliśmy na siłę i w pośpiechu (w Zabrzu)! Wyluzujmy trochę, poczekajmy nic na siłę!
ps.
Dziś na treningu ma się pojawić napastnik z nad morza i Litwin! Może coś z tego będzie!
O kotrej ten trening?
o siedemnastej na El Paso
Osobiscie Panowie i Panie wole zeby nasz klub sprzedal Gize bo chlopak sie marnuje w Cracovii i to trzeba jasno powiedziec. Za ow 700tys euro mysle ze spokojnie mozemy pozyskac Łakomego, Kuliga lub tez Tomasika ze wskazaniem na 1i3 poniewaz sa stosunkowo mlodzi i co najprawdopodobniej Wam sie nie spodoba starlbym sie pozyskac Trzeciakiewicz z Korony moim zdaniem chlopak ma bardzo duzy potencjal niezla technika swietne warunki i co warte podkreslenia w srodku pola mielibysmy 3 wieze nie do przejscia.Jest jeszcze jedna moja propozycja widze u nas Tralke z Pogoni Szczecin chlopak zapomniany mlody z potencjalem swietnym uderzeniem dobra technika.Mysle ze dodajac do tego Witkowskiego i Brazyliane moglibysmy powalczyc w lidze nawet bez Gizy.Mozna powiedziec ze bylaby to mieszanka doswiadczenia (Bojar Baran Plastik Fafel)z mlodscia( Tomasik Trzeciakiewicz Jelen Dudzic Witkowski).Mysle ze siegajac po 4 zawodnikow i tak nie wydamy calej kwoty ktora otrzymamy za Gize i tutaj apel do Klubu wyremontujcie ta obore na kablu wymiencie lawki i na BOGA ZROBCIE BOCZNE BOISKO TRAWIASTE!!Zeby te nasze talenty Dzwonki Snadne i inne gady mialy gdzie grac poza sztuczna ktora niszczy im stawy!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)