Powrót
Powrót do działu

Cracovia - Forum kibiców Cracovii

• Regulamin
    • Regulamin
    • II starcie: Naprzód Janów - Cracovia 3 : 4

• Hokej
    • Rozpoczęto 04.02.2007 o 00:30
      Ostatnia aktywność 14.02.2007 o 13:03
      10010 wyświetleń
    • Khalid

20.8K
      12.9K
    • 05.02.2007 o 10:25
      Post #330699 05.02.2007 10:25
    Jake Blues Napisał(a): ------------------------------------------------------- > ee, nie ma co sie przejmowac, kibicom z Janowa > puscily nerwy po pechowej porazce, postawcie sie > na ich miejcu... > > They're not gonna catch us. We're on a mission > from God. Jacke nie wiem jak Ty ale ja nie akceptuję tego aby mnie tu pouczali admini forów pisujących(podkreślam forów - bo tak tam zachowuje administrator a nie zwykli dyskutanci) pod adresem naszej drużyny "Jude Raus". Jacke, admin tego forum włazi tu i OŚMIELA się nas tu na temat kultury w kontaktach międzyKlubowych pouczać...podczas gdy ma "pod myszką" - takie kwiatki jak Karvin znalazł- ...i to w wykonane przez swojego współpracownika drugiego admina forum Janowa. SORRY Jacke ale ja nie życzę sobie aby mnie ktoś taki pouczał.
    • zac

7.2K
      1.5K
    • 05.02.2007 o 10:54
      Post #330702 05.02.2007 10:54
    Admin_Naprzod Napisał(a): ------------------------------------------------------- > Karvin: thx za pierwszy kulturalny post w moim > kierunku. Jeśli rzeczywiście jest tak jak > mówisz, to > pomijając fakt, że jest to śmieszne, bo co za > problem podać sobie rękę po każdym meczu, > masz rację, choć zachowanie zawodników > niekoniecznie wyglądało na ustalone z góry, ale > mniejsza z tym. Przy pierwszej okazji pogadam z > Markiem Koszowskim i dowiem się czy tak to > wyglądało ale to już tak dla własnej > wiadomości. Nie mam zamiaru czytać inwektyw od > indywiduów typu "paszczak". > > > Pozdrawiam. To mam nadzieje,że jak już porozmawiasz z Markiem Koszowskim i dowiesz się jak było naprawdę ,to nie zostawisz tego dla własnej wiadomości tylko wykażesz się odrobiną kultury i przeprosisz zawodników Cracovii za wyzywanie ich od buraków i rzucanie innych inwektyw w ich stronę , na naszym oraz innych forach internetowych.
    • volker0

2.4K
      174
    • 05.02.2007 o 13:16
      Post #330716 05.02.2007 13:16
    swiete slowa, jak oni sie nie beda szanowac, to udziela sie kibicom i sa zadymy naprawe nastawienia do siebie kibicow powinni zaczac zawodznicy szanujac sie nawzajem do Ma@jk'iego....... mysle ze nie masz racji. I nie myslisz powaznie, ze moze tutaj chodzic w tym przypadku o zadymy,ze strony kibicow. No chyba,ze ktos z tym ,wczesniej sie nie spotkal.. jest to tylko (podraznienie lwa..) i mozliwosc dania z siebie jeszcze wiecej na trybunie,w nastepnym meczu ,kibicujac swojej druzynie. przeciez pamietacie jak bylo z nami.przyjechaly do nas dzieci w szalikach Podhala,staly w okolicach wyjazdu rolby ,dopingujac swoj klub i co?zrobil im cos ktos? nie. to samo tyczy sie zawodnikow.to nie sezon zasadniczy,tylko play-off i nie podanie sobie reki(moze uzgodnione a moze i nie, wczesniej) powinno tylko spotegowac zlosc sportowa w zawodnikach,zwlaszcza w tych przegranych.. aby w nastepnym meczu dali z siebie jeszcze wiecej,a kto na tym zyska? tylko my kibice :)
    • MYST

53
      0
    • 05.02.2007 o 15:23
      Post #330732 05.02.2007 15:23
    _paszczaku : i inni koledzy Byłem w Janowie (fotki beda w galerii jakos w srodku tygodnia), bylem przy druzynie przy koncu meczu i wedlug mnie sytuacja wygladala tak: 1. Po pierwsze kwestia naszej gry: Nasi chlopcy chyba troche przysneli po 2:0 z reszta to u nas jakas chyba tradycja ze poziom gry naszego zespolu dostosowuje sie do poziomu przeciwnika. Janowianie obijali bandy i sufit (powaznie - strzal spod niebieskiej odbil sie od konstrukcji dachu i spadl do siatki za bramka Radzika) strzelajac w kierunku bramki, a podawali tak mysle ze w okolo 35-40 % do nas... no i (moze poza strzalami w sufit) nasi chlopcy zwolnili tempo do tempa naprzodu. A przy 2:2 a przy 3:3 to juz zupelnie zaczela sie panika. Na poparcie mojej teorii odnosnie dostosowania poziomu przypomne ostatni mecz z tychami gdy "gryzlismy lod" - jak chcą to potrafią i wg mnie tyle na temat! 2. Kwestia wyjscia zawodnikow: Po pierwsze zostalismy olani w piatek u nas, jak to juz zostalo napisane, po drugie kibicom puscily nerwy i zaczeli wyklinac i pluc na naszych zawodnikow (trybuna jest bezposrednio za/nad lawka obu zespolow) - sytuacja stala sie troche niebezpieczna i zawodnicy wychodzac, troche sie ewakuowali. Zostalismy okrzyknieci "zlodziejami" , "s_kur_wy_syn@ami" i jeszcze kilkoma innymi epitetami. Trzeba przyznac ze poziom kultury tam jest zaden, ale w sumie bylo to do przewidzenia. Nie watpie ze ktos moze miec na to inne spojrzenie - moje jest takie. Pozdrawiam Maciek
    • TOM76

5.1K
      6.8K
    • 05.02.2007 o 17:17
      Post #330747 05.02.2007 17:17
    Wygramy z nimi trzeci raz i klopot z głowy. Admin Naprzodu poucza na obcym forum dobre :-)
    • marko42

3
      0
    • 05.02.2007 o 17:48
      Post #330749 05.02.2007 17:48
    Do:MYST Chyba byles na innym meczu.Co do punktu pierwszego chyba nigdy nie byles na lodowisku Jantor w Janowie,bo najpierw sa lampy oświetlenia , a potem 15 m powyzej jest konstrukcja dachu.Co do punktu drugiego jakbys byl na meczu ławka zawodniow jest za szybami z pleksy , a dla bezpieczenstwa trzy rzedy lawek sa puste!! Na drugi raz jezeli nie widziales meczu to nie rob zamieszania i klotni miedzy kibicami !! Pogodz sie z tym ,ze Cracovia jest troche slabsza i ma problemy z Beniaminkiem.Dla Twojej wiadomosci na calym Janowie stal tylko jeden samochod na nr rejestracyjnych KR chyba , ze to byles Ty ,albo przyleciales samolotem i reszta Twoich kibicow !!Zycze Wam jak najlepiej ,ale mysle , ze Podhale wybije Wam i Tychom MISTRZA POLSKI z glowy !!
    • TOM76

5.1K
      6.8K
    • 05.02.2007 o 17:50
      Post #330751 05.02.2007 17:50
    Cracovia słabsza od Naprzodu??? marko 42 bez urazy fantazja Cię ponosi! wyniki 8:2 4:3 i jesteśmy słabsi? Gdzie tu logika?
    • Użytkownik usunięty

74.8K
      2
      Post #330752 05.02.2007 17:50
    Macie zgode z Podhalem, czy to bezinteresowna zawiść? ;)
    • knur

8.9K
      182
      Post #330753 05.02.2007 17:50
    [i]Dla Twojej wiadomosci na calym Janowie stal tylko jeden samochod na nr rejestracyjnych KR[/i] permanentna inwigilacja :D
    • Użytkownik usunięty

74.8K
      2
    • 05.02.2007 o 17:52
      Post #330756 05.02.2007 17:52
    Ja mam np. rejestracje z innego województwa. I nie namierzyli ;D
    • TOM76

5.1K
      6.8K
    • 05.02.2007 o 17:55
      Post #330759 05.02.2007 17:55
    Tylko się cieszyć że nasze forum odwiedzają kibice innych klubów. Świadczy to o popularności pasiastego forum. Niestety obcy, nie wszyscy grzeszą rozumem!
    • zac

7.2K
      1.5K
    • 05.02.2007 o 18:02
      Post #330761 05.02.2007 18:02
    marko42 Napisał(a): ------------------------------------------------------- > Do:MYST > > Chyba byles na innym meczu.Co do punktu pierwszego > chyba nigdy nie byles na lodowisku Jantor w > Janowie,bo najpierw sa lampy oświetlenia , a > potem 15 m powyzej jest konstrukcja dachu.Co do > punktu drugiego jakbys byl na meczu ławka > zawodniow jest za szybami z pleksy , a dla > bezpieczenstwa trzy rzedy lawek sa puste!! Na > drugi raz jezeli nie widziales meczu to nie rob > zamieszania i klotni miedzy kibicami !! Pogodz sie > z tym ,ze Cracovia jest troche slabsza i ma > problemy z Beniaminkiem.Dla Twojej wiadomosci na > calym Janowie stal tylko jeden samochod na nr > rejestracyjnych KR chyba , ze to byles Ty ,albo > przyleciales samolotem i reszta Twoich kibicow > !!Zycze Wam jak najlepiej ,ale mysle , ze Podhale > wybije Wam i Tychom MISTRZA POLSKI z glowy !! Jak na razie to Cracovia jak mówisz słabsza ,wygrała mimo ogromnych kłopotów organizacyjnych rundę zasadniczą .A teraz w I rundzie play off zaaplikowała w dwóch meczach Naprzodowi 12 bramek i prowadzi 2:0, a rywalizacje skończy zgodnie z planem czyli w trzech meczach .Więc o jakich kłopotach ty piszesz.
    • rmszar

11.7K
      872
    • 05.02.2007 o 18:08
      Post #330762 05.02.2007 18:08
    .
    • Użytkownik usunięty

74.8K
      2
    • 05.02.2007 o 18:22
      Post #330767 05.02.2007 18:22
    Panowie dajcie sobie spokój z tą sprawą. Macie do czynienia z prymitywnymi kibolami Ruchu ,którzy nie chcą nic zrozumieć, uznac swojego błędu bo po prostu sprawia im frajdę wymyślac na Pasy. Na grzeczny wpis kogoś z naszych - Tak dla waszej wiadomości,.Zanim zaczynacie rzucać inwektywami w zawodników Cracovii to najpierw sprawdźcie czy macie ku temu podstawy.Kapitanowie Cracovii i Naprzodu ustalili miedzy sobą ,że nie będą sobie dziękować po poszczególnych meczach play off ,tylko dopiero po ostatnim meczu między obiema drużynami.Nie dziękowali sobie w Krakowie i nie dziękowali także i teraz w Janowie.Podobna sytuacja miała miejsce w ub roku podczas meczów Cracovii i Podhala ,a ten nowy zwyczaj wymyślili właśnie zawodnicy z Nowego Targu.Wczoraj na naszym forum wpisał się wasz kibic,który w niezbyt wybredny sposób przedstawił całą tą sytuację przy okazji obrażając nasz klub i zawodników.Na koniec stwierdził,że o całej sprawie porozmawia z Markiem Koszowski.Mam więc nadzieję ,że jak uzyska potwierdzenie tego co powyżej napisałem,to wykaże się choć odrobiną kultury i przeprosi za te dość nieładne słowa ,które w kierunku naszych zawodników wypowiadał.Zresztą podobna sytuacja miała miejsce także i na innych forach związanych z hokejem,gdzie wasi kibice nie mając pojęcia o pewnych sprawach notorycznie obrażali Cracovię. Pozdrawiam kibic Cracovii - odpowiedzą jets takie przyslowie winny sie tlumaczy Jeżeli nie są tak prymitywni jak wynika z produkcji zacytowanego admina tego forum to znaczy ,że po prostu chcą nas obrażać i pluć na nasze barwy prawdę i honor mając za nic. Skoro tak jest to ch... z nimi gadać?
    • zubereg

13.7K
      7.7K
    • 05.02.2007 o 18:42
      Post #330771 05.02.2007 18:42
    Nie widze sensu polemiki z Janowianami.... Za tydzień sie okaże że to my ich pouczaliśmy:)
    • TOM76

5.1K
      6.8K
    • 05.02.2007 o 18:42
      Post #330772 05.02.2007 18:42
    AMEN
    • MYST

53
      0
    • 05.02.2007 o 19:38
      Post #330787 05.02.2007 19:38
    Po "Amen" w sumie nie wypada, ale jednak odpisze (wiem ze to moja wada- wybaczcie) marko42 Napisał(a): ------------------------------------------------------- > Do:MYST > > Chyba byles na innym meczu.Co do punktu pierwszego > chyba nigdy nie byles na lodowisku Jantor w > Janowie,bo najpierw sa lampy oświetlenia , a > potem 15 m powyzej jest konstrukcja dachu. No i wlasnie od tej konstrukcji odbil sie krazek nad bramka Radzika (bronil wtedy pod zegarami) > Co do > punktu drugiego jakbys byl na meczu ławka > zawodniow jest za szybami z pleksy , a dla > bezpieczenstwa trzy rzedy lawek sa puste!! Rzeczywiscie w czasie meczu byly puste 2 rzedy ale nie ze wzgledow bezpieczenstwa (nie bylo tam ochrony) tylko pro prostu mniej widac zza pleksy i hokeistow. Po bramce na 4:3 kibice podeszli do tej pleksy i stajac na bialej barierce bez problemowo wystawali nad nia. Gdyby mieli cos w rece zapewne by to polecialo - ze mieli do dyspozycji tylko wydzieline z wlasnych slinianek... (konczyc chyba nie musze) [img]http://foto-grafia.pl/DSC_9009.jpg[/img] > Na > drugi raz jezeli nie widziales meczu to nie rob > zamieszania i klotni miedzy kibicami !! Pogodz sie > z tym ,ze Cracovia jest troche slabsza i ma > problemy z Beniaminkiem. Nie bede Ci udowadnial ze na meczu bylem, bo na prawde malo mnie interesuje w co wiezysz. Klotni miedzy kibicami nie robie tylko pietnuje chamstwo. Ta slabsza Cracovia rozjechala Was ze tak sie wyraze 'bez mydla' 8:3 i cieszcie sie ze nie bylo 2 cyfrowki. > Dla Twojej wiadomosci na > calym Janowie stal tylko jeden samochod na nr > rejestracyjnych KR chyba , ze to byles Ty ,albo > przyleciales samolotem i reszta Twoich kibicow > !! Oprocz mojego (stalem w uliczce dojazdowej) widzialem co najmniej jeden (chyba srebrna octavia) przed samym wejsciem, wiec byly min. dwa. Ale w sumie to sie ciesze ze kibice mojego auta nie znalezli - byli sfrustrowani minimum na tyle zeby demolke zrobic... > Zycze Wam jak najlepiej ,ale mysle , ze Podhale > wybije Wam i Tychom MISTRZA POLSKI z glowy !! Podhale Podhalem, a ze Nam dobrze nie zyczysz, stoi jasno miedzy wierszami. Z Podchalem beda na pewno bardzo ciekawe spotkania, ale to nie ma nic do Waszego zachowania. I jeszcze wisienka na koniec: Kibicow uspokajali rownierz dzialacze Naprzodu za co zostali potraktowani na rowni z naszymi zawodnikami... pozdrawiam Maciek P.S. dzieki rmszar - calego swiata nie naprawimy, ale moze wybijemy paru frustratom klamstwo z glowy!!
    • Khalid

20.8K
      12.9K
    • 05.02.2007 o 19:41
      Post #330789 05.02.2007 19:41
    MYST się za wychowanie śląskich dzieci neostrady bierze :D
    • Hattori Hanzo

425
      0
    • 05.02.2007 o 19:44
      Post #330791 05.02.2007 19:44
    rmszar Napisał(a): ------------------------------------------------------- > marko42: przyjmij do swojej wiadomości, że MYST > był w Janowie w niedzielę, o czym świadczy > chociażby fragment: "fotki beda w galerii jakos w > srodku tygodnia". Nie da się robić fotek na > meczu w Janowie nie będąc tam osobiście. Radzę > nieco poćwiczyć czytanie ze zrozumieniem. Poza > tym MYST nie ma skłonności do konfabulacji. Byłem razem z MYSTem w Janowie. I chyba tylko we dwóch byliśmy z Krakowa. Za ławką hokeistów jest szyba która nie jest zbyt wysoka i Kozdronkiewicz był obrzucany słonecznikiem w trakcie meczu. To nie było groźne (nie przyjemne na pewno) ale czymś twardszym też łatwo byłoby rzucić w zawodników. Więc niestety po meczu zawodnicy musieli szybko wyjść z lodowiska. Moim zdaniem Leszek mógł wjechać po nagrodę i ją odebrać od prezesa - potem wszedłby od razu do tunelu do szatni. A tak to spiker go zapraszał 3x a cała hala buczała na nasze zachowanie - ucieczkę do szatni.
    • marko42

3
      0
    • 05.02.2007 o 19:59
      Post #330798 05.02.2007 19:59
    jesteście oszołomy amen a co z tą bramką co krążek odbił się od dachu.chyba w waszej stodole po remoncie.

Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!

Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!

Napisz odpowiedź...

Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)

Goście (1)
    • Główna
    • Działy i kategorie