Dżentelmeni nie rozmawiają o pieniądzach.
-
-
Forsa. Ile macie forsy?
Ro Man tak wytrwałego i przy tym spokojnego jak ty człowieka, to jeszcze nie miałem okazji widzieć.
Nie wiem co chcesz tym osiągnąć, ale to pewnie tylko gra :D
Ja mam milion pięćset sto dziewięćset.
=>=>=>maaćku, mówiło sie:
milion piencet [b]dwa[/b] dziewiencet
:):):):)
jakoś za tydzień czy dwa mam kolosa z mechaniki górotworu. Ale nie to jest wazne. Oto zestaw przyborów które prowadzacy zalecił posiadać na kolosie:
-kolorowe długopisy
-linijka
-ołówek
-kalkulator
-moneta do rysowania kółek (nie jais tam cyrkiel)
tylko nie powiedział w jakim nominale
BartAcid wez ze soba 5 koron dunskich a za pomoca jednej monety narysujesz dwa kolka;)
BartAcid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ja nie lubie kapusty, szczypiorku i tym podobnych.
> Zieleniny się nie jada. Zielenine się pali.
Kapucha jest pyszna
w każdym zestawie
jak mój ojciec ugotował kapuśniak
to mózg stawał
zajebistą robił też kapustę gotowaną do kotleta i ziemniaków
sałatka jest tez git
ogólnie lubię zieleninę
po paleniu nic mi sie nie działo, nie rozmawiłem z Jezusem, ani z diabłem
raz tylko się uśmiełem do łez jak pokazywałem jak sie jeździło na rowerze tzw. "ukrainie"
ale sam zapach palonej trawy mnie wk..wiał... i to mi zostało do dziś
Czym się różni ekonomista od dżentelmena? Dżentelmeni nie rozmawiają o pieniądzach, ale je mają. Ekonomiści rozmawiają o pieniądzach, ale ich nie mają.
Podobnie jest u ekonomistów i dżentelmenów z inteligencją.
No ja aktualnie mam ciężkie pieniadze,niestety zresztą.Zalegaja mi z wypłatą to mi juz tylko same metalowe zostały..........
Nie widziałem duńskich koron i tego żałuje bo lubie zbierać ciekawe monety które do mnie trafiają. Czy też maja dzurke w środku? Nie wiem czy nie wezme tych japońskich co włąsnie zapomniałem jak sie nazywają albo wygrzebie gdzieś arabskie monety. Tylko one z kołem maja niewiele współnego.
Co do kapusty to taka zasmarzana do schaboszczaka to już co innego. Nie jest zielona. Zresztą nauczyłem się ją jeśc u Endzieora kiedyś tam. Tak samo kluski z kapustą lubie czy gołąbki. Kurde chyba mi sie warzywa pomyliły. Znaczy kapusta z sałata bo kapuste to raczej żadko na surowo się jada.
Ehh od tego tematu głodny się zrobiłem.
Ja też widziałem monety z dziurką w środku. Nasunęła mi się analogia: w Polsce jest papier toaletowy z dziurą w środku. I na dodatek ta dziura jest otoczona tekturowym pierścieniem. Jak bylem na Ukrainie, to widziałem papier toaletowy bez żadnej dziury. cale wnętrze rolki to był papier.
może na Ukrainie nie mają uchwytów do rolek srajtasmy. Dlatego nie ma dziurek. Przynajmniej nie ma zaskoczenia, że się papier nagle skonczył.
po paleniu nic mi sie nie działo, nie rozmawiłem z Jezusem, ani z diabłem
raz tylko się uśmiełem do łez jak pokazywałem jak sie jeździło na rowerze tzw. "ukrainie"
ale sam zapach palonej trawy mnie wk..wiał... i to mi zostało do dziś
:(
Tak Korony Dunskie maja dziurki w monetach a wracajac do topicu to nigdy jakos mnie nie jaralo podniecanie sie i pokazywanie ile mam kasy mam tyle ile mam nie wazne ,ile mam kont bankowych ile kard kredytowych i checkow i jakie mam auto i gdzie mieszkam. Wole byc soba niz udawac nie wiadomo kogo.Prawda jest taka ze najbogatsi ludzie na tym swiecie sie nie obnosza na codzien ile maja kasy wygladaja na przecietnych ludzi nie rzucaj sie w oczy.Akurat ci co maja naj mniej kasy udaja nie wiadomo kogo chca sie dowartosciowac.Wiadomo ze kazdy by chcial aby kazda laska leciala na niego tylko z tego powodu ze ma duzo kasy a nie z milosci.Pamietajacie ze znajdzie sie drugi co ma wiecej kasy od ciebie i taka laska odjedzie do tego co ma wiecej kasy i ma lepsze auto.
.Pokuś Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> po paleniu nic mi sie nie działo, nie rozmawiłem
> z Jezusem, ani z diabłem
> raz tylko się uśmiełem do łez jak pokazywałem
> jak sie jeździło na rowerze tzw. "ukrainie"
> ale sam zapach palonej trawy mnie wk..wiał... i
> to mi zostało do dziś
>
>
dotPokuś, my old friend
nie martw się
niejaranie trawy i nielubienie tego zapachu
może być szalenie ekscytujące
Geopijatyk-Fan Oderki Napisał(a):
--------------------------------------------------
> dziura jest otoczona tekturowym pierścieniem. Jak
> bylem na Ukrainie, to widziałem papier toaletowy
> bez żadnej dziury. cale wnętrze rolki to był
> papier.
Na Ukrainie kupę robi się "na lotnika"
Na Ukrainie kupy się nie spłukuje tylko wyrzuca do śmietnika w kuchni
Więc nie dziw się że mają rolki papieru bez dziurki bo wycierać
tyłek mogą sobie nawet podczas wyciagania wódki z lodówki.
Taki "znafca" a podstaw nie zna ;)))
A ja lubie czasami się pochwalic kasiorą która mam. I tą nową okolicznościowa i ta stara. Najstarsza moneta jest bodaj z 1891 roku. Aktulanie staram się skompletowac wszystkie 1e monety ale juz nie mam do nich takiego dostępu jak kiedys więc słabiej mi to idzie. Raz nawet jako tip dostałem okolicznościowe 2e (50-ta rocznica Austriackiego Traktatu Państwowego)
Dziś rano wziąłem z bankomatu 1.000 zł. 900 dałem żonie, a sobie zatrzymałem na drobne wydatki 100 zł. Po dokonaniu tej transakcji stan mojego konta wynosi 4.217 zł 69 gr. Żona, jak mnie poinformowała ma na koncie około 1.500 zł. Dziś, gdy byłem w pracy, żona qpiła z teściami wózek dla dziecka i siodełko (poród spodziewany jest około 20 lutego) za około 1.100zł.
ja wyjąłem właśnie z geldmachine 100 złotych...
Geopijatyk-Fan Oderki Napisał(a):
gdy byłem w pracy, żona qpiła z
> teściami wózek dla dziecka i siodełko (poród
> spodziewany jest około 20 lutego) za około
> 1.100zł.
wózek za 1.100,0, będę strzelał - poldek rocznik 1986?
niezła rozpusta, mój dzieciak ma 7 lat, ale jeździ rowerkiem za 200 stówy
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)