Co jak co, ale wolę mieć Mistrza w jak to nazywacie "stodole po remoncie" niż słabiutką drużynę na cudownym, najpiękniejszym lodowisku Europy ...
-
-
II starcie: Naprzód Janów - Cracovia 3 : 4
marko42 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> jesteście oszołomy amen a co z tą bramką co
> krążek odbił się od dachu.chyba w waszej
> stodole po remoncie.
coś słabo to wychowanie dzieci neostrady idzie;)
Co ma krążek do waszych oszczerstw na necie człowieku?
co ma do plucia na zawodników?
co ma do niechęci przyznania ,że pierwszy Janów nie podał rąk w Krakowie?
Ręce opadają :(
A TAK NA PRAWDE TO NAPRZÓD POWINIEN TERAZ WALCZYC DOPIERO O AWANS DO EXTRAKLASY A NIE POUCZAC I NAPINAC SIE NA NECIE ,weszli dzięki zielonemu stolikowi i myslą ze juz wszytko wiedzą i są najmądrzejsi
lekko zaczynam sie irytowac tą bezsensowną polemiką z wszechwiedzącymi młodzieńcami z Katowic ...
ale swoja drogą to Robert nawet zabawne jak bredzą coś o końcu kasy itp.
nie wiedzą biedni ,że Cracovia bez kasy przetrwała grubo ponad 40-lat
a ja myślę że za niedługo wy wejdziecie normalną drogądo 1ligi żegnam bo niema co dyskutować z oszołomami
marko42 I ZNOWU OBRAZONY JAK KIEDYS SZAROTEK :P
o proszę ...
:D
:D
nienawidzę neostrady...
ale swoja droga bardzo trafne porownanie z szarotkiem - to chyba jakis taki typ ludzi ktorzy przychodza sie wyzalic i troche powyklinac, bo na swoich forach juz nie moga sie spelnic...
Karvin Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> nienawidzę neostrady...
Karvinie drogi przyjacielu ...
jakies kompleksy?
ja tam od czasu zamiany osiedlowej "niby sieci" na neostrade dopiero czuję co to znaczy internet ...
;)
już dawno Robercie nie mam osiedlowej sieci
a neostrady nienawidze jako symbolu dzieci neostrady
kliknij w moją sygnaturkę (dolną część dowiesz się o co chodzi)
acha i mam internet lepszy od Neostrady - zresztą ja TP nie będę placił... (wiem wiem Ty nie masz innego wyjścia)
Przecież odrazu pisałem że niema co polemizować:)
Ja też byłem w Janowie. Ładny obiekt, nowo odremontowany,bardzo kameralny. Otoczenie jak na filmach science fiction. Familioki, kopalnia Wieczorek.
Ale na lodowisku i wokół niego, jedno wielkie chamstwo i prymitywizm. Rejon kibiców Ruchu, którzy aż zioną nienawiścią do Cracovii. Zresztą komitet powitalny kiboli( małolatów) czekał na dworcu na kibiców Cracovii,nie doczekał się jednak i dlatego część z nich przybyła na mecz z opóźnieniem.
Wyzwiska i prymitywne przyspiewki w czasie i po meczu.
Sam mecz, nie był wielkim widowiskiem, ale dość dramatycznym. Cracovia, gdy podkręcała tempo była drużyną zdecydowanie lepszą.Róznica między tymi drużynami jest spora, mimo że nie wynika to z wyniku niedzielnego.
W pierwszej tercji Cracovia powinna prowadzić, co najmniej 3- ma bramkami.
Jak zwykle dobrze bronił Zając, zdecydowanie najlepszy zawodnik Janowa, i jak zwykle nie skutecznie grała Cracovia. Kółeczka, wstrzeliwanie krązka, wolne przejścia z obrony do ataku i głównie brak skuteczności.
SACRA CRACOVIA
A Możę założymy wątek " O wyższości węgla brunatnego nad kamienym" albo na odwrót. Goście z janowa przynajmniej będą w temacie :P
Zakładaj ale na HP;)
> Ale na lodowisku i wokół niego, jedno wielkie
> chamstwo i prymitywizm. Rejon kibiców Ruchu,
> którzy aż zioną nienawiścią do Cracovii.
Nie prawda. Atmosfera o wiele ciekawsza niż u Nas. Przychodzą rodziny z dziećmi oraz starsze osoby (np. w pobliżu mnie starsza pani o kulach oglądała jak gra wnuk). Na trybunach nikt nie palił, nie pluł pod nogi i nie przeklinał nachalnie co u Nas jest normą:(
Za to dużo osób rozmawiało nie tylko między swoimi znajomymi o błędach i udanych akcjach na lodowisku.
Osoby, które siedziały koło mnie podniecały się popisami Laszki i ciągle powtarzali, że Janów jedzie na fuksie. I, że nie dorastają nam do pięt. Co sprawiało wrażenie obiektywnego podchodzenia do tematu.
Całą atmosferę psuło ok. 10% widowni -> debili z Janowa oraz grupa ok. 200 małolatów z podkreślających, że są pseudokibicami Ruchu.
ups i juz mnie nie ma
Hattori Honzo
A mieli aureolki nad głowami janowianie?
Ja byłem tam parę razy ale jakoś świetoszków nie zauważyłem:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)