Poczekajmy na Oficjalna. W zeszlym tygodniu portale trabily, ze Witkowski jest w Zabrzu.
-
-
Transfery cd. niekończącej odyseji :) [temat zbiorczy] - temat się wysypał to jest archiwum jest nowy wątek
Porównajcie tekst z Interii z tym z dzisiejszego PS. Przecież są prawie identyczne. Moim zdaniem ktoś na Interii po prostu z opóźnieniem wrzucił newsa z Przeglądu :)
Taki sam od rana jest już na Onecie i 90minut.pl...
ale meidzy 2 a 3 liga jest roznica..:) poza tym Szczoczarza widzielismy w akcji juz..wierzcie lub nie ale ja biegam duzo szybciej:P
potter zwrocil uwage na to co mi sie marzy. czyli niszczenie przeciwnika przy pomocy dojrzalszych pilkarsko (np za 2 lata) Dudzica i witkowskiego:)
Witkowski w Cracovii :) Świetny transfer bravo!
Tylko nie lamentujcie potem jak z nim nie podpiszą. Tym razem Klub wogóle nie informował o sprawie (czyli od czasu Węgierskiego murzyna ogromny postęp:) ). Obawiam się ,że wszystkie dzisiejsze doniesienia prasowe opierają się tylko na tym co TP podało w niedzielę...
Oczywiście Potter ma racje, jezeli dojdzie do zatrudnienia Witowskiego to tylko pogratulowac Majewskiemu i działaczom. (nie znaczy to ,że się Kamil sprawdzi ale ma wszelkie dane po temu...młody , dość wysoki i strzela dużo, a jak się sprawdzi to jeszcze Klub na nim zarobi)
Zapowiada się wszystko dobrze.. I narazie cieszmy się ze coś zostało odpowiednio załatwione!
Mam nadzieje że naszemu nowemu nabytkowi gra w Pasach wyjdzie na dobre a co za tym idzie, także i nam:]
Czekamy na kolejne madre transfery!
To teraz czas na obrońce, może powinien do nas wrócić Marcin Makuch.
W Ruchu Marcin ma najlepszą średnią ocene za sezon ze wszystkich zawodników.
Rywalizacja na prawej stronie WACEK - MAKUCH była by ciekawa.
Witkowski nie podpisal zadnego kontraktu z Cracovia !!
nikt w klubie nic o tym nie wie
Krzysieksc nie ma sie z czego cieszyc ze cos zostalo odpowiednio zalatwione,bo nie zostalo, informacja wyplynela na zewnatrz i cena skoczy teraz, bo jak widac do gry weszly 2 kluby, Gornik i Lech i teraz licytacja sie robi za zawodnika, a nasz Profesor czegos takiego nie lubi. Zreszta potter pisl na ten temat wczesniej.
ja jestem mimo wszystko dobrej myśli a z tym makuchem to mam nadzieje zart? hehehe bez przesady...
dokładnie kkk, choć tym razem to nie z Klubu wyszło na zewnątrz tak się wydaje...
na 90minut.pl Witkowski jest już wpisany na zielono ...
"Ostatnio pojawiła się kwestia transferu do Cracovii Kamila Witkowskiego - napastnika Górnika Polkowice, choć skądinąd wiadomo, że jego menedżer Andrzej Szarmach szuka mu klubu we Francji. - To są na razie spekulacje - mówi szkoleniowiec "Pasów". - Prowadzimy rozmowy z wieloma zawodnikami. Jak umowa będzie podpisana, to ogłosimy ją oficjalnie. Czy znam tego piłkarza? Nie powiem, że nie"
źródło: GK
TP podając info o Witkowskim wyszło troszeczkę przed szereg.Nie sądze aby ta informacja pomogła w podpisaniu kontraktu.
Czyli dalej nic nie wiadomo. Proponuje zagłosować na Cracovia, pokażmy kto rządzi w małopolsce.
http://www.supporters.pl/index.php?page=statistics&district=4
"Dopóki nie podpiszemy...
Wczoraj informowaliśmy o tym, że bliski przejścia do Cracovii jest napastnik Górnika Polkowice Kamil Witkowski. Trenera Stefana Majewskiego poprosiliśmy o skomentowanie informacji jednej z gazet, która napisała, że 22-letni piłkarz już związał się umową z "Pasami". - Dopóki nie podpiszemy kontraktu, nie będę niczego potwierdzał, ani niczemu zaprzeczał - stwierdził szkoleniowiec. "
I tak ma być ...a ,że w prasie spekulują to fajnie w końcu to bezpłatna reklama Cracovii:)
RK podało o 9 ze Witkowski podpisał
audax Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> RK podało o 9 ze Witkowski podpisał
sie dziewczetom na koszulkach ;)
Tylko czy rk nie korzystało z tego samego źródła czyli Interii i PS.Coś mi sie wydaje
że poprzez długi język Crac sprawa się skomplikowała.Jeśli by tak sie stało to wypada podziękować mu za ,,niedźwiedzią przysługę''.Ja rozumiem że jest sezon ogórkowy i nie ma o czym pisać,ale lepiej pisać tylko o faktach dokonanych.Ci ludzie nie zdają sobie sprawę jak bardzo klubowi mogą zaszkodzić.Kolego Crac my nie jesteśmy Chelsea-wiele klubów jest od nas bogatszych i jak przyjdzie do licytacji jesteśmy bez szans.Dlatego musimy działać cicho , skutecznie i metoda faktów dokonanych.
Breaking news,
exclusively for Cracovia.krakow.pl/forum
Witkowski nie jest jeszcze zawodnikiem Cracovii (ani Górnika). Ma opróćz tego propozycje transferowe z lepszych klubów, ale jak sam twierdzi chciałby przejść do drużyny która nie gra o Ligę Mistrzów, bo chce przede wszystkim wywalczyć miejsce w składzie.
"chcę grać tam gdzie jest mniejsza presja"
Wszystko powinno się wyjaśnić w tym tygodniu bo chłopak chce się zadomowić w nowym klubie zanim rozpoczną się przygotowania.
I jeszcze słówko o kwocie odstępnego. Nie będzie to całkowicie darmowy transfer, bo Witkowski nie skończył jeszcze 23 lat. Trzeba będzie zapłacić ekwiwalent za wyszkolenie (myślę że jakieś 20 tys) no i pewnie odpalić działkę Szarmachowi.
A co się z nim dzieje http://www.90minut.pl/kariera.php?id=5068 - Mariusz Pawelec. Swojego czasu w młodzierzówce grał i całkiem nieźle sobie radził. Jakaś kontuzja?
[quote]- Kontrakt z Górnikiem Zabrze podpiszę w tym tygodniu - zapowiadał w ostatni wtorek Kamil Witkowski. Sprawa wydawał się przesądzona, a tymczasem do walki o utalentowanego napastnika włączyła się Cracovia. Na dwie rundy przed końcem starcia "Pasy" prowadzą na punkty. Ich oferta przebiła propozycję Górnika. Zaskoczony obrotem sprawy piłkarz poprosił o kilka dni do namysłu działaczy obu klubów. - Nie wiem jeszcze gdzie będę grał. Do końca tygodnia podejmę decyzję - deklaruje nie po raz pierwszy.
Witkowski cieszył się, że w Zabrzu rozwinie skrzydła i w dodatku zyska finansowo. Dotąd w Górniku Polkowice zarabiał 8 tysięcy złotych. Cracovia postanowiła zaoszczędzić na transferze, bo Witkowskiego można pozyskać za darmo, a za to zaoferowała wyższe zarobki piłkarzowi.
O tym, że nie tylko zabrzański kierunek wchodzi w grę od dłuższego czasu przekonywał Andrzej Szarmach. - Mam w zanadrzu kilka propozycji, nie tylko z Polski - poinformował menedżer piłkarza, a także były napastnik reprezentacji Polski i Górnika Zabrze.[/quote]
Źródło: jakaś strona Górnika Z.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)