Dzięki Piotrek!
-
-
Piotrek Bania - dziękujemy ...
Oczywiscie powinni sie z nim pożegnać uroczyście może w Wieliczce. Ale z drugiej ztrony po co miał blokować miejsce młodszym? Mamy Moskałę, Witkowskiego, Dudzica, Kurowskiego , Szczotę...Trzech pierwszych wg. mnie powinno dostawać w tej rundzie szansę.
Mimo wszystko sądzę, że Piotrek robisz źle. Raczej nie znajdziesz miejsca w ekstraklasie i nie dostaniesz nigdzie tyle ile by ci dała Cracovia. U nas możesz mieć pole do popisu jak trener. Masz szanse szkolenia się w nowej dziedzinie. Zapominasz, że lata lecą. Piotrze-masz 34 lata. Jeszcze raz to wszystko przemyśl. Tak jak napisał zubereg- młodzi naciskają.
Jeszcze raz wielkie dzięki kapitanie. Miałeś zawsze wielkie serce do walki.
dzięki Piotrek za te wszystkie lata i gole w pasiastych barwach ...
powodzenia w nowym klubie ...
Baniowy - ogromne podziękowania za te lata gry w Naszym Klubie.. mam nadzieję, że sobie jeszcze pograsz na dobrym poziomie, życzę Ci tego..
Dzieki Piotrek. Masz swoje stale miejsce w sercach pasiastych kibicow :) Powodzenia!
odemnie tez dzieki za wszystkie mile chwile!!!
dzięki Piotrek dzięki za te wszystkie wspaniałe chwile.
W Wieliczce można było podziękować osobiście, co też zrobiłem.
Powodzenia, i może jednak jeszcze kiedyś - do zobaczenia w Cracovii w innej roli:)
dziękuję
Dzięki za wszystko!
Wielki szacunek Piotrze za wszystko co zrobiłeś przez te lata dla Cracovii.
Wpisałeś się pozytywnie w klubowe kroniki i w naszą kibicowską pamięć.
I niech Ci się wiedzie gdziekolwiek kontynuować będziesz swą karierę.
Wielkie dzieki za wszystkie cudowne chwile przeżyte dzięki Tobie na Kałuży. Powodzenia w życiu i sporcie
Dzieki za te wszystkie bramki. Powodzenia w życiu i sporcie!
Dzięki za bramki, asysty, za chwile dobre i złe. Za wszystko.
Obyś kiedyś w KSC jeszcze miał swoją rolę.
DZIEKI!!!
Miałem okazje osobiście podziękować Baniowemu i od niego wiem ,że za złożeniem mu niskiej oferty dla niego nie stał v-prezes finansowy tylko brak silnego zainteresowania u trenera.No z tym już jak wiadomo ciężko zawalczyć piłkarzowi....
Szkoda Bańki bo to nie "jakiś napastnik" tylko najlepszy od dziesiątek lat strzelec w Cracovii...o wiele lepiej by było jakby u nas karierę skończył.
no, a jak Piotrek chcialby pograc do 50-tki?
Wedle mnie.. mimo wszystko szkoda.
Nie spotkano się "w pół drogi" i nie o finanse chodzi, np. dlaczego nie rozmawiano o takiej opcji:
albo grasz na zaproponowanych warunkach w rundzie jesiennej, a co dalej, to...:
albo masz wolną rękę od stycznia 2008 (ładne pożegnanie na Treningu Noworocznym), w dodatku masz czas na znalezienie "logicznego nowego pracodawcy"
albo udowodnisz, że jesteś potrzebny tej Drużynie i renegocjujemy warunki przedłużenia kontraktu.
I powtórzę to po raz -enty:
są dwie pozycje na których jest najtrudniej "wejść w drużynę". To napastnik - egzekutor i rozgrywający, kreatywny pomocnik.
Cieszymy się Witkowskim, pokładamy nadzieje w Dudzicu, jest jeszcze Moskała..
ten pierwszy: zanim "się wprowadzi", to troszkę czasu upłynie
ten drugi: też troszkę czasu jednak potrzebuje (choćby na tzw. "ustawienie nogi")
ten trzeci: z całym uznaniem, ale jaki jest, każdy widzi... dadzą go na indywidualne krycie, na ostrą grę i sobie niestety nie poradzi
Że co, że Kaszuba? No nie... Pany... jeszcze więcej czasu trzeba
Faktem - wedle mnie - jest to, że Piotr Bania sam sobie zagmatwał życie i niestety odbijało się to na jego grze. ALE TO DOPRAWDY PIŁKARZ, KTÓREMU SZACUNEK KIBICOWSKI SIĘ NALEŻY
Oczywiście TD że szacunek kibicowski P.Bani się należy. I będziemy pamietać co zrobił dla Cracovii. Sentyment pozostanie. Jeżeli sam "Baniowy" mówi, że czuje się na siłach grać, to ja mu zycze, żeby znalazl miejsce w takim klubie, w którym moze pograć.
Natomiast Majewski mówi jasno "Chcę budować zespół i dlatego też będę bardziej stawiał na młodszych zawodników". Z tego wynika, że u Majewskiego juz by nie pograł.
Uważam, że w takiej sytuacji tj dobre rozwiązanie dla Bani i dla klubu. To samo dotyczy się M.Bastera.
Następcy otworzą kolejną kartę Cracovii.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)