*REVENATOR* Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> FAJNE JAJKA W SANOKU
> Mecz narazie opóżnia się, sędziowie nie
> zezwalają na jego rozpoczęcie z powodu Lini do
> Carlingu na lodzie
>
>
> MECZ ODWOŁANY !!!!!!!!!
>
No tak, Sanok miasto hokeja...
-
-
Torun -Cracovia o godz. 17;30 21,01,07
Vasago cieszy mnie twoja niezachwiana wiara w drużynę. Wiedziałem że zawsze mozna na Ciebie liczyć.
D.J.Cat Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Bre, złóż gratulacje Karelowi.
>
>
> Podobno hokej to gra zespołowa.
Karel dziękuje i przesyła pozdrowienia.
spodobala mi sie jedna wypowiedz na forum hokejowym.. Mecz w Tychach ciekawy do momentu kiedy spiker nie powiedział, że Cracovia przegrywa 0:4:((
Szkoda, że te szachy psują widowisko nam kibicom.
Podhale ładna gra kombinacyjna. Szybkie rozgrywanie krążka w zamku i skuteczność w dzisiejszym meczu.
Gratki dla Szarotek.
Mam nadzieje, że nasi nie przejadą się na tym wybieraniu rywala w Play-off.
Jestem ciekaw co będzie w meczu z Crakovią?! Obie druzyny będą strzelać sobie do własnej bramki?! echhhh smutno miychami..
volker
Przed pisywaniem na forum naucz sie nazwy klubu
pisze sie CRACOVIA
jak sie pisze CRACOVIA,dobrze wiem.
a te kilka zdan jest wklejone,chodzilo mi w sumie o ostatnie zdanie,jest to cytat kibica Tychow :)
ehh kolejna porazka ;/ zeby ten play off nie byl dla nas OFF...
Dajcie już spokój - wiedzą co robią a Tychy trochę póżno się kapły :D
szkoda że w tej ukłdadance zapomina się o kibicach!!
oglądnąłem właśnie bramki Podhala z Tych . Jedna ładniejsza od drugiej....
fajnie bo po ostatnich meczach już niemal zapomniałem jaki piekny jest hokej:)
.
rmszar
Mam nadzieję że tym razem strzelimy wiecej niż jedną bramkę....
Nie wykorzystali szansy
Cracovia nie wykorzystała szansy, by wrócić na pozycję lidera. O porażce zadecydowało fatalne 14 minut pierwszej tercji, po których "Pasy" przegrywały aż 0:4. W 6. min Jarosław Dołęga minął Rafała Radziszewskiego i wpakował krążek do pustej bramki, a po minucie było 2:0, bo Rudolf Vercik poszedł z kontrą, a akcję wykończył Lian Furo. Potem Cracovia traciła gole między 13. i 14. minutą. Najpierw Furo zdobył bramkę, gdy na ławce kar odpoczywał Daniel Laszkiewicz, a potem znów dał o sobie znać Dołęga. Dopiero w ostatniej minucie pierwszej tercji Ondrej Prokop trafił do siatki torunian. Po tym, jak Vercik otrzymał karę pięciu minut w trzeciej tercji, Cracovia zwietrzyła swoją szansę i zdobyła gola. Michał Piotrowski uderzył z niebieskiej linii, lot krążka zmienił jeszcze Daniel Laszkiewicz. Wcześniej doszło do dziwnej sytuacji, gdy Tomasz Proszkiewicz jeździł przez minutę z krążkiem i nikt nie mógł mu go odebrać. W końcówce na bramkę Tomasza Wawrzkiewicza strzelali Michał Pinc i Grzegorz Pasiut, ale gola zdobyli gospodarze. Łukasz Chrzanowski wpakował krążek do pustej bramki po tym, jak trener Rudolf Rohaczek zdjął Radziszewskiego. Cracovia zdołała jeszcze strzelić czwartego gola.
TKH Toruń 6
ComArch Cracovia 4
Tercje: 4:1, 1:1, 1:2.
Bramki: 1:0 - Dołęga (6., Koseda, Bomastek), 2:0 - Furo (7.,Verczik ), 3:0 - Furo (13.,Ambruz), 4:0 - Dołęga (14. Proszkiewicz, Bomastek), 4:1 - Prokop (20., Pinc, Czerny), 4:2 - Kozendra (31. Piotrowski), 5:2 - Marmurowicz (34. Dzięgiel, Milan), 5:3 - D. Laszkiewicz (47., Piotrowski), 6:3 - Chrzanowski (59., Milan), 6:4 - Prokop (60., Witowski).
Kary: 25 oraz 14 min.
INFO g,w.
heheh Wisła:P zamiast Cracovia
--------------------------------------------------------------------------
a tu ze strony Torunia kilka zdjec z dzisiejszego meczu http://www.hokej.torun.pl/index.php?strona=1&wiecej=3197
Mecz Cracovia-Tychy jest o tej samej godzinie co Podhale-Stoczniowiec, czy z powodu transmisji w TVP Sport zaczynamy później?
Cracovio co sie z toba dzieje?????to chyba nie ciezkie treningi a zawirowania w klubie.NALeszka mozna liczyc ale i on dostosowal sie juz do poziomu tej ligi i juz tak niebłyszczy jak w tamtym sezonie..smutne lecz prawdziwe
powinno sie zmienic system rozgrywek - odrazu podzial na 2 grupy (6 zespolow walczy o MP w lidze bez fazy playoff) wtedy nie bylo by takich jaj i w kazdym meczu musieliby walczyc o punkty!!!
Bez sensu paszczaku by było.
Zrobiłaby jedna drużyna sobie 20 pkt przewagi w pierwszej połowie sezonu i liga byłaby nudniejsza niż flaki z olejem. Play-off w hokeju to podstawa...
Play off musi być.Zresztą we wszystkich krajach obowiązuje podobny system rozgrywek.
dlatego powinno startowac 6 mocnych druzyn a jak nie ma 6 to 4, taka niestety mamy slaba lige - nie ma co porownywac do tego co jest w innych krajach
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)