Jake Blues Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ee, nie ma co sie przejmowac, kibicom z Janowa
> puscily nerwy po pechowej porazce, postawcie sie
> na ich miejcu...
>
> They're not gonna catch us. We're on a mission
> from God.
Jacke nie wiem jak Ty ale ja nie akceptuję tego aby mnie tu pouczali
admini forów pisujących(podkreślam forów - bo tak tam zachowuje administrator a nie zwykli dyskutanci) pod adresem naszej drużyny "Jude Raus". Jacke, admin tego forum włazi tu i OŚMIELA się nas tu na temat kultury w kontaktach międzyKlubowych pouczać...podczas gdy ma "pod myszką" - takie kwiatki jak Karvin znalazł- ...i to w wykonane przez swojego współpracownika drugiego admina forum Janowa.
SORRY Jacke ale ja nie życzę sobie aby mnie ktoś taki pouczał.
-
-
II starcie: Naprzód Janów - Cracovia 3 : 4
Admin_Naprzod Napisał(a):
> Karvin: thx za pierwszy kulturalny post w moim
> kierunku. Jeśli rzeczywiście jest tak jak
> mówisz, to
> pomijając fakt, że jest to śmieszne, bo co za
> problem podać sobie rękę po każdym meczu,
> masz rację, choć zachowanie zawodników
> niekoniecznie wyglądało na ustalone z góry, ale
> mniejsza z tym. Przy pierwszej okazji pogadam z
> Markiem Koszowskim i dowiem się czy tak to
> wyglądało ale to już tak dla własnej
> wiadomości. Nie mam zamiaru czytać inwektyw od
> indywiduów typu "paszczak".
>
>
> Pozdrawiam.
To mam nadzieje,że jak już porozmawiasz z Markiem Koszowskim i dowiesz się jak było naprawdę ,to nie zostawisz tego dla własnej wiadomości tylko wykażesz się odrobiną kultury i przeprosisz zawodników Cracovii za wyzywanie ich od buraków i rzucanie innych inwektyw w ich stronę , na naszym oraz innych forach internetowych.
swiete slowa, jak oni sie nie beda szanowac, to udziela sie kibicom i sa zadymy naprawe nastawienia do siebie kibicow powinni zaczac zawodznicy szanujac sie nawzajem
do Ma@jk'iego.......
mysle ze nie masz racji. I nie myslisz powaznie, ze moze tutaj chodzic w tym przypadku o zadymy,ze strony kibicow. No chyba,ze ktos z tym ,wczesniej sie nie spotkal.. jest to tylko (podraznienie lwa..) i mozliwosc dania z siebie jeszcze wiecej na trybunie,w nastepnym meczu ,kibicujac swojej druzynie.
przeciez pamietacie jak bylo z nami.przyjechaly do nas dzieci w szalikach Podhala,staly w okolicach wyjazdu rolby ,dopingujac swoj klub i co?zrobil im cos ktos? nie.
to samo tyczy sie zawodnikow.to nie sezon zasadniczy,tylko play-off i nie podanie sobie reki(moze uzgodnione a moze i nie, wczesniej) powinno tylko spotegowac zlosc sportowa w zawodnikach,zwlaszcza w tych przegranych..
aby w nastepnym meczu dali z siebie jeszcze wiecej,a kto na tym zyska? tylko my kibice :)
_paszczaku : i inni koledzy
Byłem w Janowie (fotki beda w galerii jakos w srodku tygodnia),
bylem przy druzynie przy koncu meczu i wedlug mnie sytuacja wygladala tak:
1. Po pierwsze kwestia naszej gry: Nasi chlopcy chyba troche przysneli po 2:0 z reszta to u nas jakas chyba tradycja ze poziom gry naszego zespolu dostosowuje sie do poziomu przeciwnika. Janowianie obijali bandy i sufit (powaznie - strzal spod niebieskiej odbil sie od konstrukcji dachu i spadl do siatki za bramka Radzika) strzelajac w kierunku bramki, a podawali tak mysle ze w okolo 35-40 % do nas... no i (moze poza strzalami w sufit) nasi chlopcy zwolnili tempo do tempa naprzodu. A przy 2:2 a przy 3:3 to juz zupelnie zaczela sie panika. Na poparcie mojej teorii odnosnie dostosowania poziomu przypomne ostatni mecz z tychami gdy "gryzlismy lod" - jak chcą to potrafią i wg mnie tyle na temat!
2. Kwestia wyjscia zawodnikow: Po pierwsze zostalismy olani w piatek u nas, jak to juz zostalo napisane, po drugie kibicom puscily nerwy i zaczeli wyklinac i pluc na naszych zawodnikow (trybuna jest bezposrednio za/nad lawka obu zespolow) - sytuacja stala sie troche niebezpieczna i zawodnicy wychodzac, troche sie ewakuowali.
Zostalismy okrzyknieci "zlodziejami" , "s_kur_wy_syn@ami" i jeszcze kilkoma innymi epitetami. Trzeba przyznac ze poziom kultury tam jest zaden, ale w sumie bylo to do przewidzenia.
Nie watpie ze ktos moze miec na to inne spojrzenie - moje jest takie.
Pozdrawiam
Maciek
Wygramy z nimi trzeci raz i klopot z głowy. Admin Naprzodu poucza na obcym forum dobre :-)
Do:MYST
Chyba byles na innym meczu.Co do punktu pierwszego chyba nigdy nie byles na lodowisku Jantor w Janowie,bo najpierw sa lampy oświetlenia , a potem 15 m powyzej jest konstrukcja dachu.Co do punktu drugiego jakbys byl na meczu ławka zawodniow jest za szybami z pleksy , a dla bezpieczenstwa trzy rzedy lawek sa puste!! Na drugi raz jezeli nie widziales meczu to nie rob zamieszania i klotni miedzy kibicami !! Pogodz sie z tym ,ze Cracovia jest troche slabsza i ma problemy z Beniaminkiem.Dla Twojej wiadomosci na calym Janowie stal tylko jeden samochod na nr rejestracyjnych KR chyba , ze to byles Ty ,albo przyleciales samolotem i reszta Twoich kibicow !!Zycze Wam jak najlepiej ,ale mysle , ze Podhale wybije Wam i Tychom MISTRZA POLSKI z glowy !!
Cracovia słabsza od Naprzodu??? marko 42 bez urazy fantazja Cię ponosi! wyniki 8:2 4:3 i jesteśmy słabsi? Gdzie tu logika?
Macie zgode z Podhalem, czy to bezinteresowna zawiść? ;)
[i]Dla Twojej wiadomosci na calym Janowie stal tylko jeden samochod na nr rejestracyjnych KR[/i]
permanentna inwigilacja :D
Ja mam np. rejestracje z innego województwa. I nie namierzyli ;D
Tylko się cieszyć że nasze forum odwiedzają kibice innych klubów. Świadczy to o popularności pasiastego forum. Niestety obcy, nie wszyscy grzeszą rozumem!
marko42 Napisał(a):
> Do:MYST
>
> Chyba byles na innym meczu.Co do punktu pierwszego
> chyba nigdy nie byles na lodowisku Jantor w
> Janowie,bo najpierw sa lampy oświetlenia , a
> potem 15 m powyzej jest konstrukcja dachu.Co do
> punktu drugiego jakbys byl na meczu ławka
> zawodniow jest za szybami z pleksy , a dla
> bezpieczenstwa trzy rzedy lawek sa puste!! Na
> drugi raz jezeli nie widziales meczu to nie rob
> zamieszania i klotni miedzy kibicami !! Pogodz sie
> z tym ,ze Cracovia jest troche slabsza i ma
> problemy z Beniaminkiem.Dla Twojej wiadomosci na
> calym Janowie stal tylko jeden samochod na nr
> rejestracyjnych KR chyba , ze to byles Ty ,albo
> przyleciales samolotem i reszta Twoich kibicow
> !!Zycze Wam jak najlepiej ,ale mysle , ze Podhale
> wybije Wam i Tychom MISTRZA POLSKI z glowy !!
Jak na razie to Cracovia jak mówisz słabsza ,wygrała mimo ogromnych kłopotów organizacyjnych rundę zasadniczą .A teraz w I rundzie play off zaaplikowała w dwóch meczach Naprzodowi 12 bramek i prowadzi 2:0, a rywalizacje skończy zgodnie z planem czyli w trzech meczach .Więc o jakich kłopotach ty piszesz.
.
Panowie dajcie sobie spokój z tą sprawą. Macie do czynienia z prymitywnymi kibolami Ruchu ,którzy nie chcą nic zrozumieć, uznac swojego błędu bo po prostu sprawia im frajdę wymyślac na Pasy.
Na grzeczny wpis kogoś z naszych -
Tak dla waszej wiadomości,.Zanim zaczynacie rzucać inwektywami w zawodników Cracovii to najpierw sprawdźcie czy macie ku temu podstawy.Kapitanowie Cracovii i Naprzodu ustalili miedzy sobą ,że nie będą sobie dziękować po poszczególnych meczach play off ,tylko dopiero po ostatnim meczu między obiema drużynami.Nie dziękowali sobie w Krakowie i nie dziękowali także i teraz w Janowie.Podobna sytuacja miała miejsce w ub roku podczas meczów Cracovii i Podhala ,a ten nowy zwyczaj wymyślili właśnie zawodnicy z Nowego Targu.Wczoraj na naszym forum wpisał się wasz kibic,który w niezbyt wybredny sposób przedstawił całą tą sytuację przy okazji obrażając nasz klub i zawodników.Na koniec stwierdził,że o całej sprawie porozmawia z Markiem Koszowski.Mam więc nadzieję ,że jak uzyska potwierdzenie tego co powyżej napisałem,to wykaże się choć odrobiną kultury i przeprosi za te dość nieładne słowa ,które w kierunku naszych zawodników wypowiadał.Zresztą podobna sytuacja miała miejsce także i na innych forach związanych z hokejem,gdzie wasi kibice nie mając pojęcia o pewnych sprawach notorycznie obrażali Cracovię.
Pozdrawiam kibic Cracovii
- odpowiedzą
jets takie przyslowie winny sie tlumaczy
Jeżeli nie są tak prymitywni jak wynika z produkcji zacytowanego admina tego forum to znaczy ,że po prostu chcą nas obrażać i pluć na nasze barwy prawdę i honor mając za nic. Skoro tak jest to ch... z nimi gadać?
Nie widze sensu polemiki z Janowianami....
Za tydzień sie okaże że to my ich pouczaliśmy:)
AMEN
Po "Amen" w sumie nie wypada, ale jednak odpisze (wiem ze to moja wada- wybaczcie)
marko42 Napisał(a):
> Do:MYST
>
> Chyba byles na innym meczu.Co do punktu pierwszego
> chyba nigdy nie byles na lodowisku Jantor w
> Janowie,bo najpierw sa lampy oświetlenia , a
> potem 15 m powyzej jest konstrukcja dachu.
No i wlasnie od tej konstrukcji odbil sie krazek nad bramka Radzika (bronil wtedy pod zegarami)
> Co do
> punktu drugiego jakbys byl na meczu ławka
> zawodniow jest za szybami z pleksy , a dla
> bezpieczenstwa trzy rzedy lawek sa puste!!
Rzeczywiscie w czasie meczu byly puste 2 rzedy ale nie ze wzgledow bezpieczenstwa (nie bylo tam ochrony) tylko pro prostu mniej widac zza pleksy i hokeistow.
Po bramce na 4:3 kibice podeszli do tej pleksy i stajac na bialej barierce bez problemowo wystawali nad nia. Gdyby mieli cos w rece zapewne by to polecialo - ze mieli do dyspozycji tylko wydzieline z wlasnych slinianek... (konczyc chyba nie musze)
[img]http://foto-grafia.pl/DSC_9009.jpg[/img]
> Na
> drugi raz jezeli nie widziales meczu to nie rob
> zamieszania i klotni miedzy kibicami !! Pogodz sie
> z tym ,ze Cracovia jest troche slabsza i ma
> problemy z Beniaminkiem.
Nie bede Ci udowadnial ze na meczu bylem, bo na prawde malo mnie interesuje w co wiezysz.
Klotni miedzy kibicami nie robie tylko pietnuje chamstwo.
Ta slabsza Cracovia rozjechala Was ze tak sie wyraze 'bez mydla' 8:3 i cieszcie sie ze nie bylo 2 cyfrowki.
> Dla Twojej wiadomosci na
> calym Janowie stal tylko jeden samochod na nr
> rejestracyjnych KR chyba , ze to byles Ty ,albo
> przyleciales samolotem i reszta Twoich kibicow
> !!
Oprocz mojego (stalem w uliczce dojazdowej) widzialem co najmniej jeden (chyba srebrna octavia) przed samym wejsciem, wiec byly min. dwa. Ale w sumie to sie ciesze ze kibice mojego auta nie znalezli - byli sfrustrowani minimum na tyle zeby demolke zrobic...
> Zycze Wam jak najlepiej ,ale mysle , ze Podhale
> wybije Wam i Tychom MISTRZA POLSKI z glowy !!
Podhale Podhalem, a ze Nam dobrze nie zyczysz, stoi jasno miedzy wierszami.
Z Podchalem beda na pewno bardzo ciekawe spotkania, ale to nie ma nic do Waszego zachowania.
I jeszcze wisienka na koniec:
Kibicow uspokajali rownierz dzialacze Naprzodu za co zostali potraktowani na rowni z naszymi zawodnikami...
pozdrawiam
Maciek
P.S. dzieki rmszar - calego swiata nie naprawimy, ale moze wybijemy paru frustratom klamstwo z glowy!!
MYST się za wychowanie śląskich dzieci neostrady bierze :D
rmszar Napisał(a):
> marko42: przyjmij do swojej wiadomości, że MYST
> był w Janowie w niedzielę, o czym świadczy
> chociażby fragment: "fotki beda w galerii jakos w
> srodku tygodnia". Nie da się robić fotek na
> meczu w Janowie nie będąc tam osobiście. Radzę
> nieco poćwiczyć czytanie ze zrozumieniem. Poza
> tym MYST nie ma skłonności do konfabulacji.
Byłem razem z MYSTem w Janowie. I chyba tylko we dwóch byliśmy z Krakowa.
Za ławką hokeistów jest szyba która nie jest zbyt wysoka i Kozdronkiewicz był obrzucany słonecznikiem w trakcie meczu. To nie było groźne (nie przyjemne na pewno) ale czymś twardszym też łatwo byłoby rzucić w zawodników. Więc niestety po meczu zawodnicy musieli szybko wyjść z lodowiska.
Moim zdaniem Leszek mógł wjechać po nagrodę i ją odebrać od prezesa - potem wszedłby od razu do tunelu do szatni. A tak to spiker go zapraszał 3x a cała hala buczała na nasze zachowanie - ucieczkę do szatni.
jesteście oszołomy amen a co z tą bramką co krążek odbił się od dachu.chyba w waszej stodole po remoncie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)